Blogs Trending

Michael Van Gerwen Ziekte

Michael Van Gerwen Ziekte | Michael van Gerwen is een professionele darter uit Nederland. Nadat hij van 2014 tot 2021 de nummer één van de wereld was, totdat Gerwyn Price het PDC World Darts Championship won en zijn plaats innam als de nieuwe wereldwijde nummer één, is hij nu gedaald naar de derde positie op de wereldranglijst.

Michael Van Gerwen Ziekte
Michael Van Gerwen Ziekte

Zijn andere prestaties zijn onder meer dat hij drie keer op rij tot wereldkampioen van de Professional Darts Corporation (PDC) werd gekroond.Veel dartliefhebbers zagen hoe de 31-jarige darter Michael van Gerwen begin 2019 voor de derde keer het Wereldkampioenschap Darts won.

Dat is een hele prestatie! Zijn vrouw, Daphne, stond altijd aan zijn zijde en ondersteunde haar. Daphne van Gerwen, een voormalig kapper, blijkt volgens de berichten net zo enthousiast te zijn over darten als haar man, Michael van Gerwen.

Mighty Mike en zijn Daphne kenden elkaar al sinds ze in de twintig waren. Tegen de tijd dat ze in augustus 2014 in het huwelijksbootje stapten, was het stel op dat moment al meer dan tien jaar samen.

Waarom Michael van Gerwen dit jaar soms onvoorspelbaar heeft gegooid, heeft de Nederlander zelf onthuld. Als het om de Kale Sloopkogel gaat, is de term “veranderlijk” nogal subjectief. MvG blijft de dominante kracht in het darten. Als hij echter een wedstrijd verliest, maakt iedereen zich meteen zorgen over wat er met hem aan de hand is.

Dit jaar had hij een stuk waarbij hij iets vaker verloor dan we gewend waren van hem te zien. Hij werd twee keer uitgeschakeld in de Premier League of Darts en werd in de eerste ronde ook uitgeschakeld op de UK Open.

Wanneer de twee bij elkaar komen hangt nog in de lucht: dat hangt af van de corona-metingen. De 26-jarige Deurnenaar gaf onlangs een openhartig interview op de spoedeisende hulp over de verwoestende ziekte van Huntington, die zowel hem als zijn vader heeft getroffen en beiden verlamd heeft gemaakt.

Michael Van Gerwen Ziekte
Michael Van Gerwen Ziekte

Iedereen gelooft dat de aandoening, die een combinatie is van ALS, de ziekte van Parkinson en de ziekte van Alzheimer, je hersenen vernietigt, maar niemand weet hoe. Desondanks blijft Joost positief. “Elke dag probeer ik het beste uit de situatie te halen.”

Hij zal vrijwel zeker sterven voordat hij wordt behandeld. Hij is zich er nu al van bewust dat hij niet oud zal worden. Tijdens het gesprek onthulde Joost dat hij geen lange bucketlist had. “Om eerlijk te zijn, ben ik er best tevreden mee. Het is heerlijk om met wat vrienden af ​​te spreken en een biertje te drinken.

Er is maar één ding dat er echt toe doet: mijn wekelijkse dartspel met mijn buren op woensdagavond. Een avond als deze zorgt voor mij met veel voordeel. De mogelijkheid om te darten met Michael van Gerwen zou iets zijn dat ik op mijn “bucketlist” zou zetten, zegt de speler.

Joost werd direct gecontacteerd door de directie van de benaderde Brabantse darter Hij is nog steeds verbijsterd over het feit dat zijn verzoek op korte termijn leek te zijn ingewilligd.

Peter Wright heeft opnieuw een krachtige verklaring afgelegd over Michael van Gerwen. “Hij gaat dit jaar geen toernooi op televisie winnen”, merkte de voormalig wereldkampioen darts op na het winnen van de Super Series op de laatste dag eerder deze week.

Van Gerwen maakte geen kans op het WK, aldus Schot, die 51 jaar is en al vijf WK heeft gespeeld. De woorden van Wright werden op het moment van publicatie door De Vlijmenaar getypeerd als ‘kinderachtig’ en ‘met een grote mond’.

Michael Van Gerwen Ziekte
Michael Van Gerwen Ziekte

In de wereldkampioenschappen werd Wright in de derde ronde uitgeschakeld en Van Gerwen werd uitgeschakeld in de kwartfinale, wat het laatste station van de reis bleek te zijn.

You may also like...