Moeder kinderen peter r de vries – Kelly en Royce de Vries, de kinderen van wijlen misdaadverslaggever Peter R. de Vries, hebben hun mening geuit over de personen die verdacht worden van het plegen van de aanslag. Zelfs de verdachten kregen een adres van Kelly. ‘Ik wil dat je naar me kijkt zoals je niet naar mijn vader durfde te kijken door hem van achteren aan te vallen,’ zei ze. ‘Ik wil dat je naar me kijkt zoals je niet naar mijn vader durfde te kijken.’

Kinderen Peter R. de Vries

Moeder kinderen peter r de vries

Royce en Kelly de Vries, de kinderen van Peter R. de Vries, mochten het woord voeren tijdens het onderzoek en de vervolging van de strafzaak. Zoon Royce begint nu zijn verhaal te vertellen. “Toen ik nadacht over hoe ik dit onderzoek moest aanpakken, was mijn eerste gedachte om vandaag met de mogelijke verdachten te praten. om mijn gedachten en gevoelens, evenals die van mijn familie, aan hen over te brengen. om ook mijn gevoel van verlies over te brengen als mijn woede. Of om op de een of andere manier emotioneel contact met hen te maken. Ik ben onlangs tot het besef gekomen dat het geen zin heeft om op deze weg verder te gaan.”

Royce besprak zijn warme en ondersteunende vader. “Mijn vader was de definitie van een harde werker, het soort persoon wiens werkweek niet eindigde na 40 uur. Hij was echter nooit afwezig als we hem nodig hadden. “Geen vader die het vlees slachtte op zondag, maar een vader die elke zaterdag hand in hand met mij naar de voetbalclub liep, de coach van mijn pupillenteam werd en elke avond na het eten op straat voetbalde tot mijn moeder geërgerd uitriep dat ik naar bed moest.”

Niet alleen Peter R. de Vries was er om zijn familie onwankelbaar te steunen, maar hij deed hetzelfde voor andere mensen. Mijn vader was er altijd voor ons, onze rots in de branding, net als voor nabestaanden, slachtoffers en ieder ander die hulp nodig had en riep hem op. “Mijn vader was er altijd voor ons, onze rots in de branding.” Als de verdachte op 6 juli in de Lange Leidsedwarsstraat mijn vader om hulp had gevraagd, twijfel ik er niet aan dat mijn vader hem zou hebben geholpen. Ik ben er daarom van overtuigd dat u het met mij eens zult zijn, meneer de president. In plaats daarvan kon de verdachte de trekker overhalen terwijl hij zich achter een muur verstopte”, aldus Royce.

Het account van Kelly

Zuster Kelly heeft de beslissing genomen om de twee personen die onder verdenking staan, namelijk Delano G. en Kamil E, persoonlijk te confronteren. “In tegenstelling tot mijn broer Royce zou ik de twee personen willen aanspreken die vandaag van het misdrijf worden verdacht. zeg dit niet omdat ik denk dat het logisch is; ik zeg het eerder omdat ik het voor mezelf nodig heb. Geef me alsjeblieft je volledige aandacht, Delano. Ik wil dat je naar me kijkt zoals je jezelf er niet toe zou kunnen brengen kijk naar mijn vader toen je hem van achteren aanviel. In plaats van je bij de vreselijke namen te noemen die je mijn vader in je sms-berichten noemde, zal ik je bij je naam noemen, namelijk Kamil.

Moeder kinderen peter r de vries

Ondanks dat Kelly een afkeer heeft van de twee verdachten, is ze van plan hen met mededogen te behandelen. “Waarom? Gewoon omdat ik zo ben opgevoed. Opgegroeid door twee geweldige ouders die altijd vochten voor waar ze in geloofden, ook al betekende dat dat ze de dingen op de harde manier moesten doen. Ze hadden de moed om op te komen voor degenen die onrecht is aangedaan, ondanks het feit dat dit hen in gevaar zou kunnen brengen. Jij daarentegen bent verantwoordelijk voor de dood van een van mijn ouders. Mijn meest dierbare vader, mijn beste vriend en mijn meest vertrouwde vertrouweling, en de liefhebbende grootvader van mijn dierbare kind.”