Nikkie Plessen Lengte | In Utrecht, Nederland, werd hij op 5 augustus 1985 geboren in een gezin van drie. Vanaf 2022 is ze bekend van haar rollen in On the Way to Tomorrow en Kees en Co. Nicole Plessen is geboren onder het teken Stier en is nu 36 jaar oud.

Nikkie Plessen Lengte
Nikkie Plessen Lengte

Zijn televisiedebuut kwam in 1998 toen hij als gastster verscheen in het dagdrama Langs de weg naar morgen. Ze was te zien in de televisieserie Goede tijden, verschrikkelijke tijden die begon in 2000, toen ze Nikki speelde, een semi-gastpersonage dat ongeveer drie maanden duurde.

Daarnaast was ze te zien als gastster in de televisieprogramma’s Wet en Waan, Costa! en IC. Lizzy Vehmeijer werd gespeeld door Plessen toen ze in 2003 terugkeerde naar ONM.

Vivianne van den Assem, die de rol voor haar had gespeeld, was overleden. Daarnaast verscheen ze in de comedyserie Kees & Co, waarin ze het personage Maril speelde.

In 2006 begon Plessen te werken als videojockey bij The Music Factory. Ze nam uiteindelijk het stokje over van Renate Verbaan, die een paar maanden eerder naar RTL 5 was verhuisd.

Tijdens haar tijd daar heeft ze een presentatie gegeven met de titel ‘Reactie’. Ook was ze enkele malen te gast in De Dagrand, het late night talk-programma van Reaction.

Eind 2007 kwam ze weer in contact met Sascha Visser, met wie ze eerder aan de serie Kees & Co. had gewerkt. Als VJ bij TMF is hij verantwoordelijk voor verschillende shows, waaronder Reaction.

Plessen maakte in 2008 de overstap van RTL 4 naar RTL 5. RTL 5 zendt programma’s uit als Can’t Buy Me Love, Miss & Mrs. Perfect, We Love The 90’s With Nikkie en vanaf oktober 2010 Holland’s Best Onder andere modeontwerpers.

Na het afronden van dit programma nam ze de beslissing om haar creatieve ambities na te jagen en startte ze haar eigen modebedrijf. In 2011 werd een nieuw merk geïntroduceerd, NIKKIE.

Nikkie Plessen Lengte

In de jaren daarna richtte ze het kledinglabel Nik & Nik op. In december 2016 ontmoette ze Kate Moss, die ze beschouwt als haar rolmodel en die het nieuwe gezicht van haar modelijn zal worden, en ze werden snelle vrienden.

Als onderdeel van haar dagelijkse lifestyle-platform werft ze ook presentatoren als onder meer Fiona Hering en BeautyNezzas. Ze richtte de firma N-BRANDS op om haar kledinglijnen tot één geheel te integreren. Ze heeft ook haar eigen cosmeticamerk, waarmee ze in 2009 is begonnen.

Plessen is sinds april 2020 lid van de Dragons’ Den-jury en is sinds de oprichting in 2007 ook investeerder in de show.

Eerder dit jaar is de presentatrice, die een relatie heeft met zakenman Ruben Bontekoe, bevallen van haar eerste kind, dochter Jolie Lisa Lotte, die in mei werd geboren.

Zij en haar minnaar beweren dat ze een geweldige match voor elkaar zijn. “We zijn echter enorm verschillend van elkaar. We zijn allebei op verschillende manieren begaafd.

Hij heeft een grotere intelligentie, terwijl ik een hogere emotionele intelligentie heb. Ik heb veel bewondering voor hem vanwege wat hij weet over de geschiedenis en het nieuws, en ik geloof dat ik hem help door maaltijden en ontmoetingen met zijn vrienden te organiseren.”

Bontekoe daarentegen is niet geïnteresseerd in het milieu waarin zijn geliefde wordt ondergedompeld. “Naar een feest gaan maakt Ruben niet gelukkig, en dat weet ik.

Nikkie Plessen Lengte
Nikkie Plessen Lengte

Wat ik doe, wordt door hem bewonderd, en hij vindt het echt aantrekkelijk, maar het is niet zijn universum. Ik ben niet geïnteresseerd in de liftindustrie dat hij er niet meer is.”

You may also like...