Blogs Trending

Maxim Hartman Vrouw

Maxim Hartman Vrouw | Maxim Hartman is een televisieproducent, presentator en acteur uit Nederland. Hartman verwierf bekendheid als lid van het duo Rembo & Rembo, maar dit was van korte duur.

Maxim Hartman Vrouw
Maxim Hartman Vrouw

Sindsdien heeft hij diverse (kinder)programma’s ontworpen en gepresenteerd, voornamelijk voor de VPRO, maar ook voor diverse commerciële markten. Hartman staat bekend om zijn provocerende kledingstijl.

Hartman maakte eind jaren negentig de overstap van publieke televisie naar commerciële televisie. Zo presenteerde hij samen met Michael van Buuren Mooi Meegelegen en Speurders voor Veronica, dat ten tijde van hun presentatie (HMG) nog onderdeel was van de Holland Media Groep.

Hij verscheen ook in het programma De Nederlandse Humorstichting van Net5, dat hij presenteerde.In 2007 maakte Hartman deel uit van het NOX-televisieprogramma, dat ‘s avonds op de commerciële televisiezender Tien werd uitgezonden en werd geproduceerd door Hartman.

Hij groeide op in een huis waar veel vrouwen waren. Zijn moeder geloofde niet dat ze in staat was om voor hem te zorgen, dus werd hij als baby meegenomen naar het huis van zijn grootmoeder, waar hij met zijn vier tantes en zijn grootmoeder woonde.

Hij had echter liever een aantal vrouwen in zijn leven die een relatie met hem hadden. Een tijdje kon hij geen genoeg krijgen van slechts één vriendin. Hij beweert op een gegeven moment vier vriendinnen tegelijkertijd te hebben gehad.

Maxim Hartman Vrouw
Maxim Hartman Vrouw

Hartman heeft naast presenteren en acteren aan verschillende reality-tv-shows gewerkt. Om twee voorbeelden te geven: in 2007 nam hij deel aan het Net5-programma Beijing Express VIP en in 2010 aan het RTL 5-programma Expeditie Robinson.

Van 2007 tot 2010 presenteerde Hartman elke zomer het reisprogramma Tante in Marokko samen met de Nederlandse publieke omroep NTR (voorheen RVU), met eerst Khadija Massaoudi (2007) en vervolgens Lamia Abbassi (2010).

Ze volgden Marokkanen uit Nederland die op vakantie waren naar Marokko.Hartman is een voice-over artiest die regelmatig te zien is in tv-shows en in commercials. In 2009 begon hij ook als vaste stand-in voice-over voor de Nederlandse televisieserie Man bijt hond.

Daarnaast was hij te zien in radiocommercials van Toyota in 2017 en 2018.Hij werkte samen met Waldemar Torenstra aan de talkshow Zij is van mij, die in 2010 op de VPRO werd uitgezonden als onderdeel van het programma TV Lab.

Hartman en Torenstra bespraken in deze talkshow de relaties van vrouwen met bekende mannen. Na het succes van de eerste aflevering, die op Nederland 3 werd uitgezonden, werd besloten om een ​​volledige serie van de talkshow te maken nadat deze op Nederland 3 was uitgezonden.

In de maand april 2011 is Hartman (onder auspiciën van de VPRO) begonnen met uitzenden via de nieuwe omroep Omroep Maxim. Zoals Bart de Graaff BNN bij de start van het programma begon, zo hoopte Hartman er een omroeporganisatie voor innovatieve televisie van te maken.

Hartman en René van Leeuwen waren in 2013 een aantal weken gastheer van het programma MaximLive van het door hen opgerichte blog GeenStijl. Tot maart 2015 was hij ook te zien op DumpertReeten, een programma dat terugkeek op enkele van de meest memorabele Dumpert-video’s.

Maxim Hartman Vrouw
Maxim Hartman Vrouw

In het najaar van 2014 zond RTL 7 de eerste aflevering uit van Hartmans programma Nog meer voor mannen. De ‘onderdrukte man in 2014’ staat centraal in dit programma, dat zowel traditionele mannelijke rolmodellen omvat als activiteiten die typisch met mannen worden geassocieerd.

You may also like...