Loretta Schrijver Ziekte | Na een voorlopige diagnose darmkanker staat het leven van Loretta Schrijver de afgelopen maanden op zijn kop. Ze is nu een alleenstaande moeder van twee jonge kinderen.

Loretta Schrijver Ziekte
Loretta Schrijver Ziekte

Tijdens een live uitzending op RTL Boulevard deelde presentatrice Koffietijd voor het eerst haar verdieping voor de camera.

In dit geval kwam de diagnose ‘darmkanker’ voor de presentatrice als een complete verrassing. “Ik kreeg last van kortademigheid, die ik al een hele tijd had.

Toen werd ontdekt dat ik een heel lichte vorm van bloedarmoede had”, vertelde Aran Bade, verslaggever van RTL Boulevard, vanavond over hun gedachten.

“Er is een klein ding, zo klein dat we het niet eens kunnen zien, dat moet worden verwijderd”, legden ze later uit. “Je bent over drie dagen weer thuis.” Helaas had Loretta’s fysieke lichaam andere ideeën …

Loretta Schrijver, die onlangs geopereerd werd na de diagnose van een vroeg stadium van darmkanker, kan volgens het bedrijf op afzienbare termijn niet terugkeren naar Koffietijd.

In een interview met RTL Boulevard stelt de presentator dat dit nog te veel is voor het publiek.”Dat is nog een tikkeltje te zwaar”, zegt Schrijver over het gewicht. “Om 5.30 uur opstaan, om 6 uur in de auto zitten, de avond ervoor zorgen dat alles klaar is, slapen.”

Loretta Schrijver Ziekte
Loretta Schrijver Ziekte

Daarnaast draagt ​​het feit dat Koffietijd live wordt uitgezonden bij aan de populariteit. Schrijver heeft de opnames voor het komende seizoen van The Masked Singer hervat met een nieuwe cast.

“Dat wordt opgenomen, dus als er iets misgaat, kun je het systeem even uitschakelen.”In juni maakte de presentatrice bekend dat bij haar vroege darmkanker was vastgesteld en dat een verdacht plekje na een tweede operatie was verwijderd.

Schrijver werd opgenomen in het ziekenhuis voor een aantal complicaties, waaronder een longontsteking. Het duurde zes weken voordat ze uit het ziekenhuis werd ontslagen.

Sinds eind mei valt de koffietijd samen met de zomervakantie. Als gevolg van haar ziekte zag Schrijver zich twee weken eerder genoodzaakt het evenement te annuleren. Het nieuwe seizoen gaat op maandag 30 augustus in première.

Loretta is momenteel bezig met de opnames van de zangwedstrijd The Masked Singer, waarin ze zitting heeft in de jury. Als er iets misgaat, heb ik zelfs altijd een verpleegster die me vergezelt.

‘Maar dat is een opname.’ Ze zal voorlopig niet te zien zijn in het RTL 4-programma Koffietijd. ‘Het gebeurt nu bij Koffietijd. En dan kan ik niet live zeggen: ‘Jongens, er is iets’, want het is te laat. ‘Ik moet even terug.’

Gelukkig voor Loretta hoeft ze dit jaar niets te missen, want volgens Buddy doen er weer “lokale wereldsterren” mee. Daarnaast voegt Carlo nog meer brandstof toe aan het vuur door te onthullen dat er ‘grote verrassingen’ in petto zijn van ‘mensen die je niet zou verwachten’.

Er zal volgens hem ook een vertegenwoordiger uit “politiek Den Haag” of “met een maatschappelijke functie” aanwezig zijn. Zoals hij tegen Eva zegt, “dan moet je overgeven in je stoel over die stoel.”

Loretta betuigt haar oprechte dank aan de leden van het wijkpersoneel die voor haar hebben gezorgd. “Ik ben veel veranderd sinds ik in het ziekenhuis lag. Ik ben hierdoor emotioneler en gevoeliger geworden.

Ik werd opnieuw verliefd op mensen “, drukte Loretta zichzelf uit. “Ik ben nog steeds aan het herstellen”, zegt ze. “Ook al is de wond nog niet helemaal dicht, de stoma functioneert nog steeds niet zoals het hoort. Momenteel wordt er aan mijn aandoening gewerkt.”

Loretta Schrijver Ziekte
Loretta Schrijver Ziekte

Loretta voelt nu al de effecten van 3000 stappen per dag lopen en traplopen. “Al deze dingen nemen veel tijd in beslag. Daarom kan ik niet bij je zijn. “Ze komt tot een einde.