Lisa Amy Shelley Leeftijd | Een driekoppig muziekensemble uit Nederland. Lisa, Amy en Shelley Vol zijn drie zussen, van wie de laatste twee twee-eiige tweelingen zijn, die deel uitmaken van de groep.

Lisa Amy Shelley Leeftijd
Lisa Amy Shelley Leeftijd

“Adem in, adem uit” was het lied dat ze zongen om Nederland te vertegenwoordigen op het Junior Eurovisie Songfestival 2007.

EMI tekende op 19 december 2014 een platencontract met hen, nadat ze waren onthuld als de kampioenen van seizoen vijf van The Voice of Holland.

Ze schreven geschiedenis door als eerste trio een wedstrijd te winnen op een buitenlandse editie van The Voice in het proces.

De aankondiging dat ze Nederland zullen vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival 2017 werd onthuld op 29 oktober 2016. Volgens berichten zullen ze het nummer “Lights and Shadows” uitvoeren, dat op 2 maart 2017 werd uitgebracht.

In de finale eindigden ze als twaalfde met een score van 150 punten, nadat ze zich hadden gekwalificeerd uit de halve finale.

De zussen Lisa en Shelley (beiden 24) en hun tweelingzusjes Amy en Shelley (23) vormen het vocale trio OG3NE, dat bekend staat om zijn kenmerkende harmonische sound.

Toen ze klein waren, kregen ze de bijnaam OG3NE, wat stond voor de bloedgroep O van hun moeder en de genen die hen met elkaar verbonden.

In 2014 schreven ze geschiedenis door als eerste en enige groep ter wereld het vijfde seizoen van NBC’s ‘The Voice’ te winnen.

Daarom hebben de drie zussen de bijnaam ‘The Voices of Holland’ gekregen.’ Wat betreft de BeeGees-cover van ‘Emotion’, het nummer ‘Change Will Come’ en hun laatste nummer ‘Magic’, Shelley, Amy en Lisa tijdens hun deelname aan de wedstrijd drie keer de nummer 1 hit.

Begin 2015 werd aangekondigd dat het nummer “Magic” van OG3NE een gouden plaat had ontvangen.

Hoewel ze in Nederland flinke vooruitgang hebben geboekt, zal 2016 hun grote doorbraak betekenen. Elke week in het Nederlandse tv-programma ‘Beste Zangers’ verbazen ze het publiek met hun unieke samenzang.

Lisa Amy Shelley Leeftijd

Tijdens hun deelname aan het succesprogramma behalen de vrouwen maar liefst drie nummer één plaatsingen. “Clown”, oorspronkelijk uitgevoerd door Emeli Sandé, verdient een gouden schijf voor de hoes door OG3NE.

Tussen nu en eind 2016 zijn de zussen bezig met het maken van hun eerste album, getiteld “We Got This”, dat in Engeland zal worden gepubliceerd.

Avrotros (de omroep) benadert OG3NE over deelname aan het Eurovisie Songfestival binnen hetzelfde tijdsbestek als de vorige twee artiesten.

Na met beide voeten in deze ervaring te zijn gesprongen, zal OG3NE Nederland in het voorjaar van 2017 vertegenwoordigen in Kiev, Oekraïne tijdens de 62e editie van het Eurovisie Songfestival, waar ze het hoogst persoonlijke en harmonische nummer ‘Lights And Shadows’ ten gehore zullen brengen.

Het is een muzikale lofrede voor al diegenen die getroffen zijn door een ziekte die vaak verstoringen in hun gezinsleven veroorzaakt.

Omdat ze door de ziekte van hun moeder in een vergelijkbare situatie verkeerden, houden Isolde, Lisa, Amy en Shelley dit lied heel innig vast.

Na een succesvolle run door de kwartfinales van het Eurovisie Songfestival, eindigt OG3NE uiteindelijk op de 11e plaats in de grote finale van de wedstrijd. De voorstelling kreeg van de vakjury een 5 op 10.

Ook wereldwijd bekend, heeft OG3NE een stortvloed aan positieve feedback ontvangen voor hun uitgesproken vocale stijl van fans over de hele wereld.

Daarnaast werden ze bekroond voor het hebben van de beste stemmen van alle artiesten van het festival. ‘We Got This’, hun eerste studioalbum, werd in juli 2017 bekroond met de Golden Award.

Vanwege het overlijden van hun moeder moest OG3NE wat tijd vrijmaken om zich te hergroeperen voordat ze zich voorbereidden op hun concerttour en de “volgende stap” in hun carrière zetten, namelijk het creëren van nieuwe wereldwijde muziek.

Het waren vooral uitstekende componisten van over de hele wereld die reageerden met de meest briljante deuntjes, die hun eigen bekwaamheid en potentieel hadden erkend en gerespecteerd.

Veel singles werden in de studio opgenomen na een selectieproces. Met de hulp van producers/DJ’s als John Christian , SWACQ en Rick Vol, ging OG3NE op zoek naar een typisch modern geluid waarin hun kwaliteit en kenmerkende polyfone geluid konden schitteren.

Het verscheen in oktober vorig jaar onder de titel ‘But I Do’. Een eigentijds uptempo nummer gecomponeerd door de wereldwijde ster Zara Larsson.

Three Times a Lady was de titel van de concerttour van de band, die eindigde in maart 2018. Nacht na nacht wist OG3NE het publiek te boeien en te verbazen met zijn of haar optredens.

Meer dan 100 evenementen waren binnen enkele minuten uitverkocht, zelfs tot aan de laatst beschikbare stoel, en de ontvangst was overweldigend gunstig….

De track ‘Clouds Across the Sun’, een aangenaam chill housenummer, werd uitgebracht in mei 2018 en is sindsdien enorm populair geworden.

Lisa Amy Shelley Leeftijd
Lisa Amy Shelley Leeftijd

In het najaar van 2018 zijn er verschillende optredens en voorbereidingen voor de serie OG3NE ‘A Magical Christmas in Concert’, die