Lucas Woudenberg Vader | Lucas Woudenberg is een Nederlandse profvoetballer die als linksback speelt voor SC Heerenveen in de Eredivisie. Hij is geboren in Nederland en woont momenteel in Nederland. Heerenveen heeft vervelend nieuws gekregen:

Lucas Woudenberg Vader
Lucas Woudenberg Vader

Lucas Woudenberg is een 27-jarige voetballer die Nederland vertegenwoordigt in de FIFA. Momenteel is hij linksback voor SC Heerenveen in Nederland (LB). Zijn totale FIFA 22 rating op deze kaart is 67 uit 100.

Hij is linksvoetig en heeft een skill move rating van 2 sterren. Hij is een goede vechter. Lucas Woudenberg staat op een hoogte van 186 centimeter.Lucas Woudenberg speelt zondagmiddag niet voor de bezoekers tegen SC Cambuur in de Friese derby in de Ajax Arena.

De vader van de verdediger overleed na een lang ziekbed en als gevolg daarvan zal de linksback niet in de basisopstelling worden opgenomen. Als gevolg van deze tragische gebeurtenis zal het team van Johnny Jansen ook rouwbanden dragen tijdens hun wedstrijden.

zichtbaar emotioneel persoon Enkele weken voor de Friese derby overlijdt de al langer zieke vader van Lucas Woudenberg, aldus Johnny Jansen.

Vlak voor de aftrap confronteert ESPN Jansen met de tragische gebeurtenis en heeft de coach van de bezoekende ploeg moeite om zijn emoties onder controle te houden voor de camera.”Dat gebeurde gisteren .

Lucas had me de dag ervoor gebeld om te laten weten wat er met hem aan de hand was. Omdat zijn vader al heel lang ziek is, was ik daar al van op de hoogte.” coach deelde zijn mening over de kwestie.

Lucas Woudenberg Vader
Lucas Woudenberg Vader

“We hebben de informatie gisteren gekregen, vlak voordat we echt de vergadering hebben gehouden”, zegt Jansen, verwijzend naar het overlijden van Woudenberg senior. “In de kleedkamer hebben we er een discussie over gehad. Dan besef je het belang van Lucas en wie hij is als persoon.

En dat heeft impact op iedereen” na het interview voor de ESPN-camera loopt Jansen klaarblijkelijk weg ontroerd door wat hij zojuist heeft gezegd, zal Rami Kaib als linksback voor Heerenveen starten tegen Cambuur in de Eredivisie-competitie.

Dat heeft de club laten weten. Na er door ESPN over ondervraagd te zijn, was trainer Jansen zichtbaar tot tranen geroerd. “We werden hier vlak voor het gesprek van op de hoogte gebracht.

Er werd met elkaar gepraat in de kleedkamer en je krijgt een idee van het belang dat hij heeft en wat voor persoon Lucas is. Dat heeft impact op iedereen.” over het overlijden van de vader van Woudenberg reageerde de coach positief.

Als bankspeler bij FC Heerenveen zou Woudenberg in geen enkel scenario in de basisopstelling worden opgenomen. Er was echter een verandering op de linkerflank van Jansen, want Tibor Halilovic begint op links te hangen, Siem de Jong verhuist naar het middenveld en Filip Stevanovic wordt het slachtoffer van de wijzigingen van het team.

Lucas Woudenberg Vader
Lucas Woudenberg Vader

Ondanks het winnen van de bekerwedstrijd tegen de amateurs van De Treffers donderdag behield Woudenberg een fundamentele positie in de competitie (2-0). De 27-jarige linksback kwam dit seizoen in acht wedstrijden in de Eredivisie uit voor Vitesse Arnhem. Bij Heerenveen speelt de Zweed Rami Kaib tegen Cambuur in de linkerachterhoek.