Marianne Luning Ziek | Marianne is styliste voor modehuis vtwonen. Je herkent haar misschien van het tv-programma ‘Weer verliefd op je huis’. Haar uiteindelijke doel is om anderen geluk te brengen door middel van haar kunst, en ze is maar al te blij om de meest exquise vtwonen-metamorfosen uit te voeren.

Marianne Luning Ziek
Marianne Luning Ziek

Ze geeft de voorkeur aan een meer rechttoe rechtaan stijl die warm en rechttoe rechtaan is, maar met een knipoog.Ze zit al meer dan 28 jaar in het vak van styling en interieurontwerp en heeft in veel verschillende hoedanigheden gewerkt.

In de zondagavond aflevering van het interieurprogramma vtwonen laat styliste Marianne Luning zien hoe ze een unieke roze tint gebruikt om de muren te schilderen. Twitteraars zijn ontevreden over de keuze: een gebruiker noemt de kleur ‘obstipatiebruin’.

Marianne, interieurontwerpster, wordt ingehuurd om te werken aan het huis van Maaike en Jelmer, een jong stel uit Nederland. Het eindproduct is verbluffend en het paar is dolblij met hoe alles uiteindelijk is verlopen. Desalniettemin staat Twitter in vuur en vlam over de unieke kleurkeuze van de stylist.

De DIY-trend van 2021 is volgens vtwonenstylist Marianne Luning om je eigen meubels te maken.
Het afgelopen jaar brachten we meer tijd thuis door dan ooit tevoren, en gingen we massaal op zoek naar nieuwe interesses.

Denk aan het volgende scenario: je hebt een oude theedoek die je echt wilt weggooien. Het is het beste om het een tijdje uit te stellen, want je kunt er heel coole dingen mee maken. Je kunt de theedoek bijvoorbeeld verven met natuurlijke kleurstoffen zoals bessen of bloemen.

Bieten, kurkuma en bessen zijn bijvoorbeeld allemaal bronnen van antioxidanten. En hippe dip dye theedoeken maken van een paar oude lapjes stof is niet zo moeilijk. Je kunt ook naald en draad gebruiken in plaats van schilderen als je er geen zin in hebt.

De dekensteek kan bijvoorbeeld worden gebruikt om een ​​theedoek een tweede leven te geven en toch mooi te zijn. Deze steek moet gezien worden, dus kies een felgekleurd garen om hem te laten opvallen.”

Marianne Luning Ziek
Marianne Luning Ziek

Marianne heeft aangegeven dat ze de voorkeur geeft aan tijdloze kleding, maar dat ze de voorkeur geeft aan kleding die op de juiste manier is vervaardigd. Als gevolg hiervan zijn ze niet gecreëerd door kinderen of door uitbuiting.

Verder vindt ze het cruciaal dat ze hem over vijf jaar nog wil dragen. Haar garderobestijl is ook vrij rechttoe rechtaan, met of zonder felgekleurde accessoires die de aandacht trekken.

Marianne heeft een houten vakantiehuis van 35 vierkante meter in Waterland, vlakbij Amsterdam, waar ze helemaal op haar gemak kan zijn en zich kan uitleven. Terwijl ze vanuit haar bedstee de zon kan zien opkomen en een lekker vuurtje in de tuin heeft, wordt ze in haar vakantiehuisje niet afgeleid door de televisie, simpelweg omdat die er niet is.

Toen ze het huis ging bekijken, was ze een van de vele mensen die het gingen bekijken, maar iedereen besloot dat niet te doen omdat er een vervallen caravan in de tuin stond. Je kon de overblijfselen zien en ruiken van een drugsverslaafde die hier al jaren woonde.

Dit weerhield haar echter allerminst! Ze maakte zelf alles in de trailer schoon en heeft er toen lang in gewoond, tot het bijna uit elkaar viel van de spanning. Tegen die tijd had ze genoeg geld gespaard om het vakantiehuis om te toveren tot haar droomhuis en het steigerproject in haar eentje aan te pakken.

Als het op eten aankomt, heeft ze niet veel keuze. Omdat er geen gasfornuis is, vertrouwt ze op de barbecue om te koken. Normaal gesproken eet ze niet dagelijks vlees, maar wel als de barbecue aanstaat. Met een stokbrood en een fatsoenlijke salade is dit gerecht gewoon heerlijk.

Daarnaast zal er een verscheidenheid aan gegrilde groenten zijn, evenals handgemaakte sauzen, marinades en currypasta’s om uit te kiezen. En het maakt haar niet uit of dit alleen voor haar is of met een groepje vriendjes; geen van beide is belangrijk voor haar.

Marianne Luning Ziek
Marianne Luning Ziek

Buiten het huis geniet ze het meest van de aanlegsteiger, na de tuin, waar alles constant in beweging is. In plaats daarvan kiest ze ervoor om met haar hond Yogi op de klif te zitten, waar ze het landschap, inclusief de zonsopgang en zonsondergang, en de rust en stilte in haar hoofd kan bewonderen.

You may also like...