Manon Meijers Leeftijd | Manon Meijers is een stylist en televisiepresentator uit Nederland. Ze verwierf bekendheid achter de schermen als styliste van bekende Nederlandse persoonlijkheden, maar kreeg landelijke bekendheid als co-host van De Modepolitie 2.0 op RTL 5 met Thijs Willekes.

Manon Meijers Leeftijd
Manon Meijers Leeftijd

Daarnaast was ze te zien als metamorfosecoach in de realityshow Hotter Than My Daughter van RTL 4.Op de vraag wanneer ze zich voor het eerst echt blij voelde voor de spiegel, antwoordt Manon: “Toen ik vijftien was.” Ik was al 1.80 meter lang toen ik twaalf jaar oud was, en ik bleef te allen tijde zitten.

Als gevolg daarvan, toen ik opstond, was iedereen verrast door mijn lengte. En dat was iets waar ik echt niet naar verlangde.”Dat veranderde allemaal toen ze voor de Sneekweek op de camping aankwam en simpelweg haar blokhakken onder haar geklede schoenen uittrok.

Nadat ik me realiseerde dat ik niet kleiner kon, koos ik ervoor om door de lucht te vliegen. Hoewel we het nu vaak hebben over lichaamspositiviteit, wordt het belang van lengte vaak over het hoofd gezien in deze discussies. Ik zie nog steeds te veel lange vrouwen die flats dragen onder hun avondjurk, wat me stoort.

Het is een echte schande. Dat komt over als een poging om je lengte te verlichten. “Neem de verantwoordelijkheid voor uw situatie!”Het wordt in Italië beschouwd als een prestigesymbool voor mannen om een ​​gazelle vast te binden”, legt ze uit. Mijn echtgenoot daarentegen vindt het leuk als ik hakken draag.”

Voor Manon Meijers was de moeilijkste les om haar vriend Guus Meeuwis te overtuigen om niet alle frustraties van zijn relatie op te kroppen. Maandag deelde de 42-jarige styliste haar gedachten met Nouveau.

Manon Meijers Leeftijd
Manon Meijers Leeftijd

Afgestudeerd aan de Artemis Academie in Amsterdam, studeerde Meijers als stylist. Na een aantal jaren in de mode-industrie te hebben gewerkt, besloot ze in 2007 haar eigen stylingbedrijf te starten. Meijers en haar collega’s zijn verantwoordelijk voor de styling van een aantal bekende Nederlandse persoonlijkheden.

In 2013 richtte ze de online site MonStyle op, waar ze stylingideeën en advies geeft over mode-, beauty- en lifestyle-onderwerpen aan vrouwen over de hele wereld. Ook levert Meijers een bijdrage aan Wendy, het blad van televisiepersoonlijkheid Wendy van Dijk.

In 2020 debuteerde haar eerste boek, Kleed jezelf aangenaam, drie weken op rij op nummer 60 op de bestsellerlijst van de New York Times. LindaMeijers draagt ​​een stijlrubriek bij aan het blad, waarin ze de lezers adviseert.

Manon Meijers barstte in woede uit bij de uitzending van Veronica Inside, die ze produceerde. Volgens Meijers was het de achtste keer dat voetbalanalist René van der Gijp handig scoorde door vrouwen en transgenders te verwonden.

Manon Meijers Leeftijd
Manon Meijers Leeftijd

In een Instagram-bericht zei Manon: “Hij ging helemaal kapot vanwege mijn lengte, terwijl hij bijna werd verstikt van het lachen.” Van der Gijp maakte zijn opmerkingen tijdens een gedeelte van het programma waarin een foto van Meeuwis en de wat langere Meijers te zien was.