Monique Lois Lane Leeftijd | Monique Klemann is een Nederlands model, actrice en schrijfster. Ze is geboren in Nederland.Klaas Klemann is vooral bekend als een van de twee zangeressen van de popgroep Lo’s Lane die eind jaren tachtig en begin jaren negentig enorm populair was.

Monique Lois Lane Leeftijd
Monique Lois Lane Leeftijd

In Lo’s Lane worden zij en haar zus Suzanne samen gezien. Daarnaast is ze lid van de rockband Girls Wanna Have Fun.

Terwijl zusjes Monique en Suzanne Klemann nog leven, blijft Lois Lane het wereldtoneel verwoesten. Hun liefde heeft de adolescentie, de dood van hun zus en de ups en downs van het leven van de kunstenaar overleefd. Nouveau is degene met wie ze de geheimen van hun zus kunnen delen.

De reden waarom iedereen zo dol is op Suus is dat ze zo spontaan is en zoveel kracht uitstraalt. Ik zit in hetzelfde schuitje. Dat was in het verleden het geval.

Ze greep alles en sleepte me mee met haar energie en enthousiasme. Ik ben het aan haar verplicht dat ik minder angstig was dan de meeste jonge vrouwen. Jaloezie was iets dat niemand van ons kon begrijpen. We mochten ons omkleden en in elkaars kleding en schoenen rondlopen.

De jongere zus van Suzanne Klemann is op jonge leeftijd overleden: Zangeres Suzanne Klemann was al in een slecht humeur na een aflevering, maar het ergste is dat haar kinderen nu onder haar hoede zijn.

Ze heeft duizend keer erger meegemaakt dan ze nu meemaakt, en ze is een echte overlever. Ons weekendmagazine Mezza interviewt haar en ontdekt dat ze ‘net als mijn ouders’ is.

Monique Lois Lane Leeftijd

‘Het spijt me, ik ben nu niet online,’ zegt Suzanne aan de telefoon, een beetje opgewonden. ‘Ik heb problemen met het openen van de Zoom-link in mijn mailbox.

Door een hackpoging op mijn telefoon in Albanië afgelopen zomer heb ik nog steeds problemen met het ontvangen van mijn e-mails. ‘Diepe nood.’ Na een paar minuten verschijnt ze weer.

Een vriendelijke glimlach. Ze houdt haar leesbril in de ene hand en haar haar in de andere. “Hé, het is echt gelukt.”

Monique’s leven draait om haar muzikale inspanningen: “Het vergroot de schoonheid van mijn leven. Het is lang geleden dat ik een slechte dag heb gehad omdat ik muziek heb gemaakt. Het geeft me geluk en voldoening. Als je zingt, je bent in staat om alles te vergeten.”

Toch duurde het even voordat Monique eraan gewend was dat ze in de eerste plaats zo’n snel succes had met Lois Lane. Ze was nog niet klaar voor dat niveau van succes, althans niet muzikaal.

“Bovendien vond ik optreden op het podium in mijn vroege jaren best eng. Maar ik kon het niet helpen. Ik had het geluk dat ik altijd naast mijn zus zat, die een natuurlijke artiest op het podium was.

Ze gaf mij de eerste van velen die ik jaren en jaren heb voortgesleept. Zonder haar hulp zou ik het niet hebben kunnen voltooien. Nu ik alleen op het podium sta, voel ik me op mijn gemak.”

Klemann is al van kinds af aan op televisie te zien in een reclamespot voor het modemerk Van Gils. De drie zoons van Miel van Gils nemen in 1978 het familiebedrijf over en Klemann is te zien in een reclamespot, gekleed in een stijlvol mannenjack, op het punt van verdwijnen.

Lynn debuteerde in 2005 in de op Talpa gebaseerde misdaadserie Parels & Zwijnen, waar ze optrad. In 1989 was ze te zien in de film ‘De schaker en de dame’, die werd gemaakt als onderdeel van het eerste jaar filmexamen van de Filmacademie.

Vanaf 1 januari 2008 werd deze serie uitgezonden op RTL 5. De nummers die ze in deze serie vertolkt, zijn afkomstig van haar solo-album On Patrol, dat in 2006 uitkwam. Daarnaast zal ze in 2014 betrokken zijn bij de Het zevende seizoen van Beste Zangers.

Monique Lois Lane Leeftijd
Monique Lois Lane Leeftijd

Monique Klemann heeft een relatie met een componist en producer; het echtpaar is de ouders van twee kinderen.

You may also like...