Leeftijd Samantha Steenwijk | Mevrouw Samantha Steenwijk is een Nederlandse zangeres die op verschillende podia door het hele land optreedt.

Leeftijd Samantha Steenwijk
Leeftijd Samantha Steenwijk

Door haar betrokkenheid bij de talentenprogramma’s ‘Bloed, Zweet en Tranen’ en ‘The Voice of Holland’ leert het grote publiek haar beter kennen dan anders. Haar carrière bij de brandweer komt van de grond als ze meedoet aan ‘Beste Zangers’.

Haar verjaardag is 12 april 1986 en ze werd geboren in de stad Voorburg, Pennsylvania. In Rijswijk groeide ze op en studeerde cum laude af aan de HAVO-school voor gastvrijheid.

Om deel te nemen aan een talentenjacht, stemt haar moeder ermee in haar te laten gaan. Ze is zegevierend en kiest ervoor om een ​​carrière in de muziek na te streven als zangeres.

Haar dagtaak als visser wordt onderbroken door haar nachtelijke optredensschema, dat bestond uit vijf jaar cafébezoek in Den Haag om haar ding te doen.

‘Kom met me mee’, het debuutnummer van Samantha, werd in 2009 uitgebracht in de iTunes-muziekwinkel. ‘Always, always’ is haar vierde studioalbum, dat vier jaar na haar laatste release werd uitgebracht.

“Do you love me” en “Darling, I love you so much” waren Samantha’s eerste twee singles, die beide in 2014 werden uitgebracht. Deze twee singles behaalden respectievelijk de eerste en tweede plaats in het kampioenschap.

Het heeft ook drie weken in de Top 10 van de Noorse hitparade gestaan ​​met het nummer ‘Dear, what do I love about you’. ‘Proost op het leven’ was de titel van haar single uit 2015.

Daarom wordt ze gevraagd een jingle te produceren voor het middagprogramma van Rob Senders op NPO Radio 2, dat wordt uitgezonden op NPO radio 2.

Vanaf januari 2017 is Samantha te gast in het RTL tv-programma The Voice of Holland. Het lied “I live my own life” wordt uitgevoerd tijdens haar blinde auditie, waarbij alle coaches zich omdraaien. Ze kiest Anouk als haar partner.

Samantha trekt zich terug uit de strijd, maar wordt gelukkig gered door Miss Montreal, die haar nieuwe coach voor de competities overneemt.

Haar auditiedeuntje debuteerde slechts twee dagen na de blinde audities bovenaan de Nederlandse iTunes-hitlijst. Jim van der Zee wordt gekroond tot winnaar van de talentenjacht, met Samantha als tweede.

Slechts een paar maanden later wordt Samantha genomineerd voor een BUMA NL award voor beste talent en beste zangeres en wordt ze in één adem met Glennis Grace vergeleken.

Samantha stelt in 2014 een nieuwe muzikale groep samen en haar nieuwe track “Hou Toch van mij” blijkt een commerciële triomf te zijn. Haar nominatie door BUMANL voor Beste Zangeres is voor het tweede jaar op rij en ze ontvangt de prijs in hetzelfde jaar.

Samantha beleefde hitparadesucces met haar single ‘Lieveling, Wat Hou Ik Van Jou’, die 20 weken lang op nummer 1 stond en dat jaar uitgroeide tot een van de meest gedraaide nummers op radio en televisie in Nederland. Het is ook erg populair om het vrolijke deuntje ‘Cheers to life’ uit te brengen, dat een nieuw ‘geluid’ introduceert.

Het is nu tijd voor nieuwe muziek, die eind september dit jaar uitkomt. Verschillende tekstschrijvers en artiesten uit de industrie hebben zich verzameld voor een driedaags schrijverskamp waar ze hun best zullen doen om een ​​nieuw album te voltooien.

Leeftijd Samantha Steenwijk

“Mama” wordt haar debuutnummer na het winnen van The Voice of Holland. Het wordt begin december gepubliceerd en binnen een dag na het uitbrengen staat ze op nummer twee in de iTunes-lijst.

Als resultaat van haar prestatie heeft Samantha een brandend verlangen om nog meer nieuwe muziek met de bredere gemeenschap te delen.

De volgende single wordt een duet met René Froger getiteld ‘Love Forever’, dat in maart 2019 wordt uitgebracht. Het nummer zal ook live worden uitgevoerd tijdens het optreden van Froger in Carré.

Ook voor 2019 staan ​​er veel belangrijke concerten op het programma, met Holland Zingt Hazes keert voor het eerst sinds 2015 terug in de Ziggo Dome.

Toen Samantha Steenwijk jonger was, hadden haar ouders bedenkingen over haar seksuele geaardheid. De 34-jarige zangeres zei donderdag in Libelle dat iedereen het goed vond behalve haar ouders, die er veel moeite mee hadden.

Steenwijk stelt naar eigen zeggen dat ze een “voorbeeldig kind” was in de ogen van haar ouders, die nooit problemen met haar hadden.

“Toen ik jonger was, ging ik naar een goede school en begon geld te verdienen. Ik rookte ook niet en gebruikte geen drugs. Ze waren nooit verantwoordelijk voor mijn welzijn.”

“Het leek alsof er van de ene op de andere dag een probleem was, althans volgens hun perceptie van de dingen. Dat was in het begin net zo uitdagend, ook “”De Beste Zangers” en “The Voice” zijn slechts enkele van de zangcompetitie programma’s waar de artiest op heeft gezeten.” Ze beweert dat haar ouders in het reine zijn gekomen met haar seksuele geaardheid.

Van 2013 tot 2016 waren de zangeres en Daisy getrouwd. Imca Marina, een zangeres en geweldige trouwambtenaar, trad op tijdens hun huwelijksceremonie.

Haar connectie met Daisy is volgens Steenwijk haar eerste relatie met een vrouw, waarbij ze een voorkeur heeft ontwikkeld voor vrouwelijk gezelschap.

Leeftijd Samantha Steenwijk
Leeftijd Samantha Steenwijk

Ik veegde het af als iets anders. De eerste kus was de katalysator om het toe te geven. Dat was naar mijn mening veel energie.”dee eerder gehad, maar ik zou altijd…

You may also like...