Maan De Steenwinkel Relatie
Maan De Steenwinkel Relatie

Maan De Steenwinkel Relatie | Maan de Steenwinkel is een Nederlandse zangeres en actrice die vooral bekend is om haar werk in de film Maan. De Steenwinkel kreeg oorspronkelijk veel aandacht na het winnen van het zesde seizoen van The Voice of Holland.

Sindsdien is ze te zien in de Nederlandse televisieserie De beste zangers van Nederland en in de Nederlandse versie van de hitshow Dance Dance Dance.

Liever dan te werken, geeft ze er de voorkeur aan student te zijn. Weekendactiviteiten omvatten uitgaan met vrienden en verwend worden door haar ouders. Hoewel ze de dochter, zus en vriendin is van zangeres Maan wil ze gewoon zo behandeld worden. “Het hoeft niet altijd over mij te gaan”, zegt de auteur.

Het is een koude en lege doordeweekse ochtend in november en de Ziggo Dome is verstoken van mensen. Voor Maan de Steenwinkel dient de verlaten concertzaal als decor voor een promotionele commercial waarin een concert in de Ziggo Dome in Nederland wordt aangekondigd.

De zangeres verontschuldigt zich wanneer ze aankomt in de iets minder ijskoude productiecabine in de catacomben en legt uit dat de opnames achterlopen op schema. ‘Het is maar een korte trip naar de badkamer’, zegt ze vlak voordat ze een sprintje trekt. Ze gaat zitten en eet even later haar lunch op.

Er zijn enkele maanden verstreken sinds het uiteenvallen van zangeres Maan de Steenwinkel en haar partner Tony Junior.Maan de Steenwinkel is een van die beroemdheden die, ondanks haar status van beroemdheid, heel weinig informatie over haar persoonlijke leven onthult.

Maan’s lippen worden vaak getuit, vooral als het gaat om gevoelens van liefde. Haar relatie met DJ Tony Junior werd minstens een paar maanden geheim gehouden voordat ze hun relatie publiekelijk bevestigde. Een relatie die bijna een jaar geleden eindigde. En dat bracht ons ertoe om over dingen na te denken.

De Steenwinkel werd geboren in Utrecht. Een jaar later verhuisde het gezin naar Bergen, in de provincie Noord-Holland. Zowel haar vader als moeder werkten op het gebied van televisieproductie en haar moeder was een handwerkinstructeur.

Ze ging naar het Murmellius Gymnasiumin Alkmaar, waar ze haar opleiding kreeg. [een citaat is vereistToen de Steenwinkel auditie deed voor seizoen zes van de Nederlandse zangwedstrijd The Voice of Holland, deed ze auditie als lid van Team Marco.

Ze voerde “The Power of Love” uit tijdens haar blinde auditie, waarbij alle vier de coaches hun stoelen draaiden als reactie op haar optreden. Op 29 januari 2016 is de Steenwinkel bekend gemaakt als winnaar van de wedstrijd.

Als resultaat van haar overwinning bracht ze de single “Perfect World” uit, die goud werd gecertificeerd en nummer 40 bereikte in de Nederlandse hitlijsten. Haar vervolgsingle, “Ride It”, was ook een hit, met vergelijkbare niveaus van populariteit.

Dit jaar was de Steenwinkel betrokken bij seizoen tien van De beste zangers van Nederland en bij seizoen drie van de reality-tv-show Dance Dance Dance.

In januari 2020 brengt ze haar debuutstudio-album Onverstaanbaar uit, wat ‘niet te stoppen’ betekent.Het was nadat Toni’s vader een foto van zijn familiemaaltijd op Instagram had geüpload, waarop Maan met zijn vork aan het eten is, dat de geruchtenmolen begon te draaien over hun relatie tussen hen.

Het enige wat het management over de relatie zei, was dat ‘ze een geweldige tijd hebben samen’. Tony Junior zei hetzelfde ook tegen Shownieuws. We hebben veel plezier samen, maar daar ga ik je niets over vertellen.”

Maan De Steenwinkel Relatie
Maan De Steenwinkel Relatie

You may also like...