Blogs Trending

Pauline Wingelaar Leeftijd

Pauline Wingelaar Leeftijd | Na haar recente aankondiging dat ze in verwachting is van haar derde kind, heeft Pauline Wingelaar, die te zien was in de Gooische Girls en de Videoland-serie Gooische Mothers, een overvloed aan ondersteunende opmerkingen ontvangen, wat ze verheugend vindt.

Pauline Wingelaar Leeftijd
Pauline Wingelaar Leeftijd

Dit betekent dat Pauline veel meer van haar zwangerschap zal kunnen genieten omdat er een langdurig proces aan vooraf is gegaan.

Pauline Wingelaar, een echte Gooische moeder, doet haar naam eer aan. De 34-jarige heeft zojuist op Instagram aangekondigd dat ze haar derde kind krijgt, wat haar eerste zal zijn.De Gooische moeder, die onlangs is verhuisd van Naarden naar een historisch pand in Bussum, is op het moment van schrijven 14 weken zwanger.

Ik maakte tijdens de vakantie al grapjes dat mensen zullen denken dat we gek zijn om weer naar Italië te reizen terwijl ik hoogzwanger ben, en dat ik dan moet reageren door te zeggen dat ik pas 12 weken onderweg ben!” schrijft Pauline in een foto genomen in Luca, Italië, waar ze een zwart badpak draagt, dat het lijkt alsof ze meer dan 20 weken zwanger is.

Pauline maakt zich geen zorgen over haar buik omdat ze weet dat het vaker voorkomt bij derde zwangerschappen dan bij eerste zwangerschappen. Die ‘tijd vliegt’ vindt ze ook, wat ze mede toeschrijft aan de verbouwing van het huisje in Bussum en de uitdagingen van die tijd.

In het najaar van 2008 verschenen ze voor het eerst op onze televisieschermen: Bo, Pauline, Kimberly, Florine en Leslie worden gevolgd in hun natuurlijke omgeving, met enorme villa’s, luxe auto’s en zomers aan de Côte d’Azur. Het blijkt een schot in de roos: er verschijnt een spin-off en in 2010 gaat een tweede seizoen in première.

Zij en haar man Harmen Bisschop van Tuinen zijn de trotse ouders van twee kinderen, Reinier en Diederik , die bij hen zijn geboren. Pauline werkt nog steeds aan televisieprojecten en ze heeft al verschillende afleveringen geproduceerd voor het LINDA.tv-netwerk.

Pauline Wingelaar Leeftijd
Pauline Wingelaar Leeftijd

Wat veel mensen niet weten, is dat ze destijds toestemming kreeg om de casting voor Real Gooische Girls te doen en ook achter de schermen actief was in de productie. “Tijdens mijn studie Media, Informatie en Communicatie liep ik stage bij productiehuis Eyeworks.

Mijn deelname aan Real Gooische Girls was erg leuk, maar ook op punten was het veel werk. Ik begreep wanneer de vrouwtjes op gespannen voet, maar ik begreep ook het standpunt van de redactie. Achteraf denk ik dat we de situatie heel anders hadden aangepakt. Wat dat betreft zijn we ouder en ja, zelfs wijzer geworden.”

Pauline en haar man Harmen zijn de ouders van twee zonen: Reinier van zes en Diederik van twee (4). In tegenstelling tot de andere twee spruiten, verscheen de derde spruit niet van de ene op de andere dag; ze had al een reproductieve kliniek bezocht en veel IUI-inspanningen ondergaan.

De Gooische zal later ingaan op de details van het traject. ‘Geniet vooral van het concept en de aandacht!’Pauline Wingelaar, een reality-tv-ster die vooral bekend is van de realityserie Real Gooische Girls en het vervolg, Real Gooische Mothers, is in verwachting van een kind. Ze maakte dinsdag bekend dat ze veertien weken zwanger is en in februari verwacht te bevallen.

Zij is getrouwd met Herman Bisschop van Tuinen en woont met hun twee kinderen in het Gooi. “Ik ben zo ongelooflijk blij en opgewonden dat ik je eindelijk kan vertellen dat Rein en Died een broer of zus krijgen”, zegt Wingelaar, die moeder is van twee kinderen.

Op sommige dagen is het moeilijk te bevatten dat er weer een wonder in mijn baarmoeder groeit!”Toen Wingelaar in Echte Gooische Moeders verscheen, liet hij doorschemeren dat hij graag nog een kind zou willen. Om dit te bereiken onderging ze een fertiliteitsbehandelingsprogramma in het ziekenhuis.

Pauline Wingelaar Leeftijd
Pauline Wingelaar Leeftijd

Reinier van Tuinen, de zoon van Wingelaar en Bisschop van Tuinen, werd in 2015 bij hen geboren. Diederik, de zoon van de reality-beroemdheid, werd in 2017 zeven weken eerder geboren, aldus de realityster. Toen Diederik werd geboren, was het gezin op vakantie in Italië, en de stad Lucca was toevallig de locatie waar ze logeerden.

Pauline Wingelaar Leeftijd

38 Years

You may also like...