Leeftijd Heleen Van Royen | Het huwelijk van Heleen en Ton van Royen eindigt na twintig jaar huwelijk in een scheiding, maar Heleen vindt opnieuw liefde bij haar huidige metgezel Bart. Iets waar haar dochter Olivia volgens haar in ‘Beau Monde’ een tijd mee worstelde.

Leeftijd Heleen Van Royen
Leeftijd Heleen Van Royen

Direct na de scheiding werd de hechte band tussen moeder en dochter verbroken. Voor Olivia leek het onbegrijpelijk dat Heleen zo graag de spot zou drijven met een jongere man.

In de tijd dat ze met Bart naar een feest ging, voegt ze eraan toe: “Ik was nog bezig met het verwerken van de scheiding.” “Dat irriteerde me enorm! Behalve dat het een publiek gebeuren was, ging alles te snel.”

“Ik was op dit moment niet verantwoordelijk”, voegt Heleen eraan toe, eraan toevoegend dat ze “aan de drugs was”.

“Ik voelde me bevrijd, alsof de uitdrukking “lang leve plezier” mij zou moeten omschrijven. Het feit dat iedereen er zo’n punt van maakte, schokte me destijds.

Ieder van ons was destijds vrijgezel en uiteindelijk hebben we elkaar helemaal ontdekt. Mijn kinderen hadden nog steeds te maken met de gevolgen van mijn scheiding, wat ik later besefte, maar ik had al grote stappen vooruit gezet.”

Ondanks dat Olivia niet geloofde dat de nieuwe relatie van haar moeder stand zou houden, heeft het paar al laten zien dat ze ongelijk had.

Het gaat goed met Olivia en Heleen en Bart is een ‘volwaardig lid van de familie’ geworden. Ze is eigenlijk best tevreden met haar.” De band tussen mijn moeder en mij was typerend voor de adolescentie.

We hebben gevochten over het soort dingen waar adolescenten over vechten. Het was een zware tijd voor mijn ouders toen ze scheidden, maar vandaag zou ik onze relatie omschrijven als ‘zeer hecht’. We communiceren vaak en we zijn gewoon naar Portugal gereisd, wat we meestal doen.’

Een serieuze relatie hebben was het laatste waar Heleen van Royen (56) en Bart Meeldijk (34) aan dachten toen ze elkaar in 2013 voor het eerst via Twitter spraken.

Leeftijd Heleen Van Royen

allebei vrij en konden doen wat we wilden.’ Het paar is sterker geworden in de acht jaar sinds hun huwelijk. ‘Hij is in feite mijn romantische partner.’

Wat begon als een eenvoudig genoegen veranderde in een romantisch avontuur “De laatste keer dat we Heleen spraken was via Twitter, toen ze nog in Portugal was. Rigby, mijn rockband, zou optreden voor haar boekpresentatie.

Zodra ik een momentopname van haar eigendom met een jacuzzi zag, zei ik tegen mezelf: “Wauw, dat lijkt me een fantastische plek om te verblijven.”

“Vrouw werd op de hoogte gebracht van hun ontmoeting door Bart, die erbij was. Er was een ontmoeting gepland, en de rest, zoals ze zeggen, was geschiedenis! Simpel gezegd, hun ouders waren niet blij met het leeftijdsverschil.

Heleen blijft de achternaam van haar ex-man, Ton van Royen, gebruiken, maar ze maakt in dit shot duidelijk dat Bart haar ware liefde is en dat ze nog steeds samen zijn.

De Nederlandse televisiepresentator Ton is een bekende persoonlijkheid in het land. Gedurende die tijd was ze zijn vrouw van twintig jaar.

Het was in 2013 toen ze besloten uit elkaar te gaan nadat ze samen twee kinderen hadden gekregen. Het was ook in 2013, net na de scheiding, dat Heleen en Bart elkaar voor het eerst ontmoetten. Vanwege hun langdurige woonsituatie zijn de twee verloofd.

De gedachte om een ​​gezin te stichten heeft altijd in mijn achterhoofd gezeten. Dat zijn enkele van de dingen waar ik de laatste tijd veel over nadenk.

Wat als ik er zo’n sterke behoefte aan heb omdat ik uit een moeilijke familiale achtergrond kom? Kan zijn. Er zijn mensen in mijn directe omgeving waarvan ik weet dat ze zullen blijven, wat geruststellend is. De personen hoeven mogelijk geen bloed- of huwelijksverwantschap te hebben.

Iemand als Nathalie wordt in deze situatie als gezinslid beschouwd. Ook mijn ex-vriend Ton valt onder deze categorie. Het onderwerp kwam de andere dag bij hem op. Het was dertig jaar geleden dat we elkaar hadden gezien.

In gedachten kan ik me niet voorstellen dat ik zou zeggen: “Ik hoef je niet meer te zien.” Geenszins, hij is en blijft een lid van de familie. Zijn gezondheid is iets waar ik constant in geïnteresseerd ben.

Leeftijd Heleen Van Royen
Leeftijd Heleen Van Royen

De gedachte hem te verliezen zou me het gevoel geven dat ik een arm kwijt was. Verder blijft mijn voornaam Van Royen. Hierdoor heb ik door mijn werkverplichtingen minder contact met mijn eigen familie gehad. olivia,