Rachel Hazes Relatie | Rachel Hazes heeft in een interview met Radio Televisie Luxemburg een update gegeven over haar zoon André Hazes, die sinds september een teruggetrokken leven leidt. Er werd onthuld dat de 27-jarige volkszanger nog steeds lid is van het huishouden.

Rachel Hazes Relatie
Rachel Hazes Relatie

“Ik neem aan dat elke ouder naar zijn kind gaat”, zei ze in reactie op André’s bezoek aan zijn ex-vriendin Monique Westenberg, dat de laatste tijd op film werd vastgelegd en gedeeld op Instagram.

Rachel Hazes kreeg vandaag bezoek van verslaggever Aran Bade van RTL Boulevard tijdens de eerste oefendag van de musical Hij gelooft in mij, die nu in ontwikkeling is.

Ook André’s toestand werd door beiden kort besproken. Rachel sprak de hoop uit dat het verlangen van de zangeres naar herstel door iedereen zou worden gerespecteerd. Het is het meest cruciale element, denk ik, voor de verwerking en revalidatie van André.”

Het is geen geheim dat de 27-jarige muzikant het momenteel niet goed doet in de muziekindustrie. Eerder vorige maand maakten zijn managers bekend dat de Hazes-nakomeling last heeft van een burn-out. Om zichzelf wat ademruimte te geven, trok hij zich terug uit de wedstrijd.

In plaats van zijn fans te overspoelen met foto’s en video’s, is de muzikant oorverdovend stil op socialemediaplatforms zoals Instagram. 11 september was de datum van zijn laatste mededeling aan mij. Afgezien daarvan zijn al zijn aankomende optredens, inclusief die voor Holland sings Hazes, afgelast.

Op dit moment gaat alles vrij goed.” Wat betreft het herstel, denk ik dat rust de belangrijkste factor is “Rachel deelde haar gedachten over de situatie.

Vorige week verscheen André voor het eerst sinds lange tijd weer op Instagram. Hij veterde zijn schoen met zijn kind en de schoenveter van zijn ex-vriendin Monique Westenberg.

Speculaties over een mogelijke heropleving van hun romance liepen daardoor uit de hand. Sherry zegt: “Het is maar goed dat je hier bent.” “De meeste mensen geloven dat het bezoek van een vader aan zijn kind rationeel is. Ik geloof dat het gebruikelijk is dat een vader zijn kind bezoekt, maar ik vind het ook hilarisch. Een verband bestaat hier niet. In dit geval is het een vader-zoon relatie.

Op haar vijftiende had Rachel haar eerste ervaring met André Hazes in bed. Terwijl hij naar zijn kind Melvin keek, liep de toen 34-jarige zangeres haar kamer binnen.

De kunstenaar had ten tijde van de tentoonstelling nog een relatie met Ellen Wolf. Little Boy, dat gisteravond werd uitgezonden voor 694.000 mensen, liet Rachel haar verlangen ernaar bespreken en ook hoe het haar verraste.

Rachel Hazes Relatie

Ze beleeft een “leuke” tijd met No Surrender-oprichter Klaas Otto en kijkt uit naar wat de toekomst voor hen beiden in petto heeft! Sinds de dood van André Hazes heeft de weduwe van de zangeres een paar langdurige relaties gehad en onderhouden, maar echte voldoening vond ze niet in een relatie.

Het huwelijk van André en Rachel Hazes was natuurlijk niet altijd een sprookje, maar hun liefde voor elkaar was waar. André’s vrouw heeft altijd duidelijk gemaakt dat de zangeres altijd als de nummer één zal worden beschouwd. Het was liefde op het eerste gezicht voor haar, en ze gelooft dat er niets anders is. Terwijl een paar jongens in de buurt kwamen, waren de meesten niet succesvol.

Denk aan het geval van Hazes’ samenwerking met de Italiaan Niccol Armaroli, die begon in 2008. 2011 betekende het einde van hun samenwerking. Hazes, die nog steeds goed bevriend is met Armaroli, vindt dat ze hem na de dood van haar man nooit een eerlijke kans had kunnen geven, zeker niet zo kort na zijn dood. “Ik was echter nog steeds met André bezig en kon geen tijd aan haar besteden. Dat is waar, ook al is Niccol de perfecte man voor mij.”

Ondanks dat er geen liefdesreünie is geweest, wenst Hazes Armaroli veel succes in zijn toekomstige relaties. “Maar niet met mij”, zei ze in een interview in 2020 met Story. “

De relatie met Mike was nog maar een paar maanden geleden geëindigd en Hazes was daar amper van hersteld. Een man met wie ze graag had willen leven, maar die volgens de weduwe bewaakt werd en veel geheimen koesterde.

Over Mike zei Hazes: “Ik had nooit verwacht dat ik weer zo verliefd zou worden.” “Bovendien heb ik gemerkt dat ik, met uitzondering van André, nog nooit zo’n diepe liefde heb gehad met een jongen.” De romantiek was daarentegen snel voorbij.

Eigenlijk was het een grote afknapper. “Niets had iemand kunnen voorbereiden op het soort man dat hij werkelijk was. Ik ook niet, noch de personen in mijn directe omgeving”, zei Hazes na de scheiding.

Rachel Hazes Relatie
Rachel Hazes Relatie

Mike werd kort na de splitsing beschuldigd van fraude door twee van zijn ex-vriendinnen. De vraag of Hazes zelf al dan niet ten prooi is gevallen aan slachtofferschap, is haar hele carrière opengehouden. “Sta me toe om het duidelijk te stellen: ik zal hem nooit meer zien. Voor mij is de inzet gewoon te hoog.”

You may also like...