Minouche De Jong Leeftijd | René van der Gijp en Minouche de Jong zijn nog niet echt lang een liefdespaar, maar de twee kennen elkaar al tijden. “Sinds mijn veertiende”, vertelt Minouche aan Story. Ze verloren elkaar uit het oog, maar toen ze weer tegen elkaar aansloegen, sloeg de vonk over in volle kracht. “We houden echt van elkaar.”

Minouche De Jong Leeftijd
Minouche De Jong Leeftijd

Minouche is de gal van Van der Gijp15 keer jong. Als de Grappigste Man van Nederland woont ze in Dordrecht. Minouche is een ondernemer. Met haar kleine bedrijf zorgt ze ervoor dat het bedrijfsterrein niet te lang leeg staat.

René van der Gijp stond tot voor kort niet bepaald bekend als een goede huisvader, maar de 46-jarige Minouche de Jong heeft daar verandering in gebracht. Afgaande op de video’s die Minouche op Instagram plaatst, geniet René zichtbaar van gezellige familiefeesten en spelletjes met zijn extravagante kinderen Sem en Fay en zijn zoon Nicky.

René van der Gijp heeft het vaak over zijn huis, zijn bank, tot diep in de nacht televisie kijken, genieten van de hete hogshead, spelen met de tykes … maar hij heeft het bijna nooit over de ‘nieuwe’ vrouw in zijn leven. Minouche de Jong, de vrouw met wie hij zeer binnenkort gaat trouwen, is een lot uit de loterij voor Gijp.
.
René van der Gijp lijkt altijd opgewekt, maar achter zijn gewone smiley gaat intiem wat leed schuil. Zijn eerste huwelijk met Jacqueline Laats eindigde op een nare manier. Ook was hij lange tijd samen met Daniëlle Sijthof, die het in 2016 plots niet meer deed.

Daarom is het goed om te horen dat Gijp binnenkort gaat trouwen met zijn nieuwe liefde Minouche de Jong. Hij is nu echt blij met deze gouden.

Na de huwelijksaangifte door buitengewoon huwelijksfunctionaris Imca Marina – en met zo’n veertig gasten – volgt een klein feestje met honderd mensen. Zowel Johan Derksen als Wilfred Genee zullen ‘s avonds aanwezig zijn. “Nee, het is niet dat het mijn onderbouwingen waren. Maar daar ben ik heel blij mee”, zei René tijdens het persmoment op zijn trouwdag.

Minouche De Jong Leeftijd
Minouche De Jong Leeftijd

Na de trouwdag gaan de twee ‘op vakantie’ naar Ibiza. ‘ Fijne tien dagen met een mondkapje bij alle caffs’, zei Gijp eerder in de Aankondiging.René en Minouche zijn sinds het hiernamaals van 2017 samen. Gijp plant weer liefde nadat zijn maat Danielle een keer eerder faalde.

De voetbalcriticus ging op 31 oktober 2019 voor Minouche op de knieën. De twee leerden elkaar kennen op het schoolplein in Dordrecht, omdat hun kinderen in dezelfde klas zaten.

Maar zoals iedereen weet, is vooral de reislust zwaar getroffen door het nimbus-uiteinde. Men blijft tegenwoordig liever thuis en de ene reisorganisatie/vereniging na de andere valt of dreigt te vallen. Minouche krijgt mogelijk ook te maken met een forse terugval in ontwikkeling.

En dat terwijl er, gezien haar uitspraken, behoorlijk wat geïnvesteerd is in hun “gloednieuwe kantoor” en ze ook nog eens een nieuwe “professionele website” hebben laten ontwerpen. Het is natuurlijk niet bekend wat hun buffer is, maar dat hun reisbureau het in deze tijd moeilijk zal hebben, lijkt verder dan reëel.

Van der Gijp was voorlopig getrouwd met Jacqueline Laats, met wie hij een zoon kreeg. In 1995 gingen ze uit elkaar. Van der Gijp had laatst nog een zoon, met zijn eveneens gezellin Daniëlle Sijthoff, die in 2016 op 46-jarige leeftijd faalde.

Minouche De Jong Leeftijd
Minouche De Jong Leeftijd

Van der Gijp speelde van 1982 tot 1987 voor het Nederlandse openbare peloton en was actief voor clubs als PSV en Heerenveen.Na zijn carrière maakte hij carrière in de media en nu is hij vooral bekend als criticus van het populaire televisieprogramma Veronica Inside. In 2011 won het programma, ook wel Voetbal International genoemd, de Televizier-Ring.