Chris Zegers Leeftijd | Dirk Christiaan is een Nederlandse acteur, regisseur en presentator die in een aantal films en tv-shows heeft gespeeld. Chris Zegers is een Nederlandse acteur, presentator en zanger die in Nederland is geboren. Chris werd in 1971 in Zeist geboren.

Chris Zegers Leeftijd
Chris Zegers Leeftijd

Na de middelbare school ging hij economie studeren in Groningen. Na zijn opleiding ging hij aan de slag als adviseur voor een Chinees bedrijf in Singapore. In 1996 maakte hij zijn acteerdebuut in een reclamecampagne van Heineken.

Hij was er zo mee ingenomen dat hij besloot acteerlessen te volgen. Zijn eerste televisieoptreden was in de VARA-serie Oppas Zijn doorbraakrol was in de televisiesoap On the Road to Tomorrow.

Door deze functie raakte het publiek in Nederland met hem bekend. Daarna verscheen Chris Zegers in een aantal tv-shows, waaronder Van God Los, All Stars en Hartslag.

Chris Zegers is een gerenommeerd televisieomroeper, maar hij heeft ook een aantal slechte punten in zijn carrière meegemaakt. Wat ging er precies mis bij zijn muzikale optreden bij de TMF Music Awards in 2000? In een interview met de VPRO gaat Zegers in op de schijnbare mislukkingen die hem hebben gevormd tot de persoon die hij nu is.

Erik van den Berg is de auteur van dit stuk. “Ik had mijn eerste mislukking, als je het zo mag noemen, toen ik dertien jaar oud was,” herinner ik me. Mijn jeugdwens was om profvoetbal te spelen, maar FC Utrecht, het team waar ik hoopte bij te komen, weigerde mij.

Ik heb de beslissing genomen om van de ene op de andere dag te stoppen met voetballen. Ondanks dat ik het geweldig vond, was het eigenlijk nogal vreemd. Pas op mijn achttiende kon ik weer voetballen.

Toen ik ongeveer zestien jaar oud was, realiseerde ik me dat ik mijn voorkeuren voor verjaardagsfeestjes moest kunnen uiten. Ik daarentegen had geen idee. Ik vond het een beladen vraag omdat het betekende dat ik op weg was naar een vooraf bepaald eindpunt van mijn reis.

Op mijn zeventiende besloot ik een algemene studie economie te gaan volgen. Na mijn opleiding kwam het vooruitzicht op een mooie toekomst. Het leek me een zwart gat. Volgens wat ik had gehoord, is studietijd de beste tijd van je leven, en daarna kan het alleen maar erger worden.

Finale van Wie is de Mol 2017 in Vondel CS, Amsterdam. op de foto: Chris Zegers

Een eerdere relatie tussen Marije Braber en Chris Zegers eindigde abrupt omdat ze niet in dezelfde levensfase zaten als nu. De twee kwamen in 2009 weer bij elkaar en de show is sindsdien een enorm succes. Eden werd twee jaar later bij hen geboren, toen ze hun eerste kind verwachtten.

Chris en Marije werden in mei voor de tweede keer ouders toen ze hun tweede kind verwelkomden.Hoewel niet getrouwd, wonen Marije Braber en Chris Zegers samen in Amsterdam met hun respectievelijke partners.
Chris reist met een elektrisch voertuig naar Duitsland, door Nijmegen en Zwolle.

“Om je de waarheid te zeggen, de dageraad op het Sallandse Veld is net zo spectaculair als die ik heb gezien in Nieuw-Zeeland. En je zult geen last hebben van een jetlag terwijl je daar bent “, voegt hij er grinnikend aan toe.

Desondanks verwacht de 49-jarige gastheer in de toekomst weer een lange reis te kunnen maken. “Je komt nu minder in contact met mensen uit verschillende culturen. In Nederland is dat natuurlijk anders, maar de verrassing op Borneo is toch groter dan de verrassing op een veld in bijvoorbeeld Groningen.”

Zegers speelt al sinds de middelbare school in verschillende bands. In 1998 was hij lid van de soapband 4Fun, met wie hij twee succesvolle singles had. Zegers kreeg in 1999 een platencontract bij BMG.

Run en Circles waren twee solo-singles die werden uitgebracht, maar beide waren commerciële mislukkingen. Run bereikte de 89e positie op de Single Top 100-hitlijst, terwijl Circles niet verder kwam dan de 100e positie op die lijst, die een week duurde.

Chris Zegers Leeftijd
Chris Zegers Leeftijd

Verschillende daaropvolgende nummers van Zegers kwamen niet in de hitlijsten, waaronder Hey girl , die in 2003 werd opgenomen voor de film Liever liefde dan oorlog .

Chris Zegers Leeftijd

50 Years