Marcel Prince Charming Relatie | Op de woensdageditie van de datingshow ‘Prince Charming’ waren we getuige van het vertrek van Marcel uit de show terwijl hij lood in zijn schoenen droeg.

Marcel Prince Charming Relatie
Marcel Prince Charming Relatie

Het goede nieuws is dat hij niet lang in rouwgewaad hoefde te blijven zitten. Haar nieuwe liefde, die ze omschrijft als ‘iemand die we kennen’, is dolgelukkig, geeft de realityster toe in haar realityshow. Met ‘Prince Charming Viewing Party’ maakt hij dit bekend aan het publiek.

Chris, de prins van dit jaar, zal het niet gemakkelijk hebben. Hij moet een van de drie jongens met wie hij een hechte vriendschap heeft opgebouwd terug naar huis sturen. Helaas kwam er met deze beslissing een einde aan de carrière van Marcel.

In Chris’ woorden: “Ik volg mijn instinct.” Niemand had dit kunnen voorspellen en Marcel was duidelijk ongelukkig. Chris wordt door Marcel ‘jammer’ genoemd. Het is duidelijk dat “hij iets verkeerd doet!” In de woorden van de uitvaller: “Ik geloof dat hij dat nog steeds zal voelen.”

Of hij dat nog steeds gelooft, valt te betwijfelen. Prince Charming Viewing Party vertelt de verdieping van Robbert Rodenburg en de drop-outs terwijl ze herinneringen ophalen aan hun tijd in Il Palazzo.

Op de achtergrond klinkt gegiechel als Robbert vraagt ​​of Marcel Chris nog een kans wil geven. Ondertussen zet ik het op tafel. Dan gaat Marcel verder met te zeggen: “Wie het ook is, ik ben aan het daten.” “Ik heb momenteel zelfs een relatie. “Als gezin hebben we ook genoten van de feestdagen.”

Na Jimmy’s aankondiging vorige week dat Chris openstaat voor een open relatie, zijn de overgebleven jongens geïntrigeerd over hoe de dingen echt werken in de echte wereld met Chris. Scott, Jakop en Marcel stonden in de aflevering van deze week tegenover de prins.

Gisteren was Marcel depressief en een beetje geïrriteerd door Prince Charming. Nadat hij aan het einde van de finale afscheid van hem had genomen, nam ‘Prins’ Chris een strategische beslissing om Scott en Jakop voorlopig in het spel te houden. Voor Marcel, die geloofde dat Chris een oprechte fout maakte, was dit een enorme teleurstelling.

Hij was het die een aanbeveling deed en zei dat als Chris hem na de opnames zou blijven benaderen, hij hem niet zou afwijzen. Sindsdien is de tijd echter verstreken.

“Ik, eh… gooi het meteen op tafel”, zegt Marcel. “Wie het ook is, ik ben aan het daten”, geeft hij toe, maar hij zegt niet met wie hij plezier heeft. Niet al het sap is echter op één plek geconcentreerd:

Marcel Prince Charming Relatie

Houd je ogen open: Marcel ziet iemand die we ook kennen. Dit is te wijten aan het feit dat het om een ​​andere potentiële Prince Charming gaat. Ze laten er geen gras op groeien omdat ze van elkaar houden.

En de twee brachten vorige maand nog samen kerst door. Hij noemt het zelfs een ‘relatie’. schattig! Marcel, waar gaat de verdieping over? Het geheim verklappen. Als de reünie plaatsvindt, zul je ontdekken wie het is. “

Aanstaande woensdag horen we wie Chris heeft gekozen – Scott of Jakop – maar we zijn er nog niet helemaal. De daadwerkelijke deal wordt volgende week onthuld: is Chris nog steeds bij de persoon die hij heeft uitgekozen, wat er in de tussentijd met de andere deelnemers is gebeurd en, belangrijker nog, wie is deze keer gekoppeld aan Marcel.

Er was al een grote verhaallijnverrassing in de reünie-aflevering van het eerste Prince Charming-seizoen.

In de nieuwste aflevering van Prince Charming kreeg Chris een moeilijke beslissing voorgeschoteld. Door de situatie moest hij kiezen tussen Scott, Jakop en Marcel.

Hoewel we opgelucht waren dat we niet in de positie van Chris zaten, konden we geen beslissing nemen tussen de drie aantrekkelijke mannen, ook niet als kijkers.

Toen de charmante Marcel bij Il Palazzo wegliep, huilden we bitter. Ook het afscheid nemen viel hem zwaar, maar eenmaal in Nederland verdween de angst snel naar de achtergrond.

Marcel bekent een man in zijn leven te hebben in de meest recente aflevering van Prince Charming Viewing Party.

Er verschijnt een raar grinnikje van Marcel als presentator Robbert Rodenburg vraagt ​​of hij Chris nog een kans wil geven, als Chris dat zou willen.

‘Ik ga, eh… zet het zo snel mogelijk op tafel.’ Dan gaat Marcel verder met te zeggen: “Wie het ook is, ik ben aan het daten.” “Ik heb zelfs een romantische relatie. ” Als gezin genoten we ook van de feestdagen.”

Is het natuurlijk een bekend gezicht aan de andere kant van de lijn? In Marcel’s woorden tegen Robbert: “Het is iemand die je kent.”

Het mysterie reageert Marcel op de vraag of het iemand uit het programma is. “Ja. Tijdens de reünie leer je wie het is.” Wat?! We kunnen niet wachten om te zien wat er gebeurt tijdens de reüniespecial.

Zelfs als alles mis ging, wist Marcel als beste uit de bus te komen. Nu, in de door Robbert Rodenburg gehoste Videoland-talkshow Prince Charming Viewing Party, geeft de realityster toe dat hij de zoektocht naar liefde niet volledig heeft opgegeven.

‘Ik ga, eh… zet het zo snel mogelijk op tafel.’ Iemand, ik ben aan het daten”, zegt hij zacht aan het begin van het gesprek.

Marcel Prince Charming Relatie
Marcel Prince Charming Relatie

‘Op de reünie zul je zien wie het is.’ Naarmate de tijd verstrijkt, wordt het gefluister over Julin Kooij, die na aflevering twee gedwongen werd het spel te verlaten, geloofwaardiger. Of dit ook daadwerkelijk het geval is, wordt over twee weken op Videoland onthuld in de reünieshow.

You may also like...