Myron Koops Zwanger | Myron Koops is de ‘nieuwe’ vriendin van de populairste vlogger van Nederland, die de bijnaam ‘De Nederlandse Vlogger’ draagt. Ondanks dat de twee al geruime tijd een relatie hebben en dat Myron in veel van de YouTuber-video’s is verschenen, hebben ze hun relatie nu officieel bevestigd in een Q&A-sessie.

Myron Koops Zwanger
Myron Koops Zwanger

Er is iets bijzonders gebeurd tussen Enzo Knol en zijn vriendin Myron Koops. De twee hebben samen een huis gekocht en hebben zojuist de sleutels ontvangen.

‘Dames en heren, het is vandaag werkelijk schitterend weer. De ironie is dat vandaag een zeer belangrijke dag voor ons is omdat we zojuist de sleutels van ons nieuwe huis hebben ontvangen! In een Instagram-video licht Enzo zijn standpunt toe.

Ze zullen echter hun handen op hun heupen moeten leggen. Het proces gaat echter direct van start, aangezien we al een aantal afspraken hebben gemaakt.

We gaan wat verbouwen. Ook al is het nu al een prachtig huis, we zijn vastbesloten er een droomhuis van te maken.’ Ook vermeldt hij dat hij over twee dagen zijn eerste verhuisgerelateerde vlog gaat posten.

Hoewel ze eerder als professioneel skater had gewerkt, verlangde ze naar een meer bevredigend bestaan. Dat heeft ze bij Enzo zeker gevonden, want ze worden nu dagelijks blootgesteld aan allerlei bizarre ervaringen.

Het is duidelijk te zien dat ze tevreden zijn. Vorige week werd echter overduidelijk dat ze een koppel zijn: ze bevestigden vervolgens in een video dat ze vanaf vandaag officieel met elkaar aan het daten zijn.

als je eerdere vlogs van Enzo Knol hebt gezien of als je een echte skateboardfan bent. Myron Koops is de vriendin van Enzo Knol. Zij is geboren op 12 juni 1977 in Borger en woonde voorheen bij haar ouders en broer Toine Koops in Borger.

Haar ouders hebben een autobedrijf, waar haar broer ook als werknemer in dienst is. Volgens berichten ging ze naar de Rijksuniversiteit Groningen om communicatie te studeren en deed ze mee als profschaatsster.

Myron Koops Zwanger

De schaatsdagen van Myron Koops zijn voorbij en hij is begonnen aan een nieuw en heel mooi hoofdstuk in zijn leven, met Enzo Knol!

Dankzij Enzo’s Instagram-account kunnen we een aantal mooie foto’s van hen twee met jullie delen. De vriendin van Enzo knol heeft daarentegen meer moeite om gevonden te worden op Instagram omdat haar account beveiligd is met een wachtwoord en het aantal mensen dat haar volgt relatief klein is.

Dat wekt alleen maar onze interesse, maar we begrijpen waarom ze haar privéleven liever niet met de rest van de wereld deelt.Onmiddellijk na de scheiding van hun ouders namen de jongere Enzo Knol en zijn broer Milan de achternaam van hun moeder aan, Knol.

Ze brachten enige tijd door bij hun moeder en stiefvader in Den Haag, waar ze opgroeiden. Zijn vader verhuisde hem als tiener naar Assen en hij bleef een tijd bij hem. Hij verbrak alle banden met zijn vader toen hij 18 jaar oud was, na een tweede bezoek met hem.

Zijn toenmalige vriendin Demira van der Zeeuw, die hij ontmoette op sociale media, verscheen samen in veel van de video’s van de vlogger, net als de vlogger zelf.

Ze is hierdoor ook bekend geworden onder zijn volgelingen. Op 25 juni 2018 kwamen ze tot het besluit om hun relatie op de schop te nemen.

Myron Koops Zwanger
Myron Koops Zwanger

In 2014 betrok hij zijn eigen appartement in Hilversum en in maart 2016 kocht hij een woning in Zeist. Je hebt nu een basiskennis van het persoonlijke leven van de vlogger, maar je weet niet alles!