Blogs Trending

Mart Hoogkamer Leeftijd

Mart Hoogkamer Leeftijd | Mart Hoogkamer is een zanger uit Nederland. In 2016 kreeg hij landelijke bekendheid door zijn deelname aan het achtste seizoen van het televisieprogramma Holland’s Got Talent. Daarna tekende hij een deal met Sony Music en bracht hij een hele reeks singles uit, waaronder een met Willeke Alberti.

Mart Hoogkamer Leeftijd
Mart Hoogkamer Leeftijd

In zijn vroege jaren was hij in staat om de kwaliteit van zijn zang te verfijnen.Zijn zangkwaliteiten werden ontdekt door zijn ouders, Mart Hoogkamer en Diana Vermeer, toen hij nog maar zes jaar oud was. Marts vader, Mart Hoogkamer, was zelf een kindsterretje in 1985, toen hij werd ontdekt.

Mart sr. tekende een platencontract bij Willem van Kooten na het winnen van een talentenjacht waarin hij optrad.En hij bracht zijn eerste album uit, getiteld ‘Trofee’. Daarna heeft Mart sr. voerde een coverversie van het nummer uit met de titel “We blijven vrienden.”

Nu, na zoveel jaren, wil zijn zoon (Mart) doorgaan met het project en het mogelijk opnieuw uitbrengen onder een nieuw omslagontwerp.Zoals eerder vermeld, begon Martje op zesjarige leeftijd op te treden in de woonkamer van zijn vader met behulp van de geluidsinstallatie en microfoon van zijn vader.

En trad op tijdens een hele reeks verjaardags- en feestvieringen.Mart nam deel aan een talentenjacht gebaseerd op Gordons boek, “Children Singing with Stars”, toen hij tien jaar oud was.

Mart Hoogkamer Leeftijd
Mart Hoogkamer Leeftijd

Mart werd tweede in de Gelredome-finale, die was gebaseerd op het lied van Rene Froger. Mart bleef daarna zingen op feestjes, meer voor de lol dan wat dan ook. Mart zong een verjaardagsliedje in een kamer toen hij zestien jaar oud was.

Mart Hoogkamer is een echte entertainer in hart en nieren en een waar talent. Hij is al van jongs af aan geïnteresseerd in muziek. Zijn fans hebben hem ook de bijnaam Willy Alberti gegeven omdat zijn stem lijkt op die van wijlen Willy Alberti. Nummers als ‘Nice life’, ‘Steppen’ en ‘You are made for me’ helpen hem om succes te behalen.

Verder zal zijn nummer ‘Unchained melody’, dat hij in 2020 op een strand in Spanje ten gehore brengt, in 2020 een virale hit worden op sociale media.Hij bracht zijn eerste solo-single uit op 3 februari 2017, getiteld “In My Droom”. Het lied was een hit voor hem (geschreven door Bram Koning en Hans Aalbers).

In datzelfde jaar stond Hoogkamer ook op het Dutch Valley festival. In de zomer van 2017 barstte Lekker leven los, aangespoord door het koudere weer (3 oktober uitgebracht). Deze singles trokken veel aandacht van radiostations in Nederland en België. De single Zomaar werd uitgebracht op 29 maart 2018.

In 2018 voegde hij zich bij de cast van de tv-show Topper Gezocht!, waar hij ook als tweede personage verscheen. Tijdens de Halftime Show van Toppers in Concert was de eindbestemming de Hoogkamer, de eindbestemming.

Mart Hoogkamer Leeftijd
Mart Hoogkamer Leeftijd

In augustus 2020 ging een coverversie van Unchained Melody van Hoogkamer viraal op internet. Met het nummer Ik ga zwemmen scoorde Hoogkamer in de zomer van 2021 zijn eerste nummer 1-hit, waarmee hij zowel de Nederlandse Top 40 als de Nederlandse Single Top 100 bemachtigde.

Mart Hoogkamer Leeftijd

23 Years

You may also like...