Meike Lubbers Leeftijd | Meike Lubbers is sinds begin 2015 werkzaam als strafrechtadvocaat. Zij volgde de Rijksuniversiteit Groningen, waar zij rechten studeerde. Vervolgens behaalde zij de master strafrecht aan de Universiteit Utrecht. Lubbers won diverse moot court-evenementen, waaronder het nationale moot court-toernooi in 2011.

Meike Lubbers Leeftijd
Meike Lubbers Leeftijd

Hij nam ook deel aan verschillende andere competities. De heer Lubbers heeft tijdens haar bachelorstudie stage gelopen bij een prestigieus juridisch bedrijf in Amsterdam en Den Haag.

‘De waarde van de officiële waarheid’, haar afstudeerscriptie over de betrouwbaarheid en bewijskracht van het proces-verbaal van de opsporingsambtenaar, is in 2014 als boek verschenen.

De advocaat Meike Lubbers uit Deventer maakt op televisie furore met de woorden: “Misschien verfrissend, een jongedame van buiten de Randstad.” Witwassen van geld, drugshandel en seksuele misdrijven zijn enkele van de strafbare feiten die ze onderzoekt.

Veel mensen zouden dergelijke situaties willen vermijden. Meike Lubbers, een jonge strafrechtadvocaat, is op zoek naar dit soort zaken. Ik hoor vaak dat Nederlandse rechtbanken te lichte straffen uitspreken, maar dit is niet altijd het geval. Lubbers hoeft niet in de voorhoede van de grote mediakanalen te staan, maar wordt wel regelmatig uitgenodigd voor discussieshows. “Natuurlijk is dit niet correct.”

De heer Lubbers is in 2015 door Nieuwe Revu uitgeroepen tot een van de top vijf jonge advocaten van Nederland in Nederland. De heer Lubbers is in 2016 opgenomen in de ’35 onder 35′-lijst van het Advocatenblad Mr. Lubbers werd in 2017 erkend als een rijzende ster op het gebied van strafrecht in de provincie Groningen door de publicatie ‘Beste Advocaat van Nederland’ in 2017.

Meike Lubbers Leeftijd
Meike Lubbers Leeftijd

De heer Lubbers is strafrechtadvocaat die is ingeschreven in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten op het rechtsgebied: strafrecht. Om haar inschrijving te behouden dient zij per kalenderjaar tien opleidingspunten te behalen op elk erkend hoofdrechtsgebied en in totaal twintig opleidingspunten volgens de criteria van de Nederlandse Orde van Advocaten.

Martin Groenewold en Meike Lubbers praten over het melden van seksueel misbruik van Marco Borsato aan de autoriteiten.Marco Borsato is door een 22-jarige vrouw beschuldigd van seksueel wangedrag. Hij viel haar al sinds haar vijftiende aan, aldus de vrouw, die zei dat Borsato al heel lang een familievriend van haar ouders was.

Borsato is al langer onderwerp van kritiek, maar het is de eerste keer dat iemand daadwerkelijk aangifte tegen hem doet. Zelf ontkent hij alle aantijgingen krachtig. Dat kwam aan het licht door journalist Martin Groenewold en strafrechtadvocaat Meike Lubbers legt uit wat er nu moet gebeuren.

De heer Lubbers is strafrechtadvocaat die is ingeschreven in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten op het rechtsgebied: strafrecht

. Om haar inschrijving te behouden dient zij per kalenderjaar tien opleidingspunten te behalen op elk erkend hoofdrechtsgebied en in totaal twintig opleidingspunten volgens de criteria van de Nederlandse Orde van Advocaten.

Volgens journalist Martin Groenewold hebben zich meer mensen gemeld. “Er hebben zich steeds meer vrouwen gemeld, maar inhoudelijk kan ik er niets over zeggen.” Zijn gedachten over de voortgang van deze verdieping zijn als volgt:

Meike Lubbers Leeftijd
Meike Lubbers Leeftijd

“Verhalen die aan journalisten worden verteld, zijn de essentie van journalistiek. Door alle kanten van de verdieping bloot te leggen en niet alleen iets op straat te gooien, geloof ik dat we hebben aangetoond dat we journalistiek werk hebben gedaan .”