Blogs Trending

Leeftijd Ellemieke Vermolen

Leeftijd Ellemieke Vermolen | Ellemieke Elisabeth Cathriene Vermolen is een Nederlandse kookboekenschrijfster, actrice en televisiepresentatrice die landelijke bekendheid verwierf voor haar rol als Bo Donkers in de televisieserie Goudkust.

Leeftijd Ellemieke Vermolen
Leeftijd Ellemieke Vermolen

Ze is geboren in Nederland en opgegroeid in Nederland. De 25 was een overzichtsprogramma dat van augustus 2011 tot augustus 2012 te zien was op SBS6.

Ellemieke Vermolen maakt de laatste tijd een moeilijke tijd door. Het overlijden van zoon Josha en de scheiding van Sergio Herman waren de afgelopen jaren trieste dieptepunten, met het verlies van Josha als triest voorbeeld.

Ondanks dit, behoudt ze een positieve kijk op het leven. Dat zegt ze in een gesprek met ‘Beau Monde’.

De familie van Ellemieke heeft enorm geleden onder het overlijden van haar zoon Josha, die vlak voor zijn geboorte in 2018 overleed.

“Na zo’n traumatische gebeurtenis komt er geen einde aan je leven. Je moet uit deze situatie verder “ze legt uit. “Ik heb een sluipend vermoeden dat hij me helpt bij het nemen van bepaalde beslissingen.

Leeftijd Ellemieke Vermolen
Leeftijd Ellemieke Vermolen

Ik voel zijn aanwezigheid en het feit dat het nog niet af is. Ik geloof ook dat er een punt in mijn leven zal komen waarop ik in staat zal zijn om te gebruiken wat is mij overkomen om anderen te helpen.”

Bijna 13 jaar geleden begon ze een relatie met de beroemde chef-kok Sergio Herman, met wie ze later in 2008 in het huwelijksbootje stapte. Het echtpaar kreeg twee zonen en sindsdien is het relatief rustig in de buurt van Ellemieke.

Ellemieke is nu single en terug in de publieke belangstelling, 13 jaar na haar eerste optreden in de schijnwerpers.

Op 44-jarige leeftijd mag het voormalige Max Models-model opnieuw de markt op. Misschien kan ze haar voordeel doen met onze Tinder-datingtips en -trucs, hoewel we het gevoel hebben dat Ellemieke geen moeite zal hebben om een ​​match te vinden.

Ellemieke had zich al gevestigd als een succesvol model voordat ze bekend werd bij het grote publiek.

Ze verscheen in commercials voor C&A en het biermerk Amstel, maar ze is vooral bekend van haar rol als Bo Donkers in de Nederlandse soapserie Goudkust, waarin ze mede speelde.

Niet lang daarna presenteerde ze een aantal televisieshows. .Ellemieke Vermolen werd in 2005 door het blad FHM verkozen tot de meest sexy vrouw van Nederland.

Een jaar later kreeg ze een korte relatie met Jan Smit, die eindigde in een scheiding. Die laatste had er een voorliefde voor ontwikkeld, ontdekte Jan al snel toen hij daarna ruim twee jaar de lakens deelde met de nog steeds prachtige Yolanthe Cabau.

Sinds haar huwelijk met Sergio is ze grotendeels op de achtergrond geraakt en kwam ze helemaal niet meer in de nieuwsmedia. Ellemieke Vermolen zal in de toekomst ongetwijfeld vaker te zien en te horen zijn, op basis van onze eerdere ervaringen.

Vanaf het begin van de middag plaatste Vermolen een bericht op Instagram, waarin ze schrijft dat het einde van de liefde niet het einde van het leven inhoudt. “Liefde eindigt met een reden en leert je een les”, staat in het bericht.

Leeftijd Ellemieke Vermolen
Leeftijd Ellemieke Vermolen

Het koppel sprak eerder openlijk over de moeilijke tijden die ze hebben meegemaakt tijdens hun huwelijk. In een eerder dit jaar verschenen interview met het weekblad Humo onthulde Vermolen echter hoe de eerste lockdown hun huwelijk had versterkt.

Leeftijd Ellemieke Vermolen

45 Years

You may also like...