Margriet Vroomans Ziek | Mevrouw Margriet Vroomans is een Nederlandse journaliste die ook werkt als radio- en televisiepresentator.De Haagsche Courant, de RTV Oost, de Wereldomroep en het RTL Nieuws behoorden tot de publicaties waarvoor Vroomans als verslaggever werkte voordat hij presentator werd van RTL Nieuws, dat in 1994 in première ging.

Margriet Vroomans Ziek
Margriet Vroomans Ziek

Margriet Vroomans is aangereden door een auto en de dader is spoorloos verdwenen.Margriet Vroomans had vanmorgen een slechte ochtend op de A1 die ze deelde met het publiek. Een rode vrachtwagen, die dwars door het kruispunt bij Laren reed, raakte de automobilist. Vroomans is momenteel op zoek naar mogelijke getuigen.

Zondag 14 april werd omstreeks 9.45 uur de auto van de presentatrice, die momenteel de leiding heeft over het Radio 4-programma De Morgen Van 4, van achteren aangereden. Vroomans zag in haar achteruitkijkspiegel dat de dader een chauffeur in een rode pick-up.

smeekte ze op sociale media. ‘Ik hoop dat er getuigen zullen zijn!’ Er zijn 196 retweets van het beroep geweest.Vroomans heeft echter last van hoofdpijn als gevolg van het incident. Haar voertuig had flinke schade opgelopen.

Margriet Vroomans was vandaag presentatrice van het radioprogramma. ,,Helaas is Frits Spits niet meer verkrijgbaar en dat heeft een tragische reden. Greetje, zijn vrouw, is een paar dagen geleden overleden. Wij wensen Frits en zijn familie veel sterkte in deze moeilijke tijd”, liet Vroomans zich op deze manier uit.

De vrouw van Spits leed al geruime tijd aan een ernstige ziekte. Begin april begonnen frequente luisteraars van de wekelijkse KRO-NCRV-uitzending zich af te vragen waarom de bekende stem van Frits Spits al lang niet meer was gehoord.

Daarna verscheen invaller Bert Kranenbarg op een van de programma’s en legde een verklaring af om een ​​einde te maken aan geruchten. Hij erkende dat de vrouw van Spits ziek was, maar kon geen andere informatie geven. “Na lang wikken en wegen is afgesproken om de zaken te laten zoals ze waren. Ik ga niets anders zeggen “Na het programma sprak hij met deze website. “Het is gewoon een kwestie van wachten”, zegt de auteur.

Margriet Vroomans Ziek
Margriet Vroomans Ziek

Margriet Vroomans is bijna vier decennia werkzaam in de journalistieke sector. In die tijd stapte ze over van de krant naar de radio en vervolgens van de radio naar tv. Door haar werk voor RTL nieuws en Nova keerde ze in 2002 terug naar de radio, waar ze sindsdien verschillende programma’s presenteerde, voornamelijk op het gebied van actualiteit en politiek.

Haar vaste ochtendprogramma ‘De Morgen van 4’, uitgezonden van 07.00 uur tot 09.00 uur, met toegankelijke klassieke muziek, maar ook nieuws en achtergrondinformatie over actualiteit en cultuur, wordt sinds 19 juli 2010 uitgezonden.

Sinds 2003 werkt ze bij de radio voor onder meer NOS Actueel, Andere Ogen en BNR Nieuwsradio. Het politieke radioprogramma Kamerbreed, dat ze samen met Jan Kuitenbrouwer en vervolgens met Kees Boonman presenteerde, begon in december 2005 en werd een vaste presentator.

In april 2006 keerde ze terug naar de televisie als presentatrice van het actualiteitenprogramma TweeVandaag (nu EenVandaag), dat ze een aantal jaren presenteerde.

Op 19 juli 2010 begon Vroomans met de presentatie van het doordeweekse ochtendprogramma De Morgen van 4 op NPO Radio 4 van zeven tot negen uur met toegankelijke klassieke muziek, nieuws en achtergrondinformatie over actualiteit en cultuur. Vroomans komt uit Nederland.

Margriet Vroomans Ziek
Margriet Vroomans Ziek

Dit programma nam de plaats in van Van Trigt tot negen, dat werd gepresenteerd door Annette van Trigt.Vanaf 2020 is Vroomans de kleurencommentator voor het nieuwjaarsconcert in Wenen. Hierdoor zal zij het stokje overnemen als opvolger van Edwin Rutten. Rookans is getrouwd en heeft twee kinderen, een zoon en een dochter.

You may also like...