Blogs Trending

Melanie Jonk Leeftijd

Melanie Jonk Leeftijd | Melanie Jonk is een Nederlandse zangeres uit Volendam en de kleindochter van wijlen zanger Piet Veerman. De artiestennaam van Melanie’s optreden wordt ‘MELL’ genoemd.

Melanie Jonk Leeftijd
Melanie Jonk Leeftijd

Als ze 15 jaar oud is, zijn de mannen van de 3JS de eersten die haar kunnen opmerken. Tijdens de theatertour ‘Closer to the Horizon’ van de 3JS speelde ze meerdere keren het voorprogramma.

Haar debuut-EP, getiteld ‘My Name Is MELL’, kwam uit in februari 2014. Twitter is een goede plek om haar te volgen.Melanie Jonk, de zangeres, was al eerder op televisie te zien: ze deed in 2014 mee aan The Voice of Holland.

Ton Dijkman is ook een bekende in de muziekindustrie, met liedjes voor artiesten als Marco Borsato, 3J’S en Onder andere Jeroen van der Boom. Nico Brandsen heeft samengewerkt met verschillende artiesten, waaronder Marco Borsato, Angela Groothuizen, Anouk en Kane.

Met de komst van de zangwedstrijd We Want More op SBS scoort de omroep een heuse zomerhit op televisie. Het is een van de meest bekeken programma’s op de zender, met 856.000 kijkers.

De kijkcijfers van Stichting KijkOnderzoek voor de aflevering van gisteren zetten de organisatie op de zesde plaats overall in de geschiedenis van de organisatie.

De Slimste Mens is weer een zomerhit, maar dit keer op NPO 2. De quiz trok op de dag van uitzending ruim 1,2 miljoen kijkers.

Melanie Jonk Leeftijd
Melanie Jonk Leeftijd

Mell & Vintage Future is eigenlijk al geruime tijd niet helemaal onbekend meer; hun nummer Willin’ werd vorig jaar zelfs door Radio 2 uitgeroepen tot ‘topnummer’, wat de voortdurende vooruitgang van de groep aantoont.

Door hun optreden op dat nummer wisten de muzikanten vorige week ook nog door te stoten naar de halve finales van de SBS-competitie, waar de juryleden al volop aan het spetteren waren over hun werk.

Davina Michelle was het daarmee eens. “Ja, ik geloof dat het krankzinnig is. “Het is smerig, het is allemaal foutloos en het groovet aan alle kanten”, zei ze over het optreden van de band.

Ali B. was het eens met de positieve opmerking en voegde zijn eigen commentaar toe. Het is waar, jongens, we gingen helemaal op in de ervaring. We waren net aan het chillen op North Sea Jazz toen dit gebeurde “Hij maakte licht op de situatie voor 856.000 kijkers.

Deze donderdagavond zit Mell Jonk lekker achter in de bus, de ergste hitte is ondertussen een beetje gaan liggen. De nieuwbouwwoning Volendammer is smaakvol ingericht en we zitten op tegels die nog zorgvuldiger zijn gelegd dan de rest van het huis.

Mell bleef bedrijfskleding bedrukken in de zinderende ochtendhitte, waar ze ook haar brood verdient. Vanavond staat ze echter veel meer in de schijnwerpers, want ze is een van de twaalf finalisten in de reality-tv-serie We Want More.

In totaal keken meer dan een miljoen mensen naar Mells eerste optreden in de zangwedstrijd. Ondanks dat de kijkcijfers iets later daalden – mogelijk als gevolg van de recente hitte – boekt SBS6 enorm succes met We Want More in prime time.

Het nieuwe programma maakt veel goed. Er is een goede chemie tussen de vijfkoppige jury . Met een contract dat de handen van de winnaar bindt, zijn er geen complicaties.

Nee, hij krijgt alleen een hoofdprijs van 100.000 euro, die hij ‘slechts’ accepteert. De unieke combinatie van genres wekt ook de interesse van de verbeelding.

Melanie Jonk Leeftijd
Melanie Jonk Leeftijd

Alles, van smartlap tot opera tot fado tot rock tot gospel, komt voorbij. Ook aanwezig waren soul en ‘rootsy rhythm ‘n blues’, en hoe: Mell & Vintage Future ontving slechts negens en tienen van de jury, evenals de goedkeuring van 23 van de 25 mensen in de industrie, die op het groene “we wil meer” knop.

Melanie Jonk Leeftijd

28 Years

You may also like...