Marieke Elsinga Lengte | Marieke Jolande Elsinga is een Nederlandse radio- en televisiepresentator die op verschillende gebieden heeft gewerkt. Marieke Elsinga draagt ​​haar hart op haar mouw, en dat is iets moois. Een andere reden waarom we haar bewonderen is omdat ze een geweldig gevoel voor humor heeft.

Marieke Elsinga Lengte
Marieke Elsinga Lengte

Dingen die niet goed bij haar passen, worden agressief aangepakt door de presentatrice, desnoods live op televisie. Ook nu nog is Marieke een beetje geïrriteerd sinds ze werd gevraagd om een ​​afslankproduct op de markt te brengen! Ze weet heel goed dat ze niet ‘Hilversums slank’ is, maar ze weet ook heel goed dat ze niet hoeft af te vallen!

Ondanks dat het bureau van RTL Boulevard propvol ‘experts’ staat, is Marieke Elsinga niet bang om haar mond open te doen als ze in de stemming is. Hoe gaat ze ermee om als ze een tijdje niet door camera’s wordt geobserveerd, maar toch haar ei moet verliezen Dan gaat Marieke naar Instagram om zichzelf te uiten.

Een ander hard afslankproduct heeft het initiatief genomen en Marieke Elsinga benaderd voor een campagne tegen ‘coronakilos’. Marieke Elsinga stemde ermee in om mee te werken aan de advertentie.

Alsof Marieke in de eerste plaats overgewicht heeft! De presentatrice plaatste een hartelijk woord op Instagram, samen met een foto van een leuke traktatie, om haar punt te bewijzen.

Voor de familie van Frans Duijts kwam het evenzeer als een verrassing. Jolanda is donderdag aangereden door een auto, aldus haar moeder, die het nieuws deelde op Instagram.

Onze dochter is vandaag tussen 14:30 en 15:30 aangereden door een hoge witte auto bij de Twaalf Apostelen in Tiel, Nederland. Ze reed op haar scooter, zoals je op de foto kunt zien.

Marieke Elsinga Lengte
Marieke Elsinga Lengte

De bestuurder stapte uit zijn auto en vroeg hoe het ging voordat hij zijn telefoon zocht. Ze stapte vervolgens snel in haar auto en reed weg zonder haar contactgegevens te verstrekken. Er was een dame van Chinese afkomst bij betrokken, en we zouden graag met haar in contact komen indien mogelijk.

Bent u die persoon of bent u getuige geweest van iets dat u kan helpen, dan horen wij dat graag van u.Elsinga is sinds november 2011 radiopresentator bij Meerradio en AmsterdamFM en heeft daarnaast als nieuwslezer bij MeerTelevisie gewerkt en stage gelopen bij nieuwszender AT5 in Amsterdam.

Elsinga kreeg in het najaar van 2012 de kans om deel te nemen aan een radiotrainingsprogramma bij Q-music. Op 9 maart 2013 was zij de winnares van de ‘Q-lezing’. Daarna was Elsinga te horen op vrijdagavond van 00.00 uur tot 03.00 uur en op andere momenten stand-by in de maanden en jaren daarna.

In november 2013 werd ze toegewezen aan een middernachtprogramma dat elke dag van 3 uur ‘s ochtends tot 6 uur ‘s ochtends liep. Haar stem was elke vrijdag, zaterdag en zondag tussen 21.00 uur te horen. en middernacht, en elke donderdag tot en met vrijdag tussen 03:00 en 03:00 van de zomer van 2014 tot heden.

Elsinga werkte ook als verslaggever voor Mattie & Wietze, een ochtendshow van Q-music, waar ze elke maandagochtend naar toe ging om verslag te doen van de show. Elsinga was in het weekend vanaf 19.00 uur te horen. tot 21.00 uur van augustus 2015 tot heden, en zij was het gezicht van de videoreportages. Op 5 augustus 2016 zond ze haar laatste aflevering uit op Q-music.

Elsinga was een van de deelnemers in het achttiende seizoen van het RTL 5-televisieprogramma Expeditie Robinson in 2017. Ze viel uit op de negende plaats en eindigde op de elfde plaats overall.

Marieke Elsinga Lengte
Marieke Elsinga Lengte

Toen ze zich noodgedwongen moest terugtrekken uit het programma, was ze de negende overgebleven kandidaat. In datzelfde jaar was ze te zien in de RTL-programma’s Carlo’s TV Café en De Grote Improvisatieshow, die beide te zien waren.

Marieke Elsinga Lengte

1.80cm

You may also like...