Lengte Kendall Jenner | Kendall Nicole Jenner is een Amerikaans model, socialite en media-persoonlijkheid die werd geboren in Los Angeles, Californië. De jongste van de Kardashian-zussen, ze is de dochter van Kris en Caitlyn Jenner, en ze werd populair door haar verschijning in de reality-tv-show Keeping Up with the Kardashians.

Lengte Kendall Jenner
Lengte Kendall Jenner

Jenner begon met modellenwerk toen ze veertien jaar oud was. Het jaar daarop, na te hebben gewerkt in commerciële printadvertentiecampagnes en fotoshoots, beleefde ze haar doorbraakseizoenen in 2014. Ze liep de catwalks voor high-fashion designers tijdens de modeweken in New York, Milaan en Parijs in zowel 2014 als 2015.

naast haar optredens in campagnes, hoofdartikelen en covershoots voor tijdschriften zoals LOVE en verschillende internationale Vogue-edities, fungeert Jenner als merkambassadeur voor het cosmeticabedrijf Estée Lauder.

Behalve dat ze lid is van de Kardashian-familie, staat Kendall Jenner ook bekend om haar rol als ster van de reality-tv-show ‘Keeping with the Kardashians’, een van de meest populaire en meest bekeken series in de Verenigde Staten.

Vanwege haar lengte heeft ze echter veel aandacht gekregen en krijgt ze nog steeds veel aandacht. Jenner, die 19 jaar oud is, staat op een hoogte van 178 cm. Ze is de langste van haar Kardashian-zussen en torent vaak boven hen uit, ondanks het feit dat ze de jongste van de drie is.

Ze is altijd langer geweest dan de gemiddelde persoon, wat haar ertoe aanzette om een ​​carrière als catwalkmodel na te streven toen ze jonger was. Haar indrukwekkende lengte lijkt zijn vruchten af ​​te werpen, zoals ze al op jonge leeftijd werd opgemerkt. Haar hectische schema en fotoshoots dwongen haar haar academische bezigheden op te geven.

Kendall Jenner is niet alleen een lange en slanke vrouw, maar ze is ook heel aantrekkelijk. Ondanks haar lengte van 1,78 meter, weegt ze slechts 54 kilo. Veel mensen noemen haar ‘dun’, iets waar ze een uitzondering op maakt en waar ze vaak ontevredenheid over uit.

Lengte Kendall Jenner
Lengte Kendall Jenner

“Slim zijn”, zegt ze bij talloze gelegenheden, is net zo vernederend als iemand “dik” noemen. Ze heeft zichzelf vaak moeten verdedigen tegen beweringen dat ze aan eetstoornissen lijdt, wat zou verklaren waarom ze slechts 54 kg weegt, ondanks dat ze 1.80 meter lang is en 54 kilogram weegt.

Dergelijke beschuldigingen, evenals haar lengte en lichte gewicht, lijken haar populariteit echter te vergroten, aangezien ze deelneemt aan meer fotosessies, meer bekendheid krijgt en een groot aantal volgers op sociale media krijgt.

Jenner werkt samen met Moon, een mondverzorgingsbedrijf opgericht door Shaun Neff, de oprichter van Neff Headwear, om de tandgezondheid te bevorderen. Jenner werkte mee aan de ontwikkeling van één product voor het merk, de Kendall Jenner Teeth Whitening Pen, die in april 2019 werd gelanceerd.

Jenner ging in het jaar 2019 een relatie aan met het huidverzorgingsbedrijf Proactiv. Een cosmeticamerk in samenwerking met Kylie Cosmetics , kondigde ze in januari 2020 aan dat ze er een aan het ontwikkelen was. Op 26 juni 2020 debuteerde Kylie Cosmetics met de Kendall Jenner x Kylie Cosmetics-collectie.

In de maand oktober 2020 lanceerde ze in samenwerking met Moon en ontwerper Heron Preston een tandpasta voor het verwijderen van vlekken op een oranje tandpasta voor het verwijderen van vlekken in beperkte oplage, die slechts een beperkte tijd beschikbaar was op de online marktplaats StockX.

Lengte Kendall Jenner
Lengte Kendall Jenner

Bovendien wordt de intrede van StockX in de sector voor persoonlijke verzorging/schoonheid gekenmerkt door deze gezamenlijke inspanning.