Blogs Trending

Leeftijd Georgina Verbaan

Leeftijd Georgina Verbaan | Georgina Carolina Verbaan is een Nederlandse actrice en zangeres die in Nederland is geboren. Verbaan is vooral bekend van haar rol als terugkerend personage in de Nederlandse televisiesoap Goede Tijden, Slechte Tijden. Ze heeft ook cameo’s gemaakt in een aantal Nederlandse films, waaronder Costa!, Volle maan en Oogverblindend.

Leeftijd Georgina Verbaan
Leeftijd Georgina Verbaan

Georgina Verbaan maakte haar acteerdebuut in 1997 met een rol in de film ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’. Sindsdien is ze verschenen in een hele reeks speelfilms en televisieseries. Onlangs werd de actrice zelfs benaderd over het spelen van een oma, een rol waar ze ‘extreem blij mee was’.

Desondanks lijkt ze geen grootmoeder te zijn. waarin de 41-jarige wordt verteld wat ze moet doen om haar huid er jong uit te laten zien.Georgina, die in het blad toegeeft dat ze vroeger ‘hard heeft geleefd’, vindt dat het aantal rimpels in haar gezicht meevalt voor iemand van haar leeftijd.

Nadat ze 40 werd, heeft de actrice haar bezoekfrequentie aan de schoonheidssalon verhoogd. “Het is wat het is”, zegt ze over haar uiterlijk. Met een injectie met botox, aan de andere kant, zul je haar niet kunnen vangen. Daar is de Costa! ster die fel gekant is. “Als acteur wil ik eerlijk zijn”, sprak Georgina haar wens uit om eerlijk te zijn.

Georgina oefent Body Attack twee keer per week vanuit het comfort van haar eigen huis, dankzij een YouTube-videotutorial. Alleen zich in het zweet werken is echter niet voldoende voor de actrice, aangezien de sportlessen ook in het Frans worden gegeven.

Leeftijd Georgina Verbaan
Leeftijd Georgina Verbaan

Aan Georgina’s uitleg toevoegend: “Die vrouw is erg opgewekt en ik probeer die taal al geruime tijd te leren.”Als vegetariër en anti-bont activist werd Verbaan in 2006 lid van de Partij voor de Dieren en begon zich uit te spreken voor de groep (PVDD).

Bij de Nederlandse algemene verkiezingen van 2006 werd ze genoemd op de kandidatenlijst van de PVDD, waarop andere bekende Nederlandse persoonlijkheden stonden, zoals de veelgeprezen schrijver Jan Wolkers. Verbaan kreeg 1.337 stemmen, terwijl de PVDD genoeg stemmen kreeg om twee zetels in de Tweede Kamer veilig te stellen.

Verbaan werd in 2010 gekozen in de Tweede Kamer.Afgezien daarvan speelde ze een minder belangrijke, niet-sprekende rol als vrouwelijke barman in Stanley Tucci’s onafhankelijke film “Blind Date” (2007), die was gebaseerd op de gelijknamige Nederlandse film van Theo Van Gogh uit 1996.

De actrice verscheen in een aflevering van de Nederlandse misdaadserie “Van God Los” in 2011, waar ze een vrouw speelde die de vriend van haar zus vermoordde nadat ze ontdekte dat de partner van de vrouw een affaire had met de vriend.

Verbaan kreeg lovende kritieken voor haar optreden en voor haar optreden werd ze genomineerd voor een Beeld & Geluid Award voor beste actrice. Van God Los (Spookbeeld) werd ook genomineerd voor een Gouden Kalf voor haar optreden in de aflevering.

Leeftijd Georgina Verbaan
Leeftijd Georgina Verbaan

In 2009 begon Verbaan een romantische relatie met trompettist Rob van de Wouw. Verbaan raakte in april 2010 zwanger van het eerste kind van het stel, zo meldt RTL Boulevard. Op 21 oktober 2010 is Verbaan bevallen van een dochter, Odilia Lilibet van de Wouw, vernoemd naar haar moeder. Georgina en Rob scheidden in juni van dat jaar.

Leeftijd Georgina Verbaan

42 Years

You may also like...