Nikkie De Jager Vermogen | Nikkie de Jager is een Nederlandse beeldend kunstenaar die vooral bekend is om haar make-up tutorials en lifestyle video’s, die ze op haar YouTube-kanaal ‘NikkieTutorials’ plaatst. In 2021 was ze een van de presentatoren op het Eurovisie Songfestival in Amsterdam.

Nikkie De Jager Vermogen
Nikkie De Jager Vermogen

Nikkie de Jager, ook wel bekend als NikkieTutorials, doet er alles aan. In haar video’s zijn al enkele van de grootste sterren ter wereld te zien geweest, waaronder onder meer Kim Kardashian, Ashley Graham en Jessie J.

Ze wordt zelf ook een soort beroemdheid, dankzij de 12,5 miljoen ‘glow babies’ die ze heeft gemaakt. Het is dan ook geen verrassing dat ze werd opgenomen in een lijst van de rijkste mensen op Instagram.

Volgens de Instagram-tool Hopper staat ze op de vierde positie in de categorie ‘beauty’. Behalve ‘onze’ Nikkie verdienen alleen Huda Kattan, James Charles en Jeffree Starr meer dan hij.

Nou, het is ongeveer 29.600 dollar, dat is ongeveer 26.800 euro aan conversie. Wauw! Dit is echter onbeduidend in vergelijking met de nummer één: Huda Kattan. Ze krijgt een vergoeding van $ 91.300 per post. Als het gaat om goed verzilveren.

Ondanks dat het niet in de buurt komt van Kylie Jenner. Met bijna 140 miljoen volgers verdient ze 1,2 miljoen (!) dollar per post, ongelofelijk veel geld. Onze Nikkie staat op dat moment ‘slechts’ op positie 62.

De Jager werd geboren in Wageningen, Nederland, in 1994. Vanaf juni 2008 werd ze volledig ondergedompeld in make-up en begon ze instructievideo’s te uploaden waarin verschillende technieken werden gedemonstreerd naar YouTube , waar ze momenteel 12,5 miljoen volgers heeft vanaf 2020.

en haar video’s zijn samen meer dan 1,1 miljard keer bekeken.Ze is ook actief op social media platforms zoals Instagram Facebook en Twitter. Haar video’s zijn voornamelijk gericht op een internationaal publiek en ze presenteert ze in het Engels.

Tijdens een van haar video’s uit 2015 lanceerde ze een social media-campagne genaamd #ThePowerOfMakeup, waarin ze de helft van haar gezicht maakte om het verschil tussen de twee te demonstreren.

Er waren veel reacties op de halve make-up en deze werd breed gevolgd, soms in directe tegenstelling tot negatieve sociale reacties en vooroordelen tegen het gebruik van make-up.

Nikkie De Jager Vermogen

Nikkie De Jager is de op drie na best betaalde beautygoeroe ter wereld en staat zowel nationaal als internationaal bekend om haar werk. Hoewel het niet bekend is hoe rijk Nikkie is, als je wilt dat ze een product aanbeveelt, kun je gerust diep in haar portemonnee graven om het juiste item te vragen.

Het Eurovisie Songfestival vond op 22 mei plaats in Rotterdam Ahoy en werd gepresenteerd door Jan Smit, Chantal Janzen, Edsilia Rombley en Nikkie de Jager.

Nederland eindigde op de 23e plaats met hun nummer “Rotterdam Ahoy”. Vooral De Jager , die zowel met de kandidaten als met koningin Máxima zelf een aantal gesprekken voerde, was een belangrijke rol weggelegd.

We hebben het al gehad over haar BMW i8 die te koop staat, maar in dit artikel nemen we een kijkje in haar Brabantse woning.

Zoals aangekondigd in juni 2020 zal De Jager optreden als ambassadeur van de Nederlandse Vereniging voor de Verenigde Naties , met als doel de Nederlandse burger bewust te maken van de Verenigde Naties.

De Jager zal gevestigd zijn in Den Haag en zal Nederland vertegenwoordigen op internationale congressen. Ze zet haar platform steeds vaker in om zich uit te spreken over thema’s als racisme, gendergelijkheid en vrouwenrechten en zet zich in haar rol als NVVN Goodwill Ambassador vooral in voor SDG 5 en SDG 10 .

In vier wekelijkse afleveringen is vanaf 28 december 2020 de documentaireserie NikkieTutorials: Layers of Me, over het wel en wee van De Jager, uitgezonden op YouTube. De Jager was te zien in de serie. Linda Hakeboom was de persoon die op het idee voor de serie kwam.

De Jager vormde in mei 2021 samen met Chantal Janzen, Jan Smit en Edsilia Rombley het presentatiekwartet Eurovisie Songfestival 2021, dat live wordt uitgezonden op Songfestival.

Nikkie De Jager Vermogen
Nikkie De Jager Vermogen

Op 14 oktober 2021 is De Jager uitgeroepen tot winnaar van de Televizier-Ster Award voor beste presentator van het jaar 2021.

You may also like...