Lisa Westerveld Relatie | Elisabeth Marij Westerveld is een Nederlandse filosoof, vakbondsbestuurder en politiek activist die werkt voor de GroenLinks-partij. Van 2014 tot 2017 was ze burgemeester van Nijmegen en sinds de verkiezingen van 2017 is ze verkozen tot Tweede Kamerlid.

Lisa Westerveld Relatie
Lisa Westerveld Relatie

Lisa Westerveld , Tweede Kamerlid, krijgt regelmatig een selfie van een naakte man.Vergezeld van een selfie van het onderlichaam in zijn geheel. GroenLinks-Kamerlid Lisa Westerveld uit Nijmegen zegt ze regelmatig te ontvangen, blijkt uit een interview met De Gelderlander dat in het kader van Internationale Vrouwendag verscheen.

Westerveld beweert speciaal voor dit doel olifantenhuid te hebben uitgevonden. Toch krijg ik op sociale media onevenredig meer seksistische reacties dan mijn mannelijke collega’s.

Als het gaat om de mannen die een naakte selfie van zichzelf maken en deze vervolgens naar je sturen via Instagram,Westerveld werd geboren in het Gelderse Aalten en groeide op in het nabijgelegen Lintelo, dat ook in dezelfde gemeente ligt. Ze kwam uit een familie met een lange geschiedenis van steun aan de ChristenUnie.

Ze heeft drie jongere broers en een jongere zus, die allemaal jonger zijn dan zij. [2] De vader van haar vader had een batterijbehuizing. Het woord “tweede” verwijst naar het feit dat het woord “tweede” de tweede letter is van het woord “tweede”.

waar ze als kind af en toe hielp, al had ze medelijden met de kippen; haar andere grootouders hadden een melkveebedrijf in Stadskanaal, waar ze af en toe op bezoek kwam. Westerveld ging als tiener naar het Schaersvoorde Christian College in Nederland.

Na de middelbare school ging ze filosofie studeren aan de Radboud Universiteit Nijmegen, waar ze betrokken raakte bij de studentenvakbeweging aldaar. In het studiejaar 2002-2003 zat Westerveld in het bestuur van de AKKU Student Union en in het studiejaar 2003-2004 werd ze gekozen in de Universitaire Studentenraad, waar ze doorklom tot voorzitter.

In 2007 werd ze gekozen tot voorzitter van de Landelijke Studenten Vakbond, die ze tot 2009 bekleedde (LSVb).Westerveld behaalde in 2010 zijn bachelor politieke filosofie van Karl Popper. Haar volgende baan was als persvoorlichter en politiek lobbyist voor de General Education Association, waar ze een aantal jaren werkte.

Lisa Westerveld vertegenwoordigt GroenLinks in de Tweede Kamer als woordvoerder van de partij voor onderwijs, jeugdzorg, kinderopvang, media en sport.

Lisa Westerveld Relatie

Sport is slechts een klein onderdeel van haar totale portfolio, maar ze is er gepassioneerd over als ze erover praat. Westerveld begon zelfs met voetballen toen ze tien jaar oud was.

Met Jesse Klaver als scorende spits voor zaalvoetbalteam GroenLinks, vertegenwoordigt ze de hardwerkende middenvelder in een rolverdeling die ze ook observeert in de dagelijkse werkzaamheden van de Kamer.

Als het gaat om Sport Knowhow XL, bestrijkt Wedsterveld een breed scala aan onderwerpen in de sport waar ze in de politieke arena voor heeft gepleit. ‘Gelijke kansen’ is haar persoonlijke motto.

Tijdens de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2014 kreeg ze 4.550 voorkeurstemmen, wat haar de functie van raadslid opleverde.Tijdens haar verblijf was zij betrokken bij de dossiers werk en inkomen, sport en binnenstad.

Zo heeft ze onder meer ingestemd met een proef met de Belastingdienst, diverse initiatieven genomen om de Waalkade milieuvriendelijker te maken en unanieme steun te krijgen voor een motie om watersport toe te staan ​​op De Spiegelwaal in de Waalkade.

Ook onderzocht ze brandveiligheidsmaatregelen op boerderijen in Nijmegen na een stalbrand in Bijsterhuizen die op 6 januari 2017 het leven kostte aan 3.000 varkens.

Westerveld publiceerde op de website Joop.nl een verslag over de ‘best wel bijzondere’ ontmoeting die hij had met de twee PVV-stemmers in de treincoupé op weg van Utrecht naar Nijmegen. Volgens het bericht van Westerveld op Joop.nl ‘was het onmogelijk om een ​​normaal gesprek te voeren.

Links is verantwoordelijk voor het feit dat buitenlanders onze huizen stelen en afpakken. ‘De foto van het jongetje dat verdronk in de Middellandse Zee is opgevoerd om de belangen van linkse politieke organisaties te dienen.’
Naast voetballen luistert Westerveld graag naar hardrock en heavy metal muziek.

Ze is vegetariër en eet regelmatig veganistisch in het belang van dierenwelzijn en milieu. Na als christen opgegroeid te zijn, besloot Westerveld afscheid te nemen van kerk en geloof.

Lisa Westerveld Relatie
Lisa Westerveld Relatie

Ze is alleenstaand en heeft geen kinderen.Eind 2019 deed ze mee aan de Nederlandse televisiequiz De Slimste Mens. Samen met SP-collega Peter Kwint trad ze op als dj-duo “Guitarencoalitie” tijdens de Zwarte

You may also like...