Blogs Trending

Lies Zhara Leeftijd

Lies Zhara Leeftijd | Haar verjaardag is op 20 april 2001 en ze is geboren in Nederland, waar ze opgroeide met haar ouders en broers en zussen.

Lies Zhara Leeftijd
Lies Zhara Leeftijd

Om af te studeren van de middelbare school, werd ze op een plaatselijke kostschool geplaatst, waar ze haar liefde voor zingen en modellenwerk ontdekte.

Aanvankelijk verwierf ze bekendheid als maker van muziekvideo-inhoud op TikTok als gevolg van haar fantastische zang-, dans- en lipsynchronisatievideo’s.

Ze is een Nederlandse social media-ster die bekendheid kreeg dankzij haar gelijknamige TikTok-kanaal. Haar lipsynchronisatie, nasynchronisatie, dans en schetsen op populaire muziek en geluid hebben er allemaal toe bijgedragen dat ze brede erkenning kreeg.

Vanaf nu is bij Manly’s Prettiest het getal 13 ons geluksgetal. Dit nummer is opgedragen aan een opkomende ster.

Mevrouw Lies Zhara is naar voren gekomen als het nieuwe gezicht van ons kleine land. Ze is pas 18 jaar, maar is nu al enorm bekend, mede dankzij haar TikTok-video’s.

Ze heeft volgens haar bio al 154K Instagram-volgers en maar liefst 260.000 volgers op het Chinese sociale mediaplatform Tiktok.

En ze verdiende meer dan onze bewondering. En het is niet alleen vanwege haar inventieve video’s dat ze een genot is om naar te kijken.

Lies Zhara Leeftijd
Lies Zhara Leeftijd

De Nederlandse blondine is prachtig en extreem atletisch, dus ze krijgt een dubbele duim omhoog!Lies Zhara is tevens finalist voor de titel Miss Beauty of North Holland 2018.

Haar bekendste werken zijn haar TikTok-video’s. Zoals ze zelf al aangeeft, niets is te gek op dit platform en dat ze de gekste dansvideo’s maakt, niets is onmogelijk.

Lies Zhara heeft de gebruikersnaam @lies zhara aangemaakt voor gebruik op TikTok. Door haar enorme populariteit op social media heeft Lies Zhara hierdoor ook meegewerkt aan een aantal commercials.

Lies Zhara werd geboren op 26 april 2001 in de Nederlandse stad Amsterdam, in de provincie Noord-Holland. Lies Zhara wordt in het jaar 2021 20 jaar. Meer informatie over Lies Zhara vindt u in de onderstaande paragrafen.

Het is te hopen dat deze pagina enig licht zal werpen op het leven en de carrière van Lies Zhara, evenals haar wiki, leeftijd, geboortedatum, familiedetails, affaires, relatie, controverses, geruchten, minder bekende feiten en meer.

Ze begon met posten op TikTok in de eerste week van december 2018.Lies is een van de rijkste TikTok-sterren en is ook een van de meest populaire TikTok-sterren op het platform.

Het vermogen van Lies Zhara wordt geschat op ongeveer $ 1,5 miljoen op basis van ons onderzoek, evenals informatie van Wikipedia, Forbes en Business Insider.

Volgens onze gegevens is Lies Zhara mogelijk vrijgezel en is ze nooit eerder verloofd geweest om met iemand te trouwen. Vanaf juni 2021 heeft Lies Zhara’s met niemand anders een relatie.

Lies Zhara Leeftijd
Lies Zhara Leeftijd

Geschiedenis van relaties: we hebben geen informatie over eerdere relaties van Lies Zhara. Misschien kunt u ons helpen bij het samenstellen van de datinggegevens voor Lies Zhara!

Lies Zhara Leeftijd

20 years

You may also like...