Ouders Jeroen Rietbergen | Ze trouwde in 2016 met haar oude liefde Bas van Vegel in de St. James’ Church in Londen. In 2014 werden ze trotse ouders van hun eerste zoon, Vik, en in 2017 werden ze trotse ouders van hun tweede zoon, Zef.

Ouders Jeroen Rietbergen
Ouders Jeroen Rietbergen

De omroep had een romantische band met Jeroen Rietbergen voordat ze haar echtgenoot (50) leerde kennen. Tijdens een persconferentie op zaterdag erkende de pianiste “seksuele interacties” te hebben gehad met vrouwen die meededen in het televisieprogramma The Voice of Holland. Het is de eerste keer dat Lieke op zoiets reageert.

Ook Jeroen, haar ex-vriend, wordt door de presentatrice genoemd als ver weg. Ik geloof dat de onderste steen absoluut bovenaan moet liggen, zoals Chantal zei.

Ze presenteert The Voice Senior zelf, en ze beweert dat ze nooit iets ongewoons heeft gemerkt tijdens de productie van het programma. Volgens de presentatrice kan ik niet voor iedereen spreken en ook niet spreken over eventuele misstanden onder het personeel.

Afgelopen zaterdag maakten RTL en ITV bekend dat The Voice of Holland niet meer wordt uitgezonden vanwege klachten over vermoedelijk seksueel grensoverschrijdend gedrag en machtsmisbruik.

Enkele maanden later verklaarde Jeroen dat hij connecties had gehad met vrouwen die deel uitmaakten van het programma met een ‘seksueel aspect’.

Ook zou hij seksueel expliciete tekstgesprekken hebben uitgewisseld met een andere persoon (of personen). Daarnaast sprak Rietbergen in de verklaring zijn verdriet uit over zijn besluit om zijn deelname aan alle The Voice-programma’s stop te zetten en zei hij dat hij per direct zou stoppen met deelnemen.

Het is bandleider Jeroen Rietbergen die als eerste aan de beurt is. Behalve dat hij toegaf dat hij overdreven acteerde op de set, was zijn identiteit eerder onthuld. Rietbergen is ook beschuldigd van het misdrijf, wat hij ontkent.

Het is mogelijk om bepaalde anonieme getuigenissen van slachtoffers te horen die door professionals zijn uitgesproken.

Op de leider van de band zijn negentien personen naar voren gekomen. Een passage uit het boek luidt: ‘Jeroen had iets met jonge vrouwen en stuurde ze vaak pikpics.’ Het werd door de programmaleiding als een grap afgewezen.

Ouders Jeroen Rietbergen

Marco Borsato is de tweede naam waaraan Tim Hofman en zijn collega’s hebben gewerkt. Marco betast al lange tijd de billen van drie jonge dames, van wie de meesten werksituaties zijn.

Een medewerker van The Voice behoort tot de groep. Ook het indienen van aanvragen zijn drie deelnemers van The Voice Kids. Borsato raakte volgens haar de billen van een 14-jarige sollicitant.

Op het moment dat ze zich omdraaide om te gaan, begon hij haar overal te zoeken. Dit wordt ondersteund door haar ouders. Tijdens de barbecue van The Voice Kids gebeurde zoiets.

Als een jongedame op het toneel verschijnt, stelt ze dat ze van plan is een formele klacht in te dienen tegen Ali B op grond van verkrachting. Ze spreekt haar bezorgdheid uit en zegt al jaren te wachten.

Voor de opnames van Boos had ze al met de politie gesproken. Het is pas een kwestie van aangifte doen als het OM de zaak heeft onderzocht.

Deze niet-geïdentificeerde jongedame spreekt haar hoop uit dat “ik met dit rapport iets kan openen voor dames die nog nooit zijn gehoord.”

Er zullen ook getuigenissen zijn van twee voormalige presidentiële hoopvolken. Nadat ze uit The Voice was getrapt, beweert kandidaat 1 dat Ali B haar heeft gebeld om een ​​studiodag met haar in te plannen.

De twee hielden contact omdat ze het fascinerend vond klinken. Is het waar dat je thuis bent? vroeg hij, plotseling

Hij naderde de voordeur en bleef daar enkele ogenblikken staan. “Ik heb zin om je te neuken,” merkte hij vanuit het niets op in haar kamer. ‘Het is oké,’ zei ze. Toen voegde ze eraan toe: “Ik heb zin om je weer te neuken.”

Ouders Jeroen Rietbergen
Ouders Jeroen Rietbergen

Hij stond op en streelde zijn benen, en ze antwoordde: “Ik heb zin om je weer te neuken.” Daarna begeleidde ze hem naar de hoofdingang. Hij was het die moest gaan. “Ik was alleen thuis, en ik heb wel aan de deur gestaan ​​zodat ik kon gaan”, zei ze verder.

You may also like...