Nicol Gillis Leeftijd | De populaire familieparken en vrijetijdsbedrijven van Peter Gillis in België en Nederland hebben hem tot een bekende ondernemer en investeerder in Europa gemaakt.

Nicol Gillis Leeftijd
Nicol Gillis Leeftijd

Hij werd geboren op 20 maart 1962 in Rijen, Nederland. Hij is de oprichter en eigenaar van Oostappen Groep Vakantieparken, die hij van de grond af aan heeft opgebouwd.

Vanwege de ongelukkige en veel te korte tijd dat Nicol Ma in haar leven mocht hebben, is hun band zo gegroeid dat ze Nicol heeft vervangen als haar beste vriend.

Nicol was in staat zich voor haar open te stellen en haar de kracht te geven die ze nodig had om vast te houden toen Nicol op het punt stond om haar heen in te storten.

Nicol heeft enorm veel geleerd van haar interacties met deze invloedrijke vrouw tijdens de korte tijd die ze samen doorbrachten. Het is onmogelijk voor Nicol om haar dagelijkse bezoeken aan haar moeder te vergeten.

Nicol werd verzorgd door haar moeder en ze beantwoordde de gunst door haar de laatste vier weken van haar leven met liefde te overladen. Haar dierbaren zorgden dagelijks voor haar, hoe moeilijk de situatie ook was.

Na haar respectvol afscheid viel er een lange periode van stilte in Nicol’s leven.
Nicol mist haar moeder dagelijks.

Nicol Gillis Leeftijd
Nicol Gillis Leeftijd

Ma heeft er ook voor gezorgd dat Peter’s band met zijn moeder aanzienlijk sterker is geworden.Nicol en Peter rouwen allebei om het verlies van Nicol’s moeder.

Peter Gillis is boos dat zijn 28-jarige jongere vriendin Nicol een goudzoeker wordt genoemd sinds het paar te zien is in de realityserie Mass is Kassa, die vanavond in première gaat op SBS en vanavond een nieuw seizoen heeft.

‘Er gaan geruchten over Nicol en lasteraars noemen haar een goudzoeker’, zegt Gillis. Ik zal je meteen vertellen dat dit complete onzin is. ‘s Ochtends maakt ze mijn broodtrommel klaar en knoopt ze zelfs de veters van mijn schoenen.

“Het is gewoon een mooi stukje werk.” Gillis heeft daarentegen besloten dat trouwen met zijn Nicol voorlopig geen optie is.

Het valt nog te bezien of Nicole’s meest gekoesterde wens, om met haar geliefde Peter te trouwen, ooit zal uitkomen. Tijdens een interview met de website superguide.nl zei hij: “Ik zeg niet dat het nooit zal gebeuren.”

Kijk, ik weet wat Nicol verlangt. De laatste keer dat ze met een man trouwde, was het proces eenvoudig en vond het plaats bij de plaatselijke gemeente. In en uit in een handomdraai.

Wat ze nu echt wil, is een grote huwelijksreceptie met alles erop en eraan. Ze hoopt daar ooit de kans toe te krijgen. “Wie weet!” zegt de auteur.

Maar of je nu getrouwd bent of niet, rotzooi niet met zijn Nicol, anders wordt Peter Gillis heel boos. Gillis keurt het niet goed dat zijn 28-jarige jongere vriendin Nicol door veel kijkers van Massa Kassa wordt gezien als een vrouw die alleen geïnteresseerd is in zijn geld, zoals hij een keer stelde.

Nicol Gillis Leeftijd
Nicol Gillis Leeftijd

“Nicol is het onderwerp van geruchten, en lasteraars noemen haar een goudzoeker. Ik zeg je meteen dat dit complete onzin is. ‘s Ochtends maakt ze mijn lunchbox klaar en knoopt ze zelfs de veters van mijn schoenen.” Het is gewoon een mooi stukje werk.”

Nicol Gillis Leeftijd

59 Years