Olcay Gulsen Afkomst | Olcay Gülşen, ook wel bekend als OJ Gulsen, is een modeontwerper gevestigd in Nederland. Van 2009 tot 2018 was ze de enige eigenaar van het modelabel “SuperTrash”.

Olcay Gulsen Afkomst
Olcay Gulsen Afkomst

De ouders van Olcay Gulsen zijn Koerdische immigranten in Turkije die in het land zijn geboren. Gulsen werd geboren in Waalwijk. Ze heeft vier zussen (Dolshe, Georgina, Venus en Jasmin) en een broer (Gökhan), die allemaal in dezelfde familie zijn.

Olcay Gulsen behaalde haar Bachelor of Science in Human Resources in 2002. Na haar afstuderen verhuisde ze naar Amsterdam en begon haar eerste bedrijf, een human resources managementbureau genaamd Chill Agency, toen ze nog maar 21 jaar oud was.

Daarna richtte ze haar tweede bedrijf op, 2Stepzahead, dat gespecialiseerd was in het importeren van internationale modemerken. Dit gaf haar de kans om aan haar derde en meest ambitieuze project tot nu toe te beginnen: de oprichting van een modemerk genaamd SuperTrash.

Het merk SuperTrash is sinds 2010 verkrijgbaar in meer dan 2.000 winkellocaties in 24 landen in Europa en Noord-Amerika. Olcay verliet SuperTrash in februari van dit jaar.

Vier weken later diende het bedrijf een faillissementsaanvraag in, met een schuld van 11 miljoen euro.A.Lcay Gulsen (Waalwijk, 1980) begon zijn modecarrière in 2004 bij ‘SuperTrash’, een bedrijf waaraan hij later in 2016 het modelabel ‘ST.Studio’ toevoegde.

Olcay Gulsen Afkomst
Olcay Gulsen Afkomst

Op 16 maart verscheen het boek ‘SuperOlcay – hoe met veel niets naar de top komen’ wordt uitgebracht, geschreven door haar en Karin Kuijpers.

Olcay was toen een bekend gezicht op televisie en verscheen er regelmatig op, bijvoorbeeld als jurylid voor de modeshow ‘Ultimate Shopper’. Als lifestyle-expert van RTL Boulevard geef ik advies over uiteenlopende onderwerpen.

Als de vrouw die in “Werk aan de winkel” assisteert als vertegenwoordiger van de verpieterende bedrijven van het merk. Als winnares van de “Stoere Vrouw Award 2015” heeft ze internationale erkenning gekregen.

Ze had een rol in de televisieserie The Bold and the Beautiful, en ze heeft ook een cameo-rol in de Disney-film “Assepoester” waarin ze tussen de bedrijven spreekt….

Herman den Blijker’s “Zelfbouwers Rotterdam” is waar we haar dit jaar zien, aan de rand van het gebouw. Als gevolg hiervan lijkt haar toekomst zich voor een televisie af te spelen.

Bovendien is Olcay Gulsen in de tussentijd doorverwezen naar een locatie waar hij zichzelf voorlopig niet kan overschreeuwen. Ze zal kunnen blijven werken op de diepten waar ze al lang naar op zoek is…

Ondertussen is ze SuperTrash in 2009 steeds sterker geworden en werd het meteen een hit: het merk is momenteel verkrijgbaar via honderden winkellocaties in ten minste 24 landen.

In 2014 was SuperTrash het populairste kledingmerk dankzij een sterk merkimago, innovatieve marketingcampagnes en overweldigend positieve feedback van klanten.

Olcay Gulsen Afkomst
Olcay Gulsen Afkomst

Olcay Gulsen is een Nederlandse actrice die in Amsterdam en Londen woont. Ze was in 2006 verloofd met miljonair-voetballer Edgar Davids, maar het paar scheidde in 2012 volgens de Nederlandse televisiezender RTL Boulevard.Radio-deejay Ruud de Wild heeft sinds 2019 een relatie met haar.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *