Blogs Trending

Mathias Coppens Lengte

Mathias Coppens Lengte |Mathias Coppens is een in Nederland woonachtige televisiepresentator, acteur en regisseur. Toen Mathias en zijn jongere broer Staf Coppens in 2004 The Most Identical Twins presenteerden op de Vlaamse commerciële zender VTM, werden ze beschouwd als de meest identieke tweelingen ter wereld.

Mathias Coppens Lengte
Mathias Coppens Lengte

In het televisieprogramma De Polarreizen ging hij samen met zijn neef Dieter Coppens op expeditie. Mathias en Dieter creëerden eerder een wandelcurriculum voor TMF: The Road Ahead dat erg op dit leek. Daarnaast werkte Mathias als regieassistent en opnamemanager voor het Antwerpse Roses Are Blue.

Het zesde seizoen van The Body of Coppens begint met een grondige herziening van de set van de show. Coppens’ eigen lichaam: het lichaam van Staf en Mathias – niet uit het programma – is de bron van deze verdieping. Na een paar maanden hard trainen en diëten waren de broers ervan overtuigd dat ze de nodige spiermassa en sixpack konden bereiken om in aanmerking te komen voor een pantymodel.

In het verre verleden werkte hij als presentator van filmnetwerken voor KTV.Ook werkte hij als producer voor de muziekzender TMF Vlaanderen.Daarnaast was hij te zien in het VTM-programma De slechtste chauffeur van Vlaanderen en nam hij deel aan het programma Keep the Thief, waarin hij de inbraakwerendheid van Vlaamse eigendommen testte.

Daarnaast presenteerde Mathias Coppens samen met Renate Verbaan in serie 1 en Bridget Maasland in serie 2 de Nederlandse versie van Beauty & the Nerd, die beide te zien waren op de VRT.

Mathias Coppens Lengte
Mathias Coppens Lengte

Staf en Mathias kregen professionele begeleiding en moesten hun eetgewoonten radicaal veranderen om te slagen. Lange tijd waren droge worst, een plakje worst en de Duveltjes verboden.

Twee maanden lang stond er alleen soep, rijst en kip op het menu, en ook veel training. Na een aantal buitengewoon veeleisende en zware weken begon de opdracht die ze zichzelf hadden gesteld niet alleen in hun fysieke lichaam door te dringen, maar ook in hun mentale toestand.

Twee maanden lang konden Staf en Mathias aan niets anders denken dan aan wat ze wel en niet konden eten, en dat was het dan. In werkelijkheid maakt het een persoon niet gelukkig.

De lichamen van Coppens werden gefotografeerd aan het begin van het proces en aan het einde van het proces. Naast ondergoedmodellen zijn ze ook kalenderjongens, aangezien de foto’s zijn omgezet in een kalender die zal worden verkocht om geld in te zamelen voor het goede doel van Rode Neuzen Dag.

Om de tiende verjaardag van de geboorte van Mathias Coppens te herdenken, creëerden Staf Coppens en Rani De Coninck een quiz over “Vlaanderen” genaamd Zot Van Vlaanderen, waarna Mathias een team vormde terwijl Staf een team vormde, en zij streden tegen elkaar.

Zot Van Vlaanderen begon in 2012 aan een nieuw seizoen, al stelden Staf en Mathias in het tweede seizoen de teams niet meer samen; in plaats daarvan waren de teams al samengesteld en moest het team een ​​groepsleider kiezen.

Met de hulp van Evi Hanssen verzorgde hij de live uitzending van 2BE tijdens de oudejaarsduik.
Ondanks bijna 12 jaar getrouwd te zijn, hebben Mathias Coppens en zijn vrouw Sarah Van De Put besloten te scheiden. Het echtpaar heeft twee kinderen die als gezin worden opgevoed.


Mathias Coppens is vooral bekend als de vrolijke springer die samen met zijn broer Staf deelneemt aan wetenschappelijke shows zoals ‘The Body of Coppens’, waar ze de meest bizarre wetenschappelijke experimenten uitvoeren.

Mathias Coppens Lengte
Mathias Coppens Lengte

De VTM-presentator had dit keer minder positief nieuws om met het publiek te delen. Hij maakte op Instagram bekend dat hij en zijn vrouw Sarah, werkzaam als cosmeticakunstenaar bij VTM, gaan scheiden. In het bijschrift van een prachtige foto van hen twee, genomen in gelukkiger tijden, zegt hij: ‘Soms betekent liefde ook loslaten.’

Mathias Coppens Lengte

175 cm

You may also like...