Lou Vaz Dias Leeftijd | Loretta Schrijver vierde vandaag haar 62e verjaardag. Het was een prachtige gelegenheid om terug te blikken op haar vroege televisiejaren. Loretta en haar vriend Lou zijn 27 jaar samen.

Lou Vaz Dias Leeftijd
Lou Vaz Dias Leeftijd

Hij en haar hond Flip hebben vast een leuke tijd gehad om haar verjaardag met haar te vieren. Het zou waarschijnlijk niet zo rebels zijn geweest als twee jaar geleden, toen Loretta haar vijfenzestigste verjaardag vierde.

Ze kreeg een tatoeage tijdens het kijken naar de live-uitzending van Koffietijd op RTL.In 2005 werden ze verheven tot de status van de meest populaire nieuwslezers.

Een paar jaar later maakte ze de overstap naar Omroep Max, waar ze verschillende programma’s presenteerde. Het resulteerde enkele maanden later in een burn-out.

Loretta Schrijver presenteerde het televisieprogramma Koffietijd, waarin ze een oprecht moment had voor een groot publiek, te beginnen met de seizoenspremière in 2010.

Ze heeft ook haar stem opgenomen in een aantal verschillende spelprogramma’s, waaronder Wie is de Mol? en Kroongetuige. Ze was ook te zien in televisieshows zoals Ranking the Stars en The Masked Singer, waar ze erkenning kreeg voor haar werk.

Behalve incidenteel voice-overwerk voor radiospots, heeft Loretta slechts incidenteel voice-overwerk gedaan voor radiospots waarin dierenwelzijn een terugkerend thema was.

Lou Vaz Dias Leeftijd
Lou Vaz Dias Leeftijd

Loretta Schrijver is een vrouw die veel ups en downs heeft meegemaakt. Ze werd geboren in New York en verhuisde naar Amsterdam toen ze tien jaar oud was, toen ze tien jaar oud was.

De Montessori-kleuterschool was waar ze terechtkwamen, en het was daar dat het gezin naar de Verenigde Staten verhuisde. Toen Loretta acht jaar oud was, werd er een nieuw huis gebouwd op de plaats van het oude.

Vanmiddag vlieg ik van Los Angeles naar Nederland. Loretta was al vier keer bij haar moeder in Nederland ingetrokken voordat ze werd toegelaten tot de middelbare school.

Loretta heeft door haar verhuizing naar en verhuizing naar Amerika een taalachterstand in de Nederlandse taal gekregen. Dit werd snel verholpen door de autoriteiten.

Sterker nog: Loretta wil in de nabije toekomst taalkunde gaan studeren. De rest van de tijd studeerde ze geschiedenis, maar ze werd altijd aangetrokken door het televisiescherm.

Loretta Schrijver heeft een boeiende levensverhaal waar je over moet lezen. Ze was verloofd met Lou Vaz Diaz, een tienjarige vriend van haar vader die een tienjarige vriend van haar vader was geweest. Zodra ze haar huis uitliep, werd de situatie gespannen.

Dit was een kortstondige gebeurtenis en de stelen bliezen elkaar uit het water. Loretta Schrijver had een korte relatie met Jeroen Pauw toen ze later samenwerkten bij RTL Nieuws.

Jaren later kwamen ze weer bij elkaar en sloegen de vonk nog een keer open. Loretta en Lou zijn al meer dan zeventig jaar samen en hebben een stel gevormd.

Lou Vaz Dias Leeftijd
Lou Vaz Dias Leeftijd

Ondanks dat Loretta al meer dan tien jaar in Maarssen woont en samenwoning overbodig vindt, herkent ze in Lou Vaz Diaz de liefde van haar leven. Loretta Schrijver realiseerde zich toen ze een jong meisje was dat ze geen kinderen had, en ze heeft nog steeds geen kinderen.

Lou Vaz Dias Leeftijd

62 Years