Mary Borsato Leeftijd | Oorspronkelijk was het de bedoeling dat Mary Borsato – al jaren eigenaresse van bruidsmodeboetiek De Witte Markies in Alkmaar – om Borsato’s Budget Wedding een weddingplanner te geven, maar daar had ze toen geen zin in .

Mary Borsato Leeftijd
Mary Borsato Leeftijd

Ze vergezelde haar goede vriendin en zakenvrouw Betty de Groot naar een ontmoeting met de televisieproducenten van Vincent TV Productions, die meteen de chemie tussen de twee herkenden en besloten dat dit het was: Mary en Betty zouden het samen moeten doen.

Om zich voor te bereiden op de opnames van Borsato’s Budget Wedding, besloot bruidsjurkexpert Mary Borsato, die ook de moeder is van zanger Marco Borsato, voor twee maanden te leven van een schuldsaneringsbudget. Dat bleek moeilijker dan verwacht.
Aan het huwelijk van Marco Borsato en Leontine kwam in 2020 een einde, maar het koppel heeft inmiddels laten doorschemeren dat er in de nabije toekomst wellicht een verzoening mogelijk is. Ook haar moeder, Mary, denkt dat het voormalige koppel weer herenigd gaat worden, blijkt uit een bericht op ‘Show news’ maandag.

Ondanks dat Marco en Leontine niet meer getrouwd zijn, blijven de twee heel hecht. Dit zei de zangeres eerder tijdens een speciale uitzending van Linda’s Wintermaand en lijkt op het moment van schrijven het geval te zijn.

Bij Marco’s penthouse in Alkmaar is Leontine bijvoorbeeld regelmatig te zien rondhangen. Volgens Shownieuws bevestigt de moeder van de zangeres de positieve relatie tussen de twee. “Er is niets veranderd, Leontine zal altijd mijn schoondochter blijven”, legt Mary uit. “Er is niets veranderd.”

Mary Borsato Leeftijd

Evenzo is Mary blij met hoe de twee momenteel vorderen. Volgens haar zijn Marco en Leontine “wijs, verstandig en super lief voor elkaar en ook voor de kinderen”. Bovendien gelooft ze dat op een dag alles goed zal komen tussen hen beiden. Het koffiedik leidt me af, maar als ze deze kant op blijven gaan, komt alles goed.

Mary Borsato heeft een bijzonder moeilijk jaar achter de rug. Vanwege een infectie is de moeder van Marco Borsato enige tijd opgenomen geweest in het ziekenhuis.

Weekend is de eerste keer dat de 73-jarige Mary spreekt over deze turbulente tijd in haar leven. Nadat ze in het ziekenhuis was opgenomen, herinnert ze zich: “Ik wist niet of ik het zou halen.”

Mary werd naar het ziekenhuis gebracht nadat ze door een val haar schouder had gebroken. Haar schouder was gestabiliseerd met schroeven, maar toen ze werden verwijderd, raakte ze geïnfecteerd, wat leidde tot een aanvullende operatie. Mary werd opgenomen in het ziekenhuis en onderging nog een operatie, maar ze herstelde niet.

Ook in het programma ‘Linda’s Wintermaand’ bevestigde Marco zelf dat hij nog regelmatig contact heeft met zijn ex-vriendin Linda. Hij maakte ook meteen duidelijk dat hij nooit meer zo’n baan zal kunnen vinden.

‘Ik ben nog steeds tot over mijn oren verliefd op haar. Ik zou het verachten als ze met iemand anders gezien zou worden.’ Hopelijk heeft Marco’s moeder gelijk in haar beoordeling.

Mary Borsato Leeftijd
Mary Borsato Leeftijd

Mary Borsato, de moeder van de Nederlandse zanger Marco, denkt dat het huwelijk van haar zoon kans maakt als hij maar hard genoeg werkt. Marco Borsato en Leontine beëindigden vorig jaar hun relatie, maar de twee hintten al op de mogelijkheid van een reünie.

You may also like...