Marie Rose Familie | Familie is een VTM-televisieserie waarin Marie-Rose De Putter de hoofdrol speelt. Martine Jonckheere werd gecast in de rol van de hoofdpersoon.Het karakter van Marie-Rose was opgenomen in elke aflevering vanaf de eerste, die werd uitgezonden in 1991, totdat Martine Jonckheere de serie verliet in 1996.

Marie Rose Familie
Marie Rose Familie

In 1998 keerde ze terug voor een paar maanden om haar rol als Marie-Rose voort te zetten, die stond op het punt te overlijden. Jaren later, in 2005, keert het personage triomfantelijk terug naar het scherm. Het bleek dat Marie-Rose toch niet helemaal overleden was.

Marie-Rose zou Family aan het einde van het 24e seizoen verlaten, volgens een aankondiging van TV Bastards in september 2014. Ze verscheen voor een korte periode in het 28e seizoen. Tijdens het 30e seizoen keerde ze voor de tweede keer terug naar de show.

Marie-Rose Van den Bossche is de eerste vrouw van Guido Van den Bossche en de moeder van zijn kinderen. Peter en Veronique zijn de namen van haar twee kinderen met hem. Ze lijken het perfecte huwelijk met de rest van de wereld te hebben, maar dit is allemaal een list.

Ondanks het feit dat Marie-Rose denkt dat haar man een workaholic is, brengt ze graag tijd door met andere jongens. Naast een seksuele relatie met haar tennisleraar Ludo, wordt ze opgevangen door haar zakenpartner Gerard Van de Caveye.

De tijd van Guido’s ontvoering markeert het begin van de relatie tussen Marie Rose en haar advocaat, Jean-Michel Le Croix. Na verloop van tijd wordt ze duidelijk over haar gevoelens, tot ongenoegen en teleurstelling van Peter en Veronique.

Guido keert op een dag terug naar de woonkamer van zijn villa en hoort Marie-Rose en Jean-Michel een gepassioneerde kus op de bank in de kamer hebben. Hij komt naar Marie-door Rose’s en deelt haar mee dat hij van plan is een echtscheiding aan te vragen.

Marie Rose Familie
Marie Rose Familie

Marie-Rose wordt echter verleid door de charmes van de broer van Jean-jongere Michel, Alex, ondanks het feit dat het paar nog steeds samen is. Ondanks het feit dat ze een aantal fouten met hem maakt, vindt ze zijn aanmatigende houding bijzonder hinderlijk.

Jean-Michel komt om bij een schietincident in de jachtclub, en Alex is vastbesloten om Marie-liefde Rose’s en genegenheid te winnen. Zijn gedrag evolueert geleidelijk tot het punt van stalking, en Marie-Rose wordt gedwongen extreme maatregelen te nemen om zichzelf te verdedigen.

In ‘Familie’ nemen we vijf jaar geleden afscheid van Martine Jonckheere, en we missen haar nog steeds. Terwijl het personage van de actrice, Marie-Rose, in 2015 uit de populaire VTM-serie werd geschreven, keert ze binnenkort terug naar de set van de populaire VTM-serie.

Haar eerste draaidagen zullen volgens de planning in januari plaatsvinden. Later in het voorjaar worden de afleveringen op televisie uitgezonden.

Het is nog niet bekend hoe Marie-Rose zal terugkeren naar ‘Family’, maar het lijkt erop dat ze vaker zal komen dan als een eenmalige bezoeker. Ik heb hier nog geen informatie over ontvangen, maar ik heb vernomen dat het een meeslepend complot zal zijn.

Zoals Martine Jonckheere in Dag All zei: “Er is voorlopig geen einddatum vastgesteld.”In 2012 nam ze verlof op vanuit haar functie als CEO van MVM. Ook MVM bestaat niet meer als gevolg van de consolidatie van de familiebedrijven Van den Bossche.

Haar voornaamste rol is momenteel die van lid van de Raad van Bestuur van Van den Bossche Holding en die van supervisor van het zakenrestaurant KomEet, dat ze in 2007 begon. Daarnaast heeft Marie-Rose vermoedens dat haar vriend Matthias een affaire met Caroline, de PR-manager van de VDB-holding.

Marie-Rose daarentegen komt na een tijdje tot het besef dat ze altijd al koppig en jaloers is geweest.Marie-Rose aarzelt om een ​​andere man in haar leven toe te laten als gevolg van haar eerdere mislukte relaties met mannen. Ook duurt het even voordat ze zakenman Mathias Moelaert een eerlijke kans geeft op verlossing.

Marie Rose Familie
Marie Rose Familie

Marie-Rose en Mathias bonden het huwelijk op 1 februari 2013, na een relatie van meer dan drie jaar daarvoor. Enkele jaren later verraadt Mathias haar door haar te bedriegen met Trudy, waardoor hun huwelijk eindigt. Marie-Rose besluit te scheiden en verhuist naar Frankrijk om bij haar vriendin Colette te gaan wonen, die haar nieuwe moeder is geworden.