Blogs Trending

Marian Mudder Leeftijd

Marian Mudder Leeftijd | Marian Mudder is een Nederlandse acteur en auteur die in Nederland woont. Mudder studeerde een jaar psychologie voordat hij overstapte naar de Royal Academy of Dramatic Art (RCA).

Marian Mudder Leeftijd
Marian Mudder Leeftijd

Muller maakte haar debuut in het toneelstuk De Lente in 1989 en markeerde haar eerste optreden als actrice. Hierna zou ze in een aantal andere theaterproducties verschijnen voordat ze naar film en televisie ging.

Door haar rollen als Nathalie Tellegen in het televisiedrama Vrouwenvleugel en als Vera Prins in de misdaadserie Baantjer werd ze bekend bij het grote publiek.

Naast Westenwind zou ze ook te zien zijn in onder meer Goede tijden, slechte tijden, Flikken Maastricht, Voetbalvrouwen en Smeris.

Mudder beweert dat ze, ondanks haar hoge leeftijd, veel mannelijke aandacht trekt. Maar een nieuwe liefde in de vorm van een man heeft ze nog niet gevonden.

“Ik heb inderdaad een minnaar. Vijf jaar geleden, vlak na zijn scheiding, benaderde een ex-vriend van mij me en vroeg of ik interesse had om zijn minnares te worden. Uiteindelijk dacht ik dat het was een goed plan.”

Marian Mudder Leeftijd
Marian Mudder Leeftijd

De actrice ontmoet haar minnaar maandelijks. “We slapen al vijf jaar in hetzelfde bed en hebben er niets aan gedaan. We gedragen ons niet dom en we hebben geen romantische relatie. Dat werkt daarentegen als een tierelier .”

Mudder maakte haar filmdebuut in 1990 met The Night of the Wild Donkeys, waarin ze speelde als Mudder. Ze zou later in nog een aantal films verschijnen, waarvan Loenatik – De moevie de meest opvallende was.

Marian Mudder is een van de weinige mensen die de moed heeft om zo kwetsbaar te zijn.

Tijdens haar nieuwe boek Sofa Sessions beschrijft de charmante 59-jarige actrice en schrijfster, die bekend werd door haar hoofdrollen in Baantjer en Flikken Maastricht en succesvolle romans als Geluksblind en Opium, hoe ze aan depressies leed.

voor meerdere decennia. Ze was ook vatbaar voor paniekaanvallen en angstaanvallen. Mijn persoonlijke problemen zijn niet langer een probleem en ik ben eindelijk de Marian geworden die ik altijd al wilde zijn.

Ik ben niet langer depressief en heb geen angstaanvallen meer. Financieel gaat het al een aantal jaren heel goed met mij. ‘Ik ben dolgelukkig,’ zeg ik.

Als kind maakte ze voor het eerst kennis met drugs. Het vooruitzicht van een lange periode van verslaving doemde groot op in haar toekomst, iets wat ze uitgebreid bespreekt in haar ontroerende en indrukwekkende boek.

“Snelheid gaf me de sensatie die ik zocht in het leven”, legt Marian uit. ‘Ik had het naar mijn zin en maakte me nergens zorgen over.

Ik benaderde vreemden en knoopte een gesprek met hen aan, iets wat onder normale omstandigheden ondenkbaar zou zijn geweest.

Gewone telefoontjes werden gepleegd door eerst een notitie te schrijven en deze vervolgens hardop voor te lezen aan de persoon aan de andere kant van de lijn.

Ik had geen last van mezelf of van zelfvernietigende gedachten als ‘hij of zij moet denken dat ik dom ben’ onder invloed van snelheid.

De relatie van Marian met haar ex-vriend D., door wie ze zich liet mishandelen, was illustratief voor deze donkere periode en Marian schrijft in haar boek dat ze begreep waarom hij deed wat hij destijds deed.

‘Ik had hem jarenlang gekweld met mijn gevoelens van aantrekking en afstoting, evenals mijn verliefdheid op andere mensen.’ ‘Ik stelde zijn liefde elke dag op de proef en op een dag was er een draad doorgebrand’, legt Dan uit.

Marian Mudder Leeftijd
Marian Mudder Leeftijd

Bovendien, als hij eerder op de avond coke had gedronken en gesnoven, zou niemand die avond voor zijn karakter kunnen instaan.

Marian Mudder Leeftijd

63 Years

You may also like...