Pearl Jozefzoon Relatie | Pearl Joan Jozefzoon, beter bekend onder haar artiestennaam Pearl Joan, is een Nederlandse singer-songwriter, zangdocente en musicalactrice. De meeste mensen kennen haar van haar deelname aan The Voice of Holland, waarin ze als een van de vier finalisten meedeed.

Pearl Jozefzoon Relatie
Pearl Jozefzoon Relatie

In dit specifieke televisieprogramma bezet ze momenteel de tweede positie, achter de winnaar, Ben Saunders.Renze Klamer heeft via zijn Instagram-account laten weten een relatie te hebben. De presentator toont onder meer een foto van hemzelf en zijn nieuwe vriendin Arendina, evenals een foto van hem en de kinderen van zijn ex-vrouw Pearl Jozefzoon.

Renze Klamer, de ster van Vooravond, was verrast toen zijn ex-vrouw Pearl Jozefzoon, bekend van The Voice of Holland, gisteravond op First Dates verscheen. Zijn mogelijke vervanger daarentegen was een flop.

Renze Klamer en Pearl Jozefzoon waren vijf jaar getrouwd en absoluut verliefd op elkaar in de Heer, maar vorig jaar ging het mis toen het paar uit elkaar ging.

Renze moest als gevolg van zijn scheiding ontslag nemen bij de EO. Mensen hebben hierdoor een mening over mij, omdat ik bij de EO niet meer in het ideale plaatje pas.” “Ik zou er zelf ook niet prettig bij hebben gevoeld, omdat je als gezicht een uitstekende functie vervult”, legt hij uit. Hij ging zelfs zo ver om toe te geven dat hij korte tijd daarna het vertrouwen in langdurige relaties had verloren.

In 2011 maakten de twee in het kader van de voorbereiding van de EO Jongerendag kennis met elkaar. Pearl, die als tweede eindigde in het eerste seizoen van The Voice of Holland, trad op als zanger op het evenement, dat ook mede werd georganiseerd door Klamer en Pearl. Daarna werden ze herenigd via Twitter, waar Renze haar uitnodigde voor een date met hem.

Pearl Jozefzoon Relatie
Pearl Jozefzoon Relatie

In 2004 begon ze haar studie aan het Fontys Conservatorium in Tilburg, waar ze Muziektheater studeerde. Tijdens haar opleiding volgde ze zanglessen bij Edward Hoepelman en workshops bij Maya Hakvoort, Pia Douwes, Maike Boerdam en Paul Eenens.

Ook maakte ze deel uit van het Fontys Jazzkoor. Ze was onder meer te zien in schoolproducties als Een Midzomernachtsdroom, City of Angels en Merrily We Roll Along. Ze traden op in de M-theaterzaal Lab’s in Amsterdam in onder meer de musicals De Vliegende Hollander en Rent.

Na haar afstuderen aan de universiteit in 2008 begon ze haar professionele carrière bij de theatergroep Jeans, gevolgd door rollen in de V&V-muziekproducties Hairspray en Legally Blonde.

In verband met zijn tweede optreden in The Voice of Holland organiseerde Jozefzoon van januari tot maart 2011 een miniconcert in de foyers van zowel het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam als het Carré Theater in Amsterdam. Dit was het hoogtepunt van een reeks Legally Blonde voorstellingen die hij in het verleden had gepresteerd.

Pearl Jozefzoon verbleef in oktober 2011 vier nachten als gast van Nick & Simon in Symphonica in Rosso, een nieuw gebouwd Gelredome in het hart van de stad Rome. De registratie voor deze voorstelling werd geopend op 30 november 2011 en is tot nu toe meer dan een miljoen keer bekeken.

In 2012 was ze een van de tien artiesten die optraden op het Nationaal Songfestival in Amsterdam. Ondanks dat ze de favoriet was van zowel de internationale als nationale jury’s, eindigde ze op de tweede plaats achter Joan Franka.

Pearl Jozefzoon Relatie
Pearl Jozefzoon Relatie

Het nummer kwam binnen op nummer 18 in de iTunes-hitlijst in de week na het National Songfestival, en het bleef nog een week op die positie in de Single Top 100, waar het nummer 35 bereikte.Haar debuutstudio-album, The Time Is Now, werd uitgebracht in februari 2013.

You may also like...