Leeftijd Rita Verdonk | In verband met een James Bond-foto heeft een voormalig lid van de Tweede Kamer voor verontwaardiging gezorgd op internet.

Leeftijd Rita Verdonk
Leeftijd Rita Verdonk

Op dit moment lijkt Rita niet na te denken over haar toekomstige carrièrepad. Als lid van de politieke partij Hart voor Den Haag/Groep de Mos zal zij het komende jaar haar tijd en energie besteden aan de stad Den Haag. Ze staat momenteel tweede op de nominatielijst van de partij.

Hij staat namens de gemeenteraad van Den Haag, en hij doet dat in een stijl die zowel verbluffend als humoristisch is, terwijl hij zijn kandidatuur bekendmaakt.

Zoals Rita in een interview vertelt, waren eettentjes langs de weg blij haar als gast te hebben nadat ze het parlement in 2011 verliet.

Shell-maaltijden waren een normaal verschijnsel in ons huishouden! Daarna stopten we bij een benzinestation om een ​​bal te pakken voor de wedstrijd.

Als alternatief waren we misschien door de McDrive gereden in die enorme gepantserde container.” “Dat was gewoon grappig”, zegt de spreker lachend.

Ze geeft toe dat ze ongezond at omdat ze onder tijdsdruk zat.,,Dan vertellen anderen haar dat ze meer moet bewegen. Je moet het drie keer uitvoeren voordat het stopt.”

“Dan vertellen anderen je dat je meer moet bewege Als je dit proces drie keer herhaalt, stopt het..

Na voor het eerst lichamelijke pijn te hebben meegemaakt, deed de oud-minister uit Utrecht het licht uit. Slijtage aan de enkels veroorzaakte aanzienlijk ongemak voor mij, wat het lopen moeilijk maakte.

Toen realiseerde ik me dat het eerste en belangrijkste dat ik kon doen, was ervoor zorgen dat dat gewicht weg was. ” Haar favoriete strategie om af te vallen, legt ze uit, was New Fysic.

alles wat ik wil en drink elke avond een glas wijn “Je hebt medicijnen in je bezit die de verbranding versnellen.”

Als gevolg van de zogenaamde “appeldagen” is Rita erg kritisch. ‘Je zult tot het avondeten beperkt zijn tot het eten van appels.’ Je mag de hele dag door zes of zeven appels per persoon eten.

In maart vinden er verkiezingen voor de gemeenteraad plaats en oude bekenden zullen weer tot leven worden gewekt om de zetel te betwisten.

Bij Groep de Mos (de grootste partij in de gemeenteraad) bijvoorbeeld stijgt Rita Verdonk op tot het op één na hoogste lid van de partij.

En ze gedraagt ​​zich meteen als een baas: ze heeft weer een veteraan, oud-PVV’er Hero Brinkman, van de kandidatenlijst geschrapt.

Leeftijd Rita Verdonk

Dat beeld van Verdonk is bekend binnen de VVD, voor wie ze eerder minister was in Balkenende-2: de nummer 2 die dit niet kan tolereren en de macht grijpt.

Nadat ze meer stemmen had gewonnen bij de verkiezingen, probeerde ze in 2006 partijleider Mark Rutte af te zetten.

Toen Verdonk werd uitgezet, stond de VVD op het punt te splitsen, wat misschien voorkomen was geweest als hij was gebleven. Op het laatste moment werd de staatsgreep gedwarsboomd.

Als jonge man die nog niet politiek betrokken was geweest, heeft Richard de Mos de gebeurtenissen rond het Verdonk-schandaal misschien gemist. De Mos is de onbetwiste leider (althans tot nu toe) van de naar hem vernoemde partij.

Anders had hij zijn beslissing om zaken met Verdonk te doen heroverwogen en helemaal vermeden. Daardoor is er nogal wat bagage gelinkt aan deze voormalige minister die na haar VVD-bewind haar politieke houvast verloor.

Ze richtte Trots op Nederland op, maar binnen een jaar verloor ze veertien van haar achttien leden en werd ze vernederd in de daaropvolgende verkiezingsuitslag. Bij de verkiezingen kreeg haar partij geen stemmen.

Het was eveneens van korte duur toen haar partij fuseerde met de Onafhankelijke Burgerpartij van Hero Brinkman.

Hoewel Verdonk geen wens had om partijleider te zijn, stemde hij ermee in de verkiezingscampagne van Brinkman te betalen, wat hij uiteindelijk niet deed. Waarschijnlijk is dit de oorzaak van de storing.

Kandidaat-raadslid Brinkman is al geruime tijd actief voor Groep De Mos en behoorde tot de kandidaten die naar verwachting in aanmerking zouden komen voor een plaats op de lijst als zijn naam erop zou staan.

De uitverkorene nummer 2, Rita Verdonk (wiens naam nog niet bekend was gemaakt), wilde Brinkman niet, en als gevolg daarvan werd hij in de val van De Mos van de kandidatenlijst gehaald, aldus Brinkman. Ze heeft veel kracht; The Moss doet alles wat Verdonk zegt.

Dit is iets waar de leden van de groep zich echt zorgen over maken. Om steun te krijgen jaagt de leider het hof op kiezers van zowel rechts als links (voormalig PvdA-wethouder Constant Martini), die de afgelopen decennia niets met de partij te maken hebben gehad. Ze gaan er gewoon op uit om hun eigen belangen en behoeften te behartigen.

David Verdonk is een lyrische figuur in de ogen van Richard de Mos, die op eigen initiatief en zonder overleg met anderen de kieslijst ontwikkelt.

Met haar uitgebreide zakelijke expertise wordt ze door de voorzitter omschreven als een “dijk van een vrouw” die de ideale running mate is.

ent-elect. In eerste instantie werd ze gezocht als wethouderskandidaat en werd ze als eerste geselecteerd.

Leeftijd Rita Verdonk
Leeftijd Rita Verdonk

Naar aanleiding van de verdenkingen van criminele activiteiten die het Openbaar Ministerie tegen hem heeft, erkent De Mos dat zijn terugkeer als wethouder niet zal worden verwelkomd door de andere politieke partijen.”