Trending Blogs

Marco Geeratz Leeftijd

Marco Geeratz Leeftijd | Zondag is het de 50e verjaardag van Marco Geeratz, de echtgenote van Chantal Janzen, die dit met hem gaat vieren. Omdat hij niet houdt van ‘geliefden die elkaar feliciteren via Instagram’, onthoudt de presentatrice er zich niet van om haar man op sociale media in het zonnetje te zetten om zijn verjaardag te vieren.

Marco Geeratz Leeftijd
Marco Geeratz Leeftijd

Op de rode loper is Marco Geeratz altijd gekleed in een strakke smoking, zoals te zien is op de foto hierboven. Hij heeft een gastvrije glimlach op zijn gezicht en is een aantrekkelijke heer die gemakkelijk de aandacht trekt van de fotografen die er toevallig zijn.

Aan de andere kant laat hij het middelpunt van de aandacht liever over aan zijn bijna-vrouw Chantal Janzen, die op zichzelf al lichtgevend is. Alle flitsen, alle pers: Marco komt in deze situatie niet zo natuurlijk over als Chantal.

Als het beeld van de verlegen Marco ter sprake komt, grinnikt Hein Gerrits, een musicalacteur en goede vriend van het stel. “Ja, daar hoort een rode loper bij”, zegt ze. “Marco is degene die altijd aan haar zijde heeft gestaan.” De zzp’er is niet bepaald geïnteresseerd in publiciteit.

Hij weigert genadig de kans om met u te spreken. De pers wordt operationeel gehouden, zegt hij met een glimlach. “Dat zegt me helemaal niets.”Daarnaast is Chantal Janzen een zeer succesvolle zakenvrouw die vooral prettig in de omgang is. Daarnaast gaat het goed met haar in haar privéleven.

Ze was tot voor kort getrouwd met Marco Geeratz, met wie ze sinds 2014 een relatie heeft. Het echtpaar is de ouders van twee zoons. Marco daarentegen was al getrouwd voordat hij Chantal ontmoette en verliefd werd.

Marco Geeratz Leeftijd
Marco Geeratz Leeftijd

Marco heeft door deze verbintenis drie kinderen: twee dochters en een zoon. Chantal heeft hierdoor de status van stiefmoeder gekregen. Esmee Geeratz, een van haar stiefdochters, is iemand met wie we graag wat meer tijd doorbrengen.

Dat ze niet de “echte” dochter van Chantal is, lijkt niets af te doen aan het feit dat ze iets van haar schoonheid heeft geërfd.Hierdoor is Chantal Janzen’s stiefdochter Esmee Geeratz haar stiefdochter.

Esmee is geen lid van Chantal’s persoonlijke familie, maar is de dochter van Chantal’s echtgenoot, Marco. Marco is naast Esmee vader van twee dochters en een zoon. Stiefmoeder en stiefdochter daarentegen zijn op een andere manier met elkaar verbonden.

Esmee is schrijver en redacteur bij het door haar opgerichte tijdschrift en mediaplatform Chantal Janzen. Daarnaast werkt ze als styliste in een studiosetting.

Chantal kan haar handen samenknijpen met vijf schattige kinderen. Drie van deze kampioenen kunnen naar haar verwijzen als hun extra moeder, en de oudste in de groep is net 30 geworden! In het begin van haar prachtige verdieping zegt Chantal: “Mijn grootste trots en ‘eigendom’ zijn deze vijf.”

“Het is ook de verjaardag van de linker vandaag.” Dat liet iemand achter die constant op de uitkijk staat, altijd op de uitkijk en altijd bezorgd om iedereen. Chantal en haar man Marco verschillen zeven jaar in leeftijd en Marco was eerder al op jonge leeftijd bevallen van zijn oudste dochter.

De presentatrice haalt herinneringen op aan de dag dat ze voor het eerst thuiskwam bij haar familie. “Ik zal nooit het gevoel vergeten dat ik had toen ik papa kwam bezoeken toen ik 27 jaar oud was en jij de oudste persoon daar was.

Marco Geeratz Leeftijd
Marco Geeratz Leeftijd

Zo lief, eerlijk, oprecht en aardig. We zijn al blootgesteld aan een overvloed aan prachtige En natuurlijk, als je maar 11 jaar uit elkaar bent, ging het niet altijd perfect, maar elk jaar dat verstreek, kwamen we dichter bij elkaar.”

Marco Geeratz Leeftijd

50 Years

You may also like...