Leeftijd Dionne Stax | Dionne Stax is een journalist, presentatrice en een vaste nieuwslezer uit Nederland die in Amsterdam woont. Het is niemand minder dan de bekende dj Steven Jansen (28), die vooral bekend is als de helft van het duo Lucas & Steve, de nieuwe beste vriendin van Dionne Stax.

Leeftijd Dionne Stax
Leeftijd Dionne Stax

Dit heeft de directie bevestigd aan Shownieuws.’Dionne en Steven zijn helemaal tevreden met hun aankoop. Een reactie van de directie is te lezen als ‘Een gelukkig stel!’ in de reactie.

Een paar foto’s van het paar werden gepubliceerd door Weekend magazine nadat ze voor het eerst werden opgemerkt door de publicatie.

Ze waren nog samen te zien in het programma De 3 sterren camping, dat vorig jaar werd uitgezonden. Het is (nog) onduidelijk of de vonk ook daadwerkelijk op die locatie is overgeslagen.

Eerder deze maand werd bekend dat Dionne overstapt van AVROTROS naar Omroep MAX, waarmee ze weer volop in de schijnwerpers staat. Als entertainmentexpert Rob Goossens ergens geen mening over had, zou hij Rob Goossens niet zijn. Hij bespreekt het in meer detail in de onderstaande video.

In februari 2012 was Stax een van de presentatoren van het journaal NOS op 3 televisie, dat in Nederland werd uitgezonden. Naast zijn werk als presentator was Stax binnenlandredacteur bij NOS Nieuws.

In juni 2013 werden ze opgenomen in een groot aantal foto’s gemaakt tijdens de avond- en daguitzendingen van het NOS Journaal.

Leeftijd Dionne Stax
Leeftijd Dionne Stax

Omdat Annechien Steenhuizen was aangesteld als presentatrice van het avondjournaal, moesten ze noodgedwongen vertrekken. Sinds mei 2015 presenteert Dionne Stax ook de avondbulletins.

Op 5 december 2015 debuteerde ze met haar allereerste buitendagboek.Stax was ook ter plaatse tijdens de Parijs aanslagen, samen met de redactie van Charlie Hebdo, en later tijdens de rellen.

Door hen werden extra tijdschriften gepresenteerd. Begin 2015 vertegenwoordigde Stax Herman van der Zandt bij de verkiezingsuitslagen die tegen hem waren ingediend.

Stax was de eerste journalist die de prinsessen Amalia, Alexia en Ariane op 27 april 2016 op Koningsdag in Zwolle interviewde, nadat de oudere zussen van de prinsessen haar tijdens hetzelfde interview vragen hadden gesteld.

Op 23 augustus onthulde Zij het NOS Journaal, dat in 2019 voor het eerst verschijnt.Het is alleen te hopen dat Dionne midden in het hectische schema een vrij slot voor haar huwelijksverjaardag kan vinden.

De verwachting is dat zij in de nabije toekomst een programma over Koningin Maxima zullen presenteren. Ter gelegenheid van de 50ste verjaardag van het bewind van de vorst, reist de presentatrice door het leven van de vorst.

Daarnaast werkt Dionne verder aan de programma’s DNA Onbekend en Van onschatbare Waarde.Toine van Peperstraten en Stax van Peperstraten presenteren vanaf januari 2020 samen de Radio 1-show Stax&Toine.

In oktober van dit jaar stappen ze over van de NOS naar AVROTROS. Ze stopt in mei 2021. Stax was zowel in 2019 als in 2020 officieel vertegenwoordiger van het Gouden Televizier-Ring Gala.

Leeftijd Dionne Stax
Leeftijd Dionne Stax

Na het vertrek van Caroline Tensen bij RTL 4 zond Stax van januari 2020 tot oktober 2021 de documentaire DNA Onbekend uit

Leeftijd Dionne Stax

36 Years