Blogs Trending

Michel Nillesen Leeftijd

Michel Nillesen Leeftijd | Michel Nillesen is de echtgenote van Anita Witzier, een Nederlandse televisiepresentatrice die ook deelneemt aan 2020. Anita Witzier doet mee aan 2020. Anita van Baaren was voorheen getrouwd met Jeroen van Baaren, met wie ze een dochter en een zoon deelde.

Michel Nillesen Leeftijd
Michel Nillesen Leeftijd

Anita Witzier is vier jaar jonger dan Michel Nillesen, die vier jaar jonger is. De twee trouwden in 2014, dertien jaar na de eerste ontmoeting in 2001, toen Michel begon te werken als productiemanager bij de televisieshow Memories.

Het Noord-Hollands Dagblad meldt dat tv-persoonlijkheid Anita Witzier op de vraag naar haar grootste spijt zegt dat het gaat om het verlies van haar zoon Bram en dochter Julia , die ze had met tv-producent Jeroen van Baaren, wiens huwelijk eindigde bij echtscheiding.

Anita Witzier is nu getrouwd met Michel Nillesen, die ze leerde kennen via een wederzijdse vriend. Een woordvoerster van de KRO bevestigt dat hierover een melding is ontvangen van Weekend. Witziers geboorteplaats Blaricum diende als decor voor hun huwelijk. Michel en de presentatrice zijn al ruim 12 jaar samen. Dit is haar derde huwelijk in evenveel jaren.

Half augustus maakte Witzier bekend dat zij en haar verloofde “binnen 3,5 weken” zouden trouwen. Ze wenste anoniem te blijven met betrekking tot de specifieke dag. Ze vertelde verder dat ze een kleine ceremonie aan het plannen waren met goede vrienden en familieleden om hun verbintenis te vieren.

Het stel heeft bewust gekozen voor een ceremonie met een groot aantal gasten inclusief taart en een lekker drankje, aldus Witzier, die niet van toeters en bellen houdt. Daarna gaan we naar een meer intieme groep voor een kleine dansavond die zeker tot in de kleine uurtjes zal doorgaan.

Michel Nillesen Leeftijd
Michel Nillesen Leeftijd

Het is duidelijk van wie Julia van Baaren, de dochter van Anita Witzier, haar aantrekkelijke verschijning kreeg… De zwarte schoonheid deelt een gelijkaardige verschijning met haar mooie moeder. Met haar ex-man Jeroen van Baaren beviel Anita van haar dochter.

Anita Witzier en haar man Michel Nillesen waren uitgenodigd voor een feest. Op zaterdag vierden ze één jaar huwelijk door als stel romantisch te lunchen in Blaricum, op de locatie van hun huwelijksreceptie.

Anita had deze keer geen grote bijeenkomst nodig. “Dat hadden we het jaar ervoor natuurlijk al meegemaakt”, zegt ze in een interview met RTL Boulevard. Met bloemen van Michel en een gebakken taart van Anita vierde het stel hun jubileum ingetogen.

Haar bedrijf houdt zich bezig met het produceren van televisie. Al bijna drie decennia. De voormalige Veronica-omroeper zeilde langs one-hit wonders en liveshows om een ​​KRO-NCRV-ratingssucces te worden met programma’s als Memories, De Reünie, Anita is Recorded en TV-Toppers voordat hij met pensioen ging.

Andere, veel belangrijkere mijlpalen deden zich in die tijd voor: de geboorte van twee kinderen en het huwelijk van drie mensen. En dan nu het lastige: overeind blijven in coronatijden.

Anita Witzier was eerder getrouwd met Jeroen van Baaren, die als televisiemanager in de omroepbranche werkte. De in Goude geboren blondine had twee kinderen bij zich, Bram en Julia, die inmiddels volwassen zijn. Als Story haar vraagt ​​naar haar grootste ‘mislukking’, antwoordt ze: ‘Dat ik mijn kinderen niet in een conventioneel gezin heb kunnen opvoeden.’

Michel Nillesen Leeftijd
Michel Nillesen Leeftijd

“Ik geloof dat ik ze daarmee in de steek heb gelaten. Mijn tweede echtgenoot was de vader van hun kinderen. We zijn gescheiden toen onze kinderen vier en negen jaar oud waren. Ze brachten een week met hem door en de volgende week met mij. We hebben altijd in dicht bij elkaar, wat het makkelijker maakte, maar het werkte niet.”

You may also like...