Marc Brouwers Vermogen | De oud-tennisser ambieerde om als speler terug te keren in de sport. Hij bleek niet erg goed te zijn, maar in de textielindustrie kun je veel geld verdienen. Hij is in totaal 120 miljoen euro waard.

Marc Brouwers Vermogen
Marc Brouwers Vermogen

Na wat alleen maar kan worden omschreven als “legaal vuurwerk”, lijkt Quote 500-lid Marc Brouwers eindelijk van zijn ex-vrouw Janneke van Dam af te zijn, zo blijkt uit berichten.

Van Dam eiste dat ze haar extreem hoge levensstandaard kon behouden tijdens de echtscheidingsprocedure, die werd toegekend. Om u een voorbeeld te geven, zij besteedt meer dan € 66.000 per jaar uitsluitend aan schoonheidsproducten.

Daar komen nog eens exorbitante kosten bij voor kleding, privévliegtuigvluchten en jachtvakanties. Brouwers daarentegen komt als beste uit de bus. De hoofdprijs was haar motivatie, maar trots komt voor een val.

Elk jaar publiceert het tijdschrift Quote een lijst van de vijfhonderd rijkste mensen van Nederland. Brabant herbergt er een groot aantal.

Een van hen is marc brouwers, ook wel bekend als. Bredanaar staat volgens Quote met 120 miljoen euro aan vermogen op de 285e plaats op de lijst van rijkste mensen ter wereld.

Sterker nog, volgens Brouwers oordeelde de rechtbank dat ze moest werken voor haar eigen financiële gewin in plaats van voor anderen’. Hij lijkt opgelucht, want zijn ex-vriendin had nogal wat aantekeningen over haar zang.

‘Hoe kwalificeer ik haar eisen?’ vraag je je misschien af. In Brabant noemen we het een roofkip, en ik weet niet hoe je het zou noemen als je het mij in Amsterdam zou vragen.

Marc Brouwers Vermogen

Omdat de roofkip in kwestie Janneke van Dam heet, is Brouwers niet meer in beeld. Van Dam, die in 2007 op beroemde wijze in het huwelijksbootje stapte met Brouwers onder huwelijkse voorwaarden, beweert dat ze gewend is geraakt aan de luxe levensstijl die hoort bij het trouwen met een lid van de Quote 500 en dat het voor haar onmogelijk is om geef het nu op. in de rechtszaal

Eigenaar Marc Brouwers blijft nog zeker anderhalf jaar wonen op landgoed De Wielewaal in Eindhoven, waar hij eerder woonde bij zijn overleden vader Frits Philips. Volgens de ondernemer verlopen de onderhandelingen over de verkoop nog steeds voorspoedig.

Het is volgens rapporten sinds 2016 op de markt voor meer dan 20 miljoen euro. Op het landgoed staat een landhuis op 142 hectare grond aan de Oirschotsedijk. Het duurt nog zeker anderhalf jaar voordat ik de verbouwing in Oisterwijk af heb.

En de potentiële nieuwe eigenaar heeft ook geen haast.” Brouwers sprak zich op deze manier uit. Ondanks de langdurige procedure blijft hij optimistisch dat de verkoop zal worden afgerond. Als het geld op de bank staat, weet je echter zeker dat dat alles in orde is.

Automobilisten die van en naar het landgoed reizen, kunnen straks gebruikmaken van een nieuwe route die langs het trainingscomplex van PSV loopt.

Volgens een recent gepubliceerd verkeersbesluit is de gemeente Eindhoven voornemens deze verbinding tussen Achtseweg Zuid en Oirschotsedijk open te stellen voor bestemmingsverkeer om de doorstroming te verbeteren.

“Voortaan moeten auto’s van en naar De Wielewaal verplicht over de Oirschotsedijk zelf, dat is eigenlijk een dubbel fietspad.” Fietsliefhebbers raken hierdoor geïrriteerd. Inmiddels gaan we de Herdgang weer open, mede naar aanleiding van verzoeken van bewoners van De Wielewaal.

Marc Brouwers Vermogen
Marc Brouwers Vermogen

Een woordvoerder van de gemeente laat weten dat het incident heeft plaatsgevonden. Zelfs Brouwers geeft toe dat hij niet op de hoogte is van het bestaan ​​van deze procedure.