Leeftijd Darcey En Stacey | Dancing with the Stars: Darcey & Stacey is een Amerikaanse reality-tv-serie die begon op TLC op 16 augustus 2020. De cast van 90 Day Fiancé: Before the 90 Days, evenals de tweeling Darcey en Stacey Silva, zijn allemaal te zien in de aflevering.

Leeftijd Darcey En Stacey
Leeftijd Darcey En Stacey

Hun gezinsleven, zakelijke inspanningen, liefde en relaties in de stad Middletown, Connecticut, zijn allemaal gedocumenteerd in de serie. Drie keer per week, om 22:00 uur, zendt TLC de show uit.

Darcey en Stacey zijn twee vrienden die veel gemeen hebben. Inside the Episode, die op maandag op TLC werd uitgezonden, bevatte beelden van achter de schermen van elke aflevering en interviews met cast en crew.

Darcey en Stacey Silva vieren dit jaar hun 46e huwelijksverjaardag, ondanks dat het door hun cosmetische behandelingen moeilijk te zeggen is hoe oud ze zijn.

De tweeling Darcey en Stacey Silva, voorheen bekend om hun optredens in de 90 Day Fiancé-franchise, zijn nu de sterren van hun eigen TLC-show, Darcey & Stacey, die op 12 januari in première ging.

De serie biedt kijkers een meer diepgaand inzicht op het persoonlijke leven van de vrouwen. Echter, gezien hun recente met drama gevulde meltdowns, beginnen mensen zich af te vragen hoe oud deze TLC-zangers eigenlijk zijn.

Darcey & Stacey is een televisieserie die het leven volgt van twee identieke tweelingen terwijl ze hun persoonlijke en familiale connecties beheren. De vrouwen daarentegen zijn niet nieuw in het TLC-netwerk.

Before the 90 Days speelde Darcey in talloze seizoenen van 90 Day Fiancé: Before the 90 Days, waar ze voor het eerst een romance nastreefde met ondernemer Jesse Meester, die in Amsterdam woont.

Nadat die relatie eindigde, keerde Darcey terug naar de show, dit keer met haar Britse minnaar, Tom Brooks, om haar rol opnieuw op te nemen. Helaas verliep de tweede relatie niet zo goed als de eerste.

Leeftijd Darcey En Stacey

Hoewel Stacey nog nooit haar eigen aflevering in de 90 Day Fiancé-serie heeft gehad, heeft ook zij een oude vriend genaamd Florian Sukaj, die oorspronkelijk uit Albanië komt en in de Verenigde Staten woont.

Terwijl Florian zijn weg baant naar de Verenigde Staten en probeert zijn relatie met zijn Amerikaanse vrouw te laten werken, zullen Darcey en Stacey sterk de nadruk leggen op hun eigen liefdesverhaal.

Nadat ze hebben gezien hoe het drama van dit seizoen zich ontvouwt, zijn veel kijkers nu benieuwd hoe oud deze tweeling eigenlijk is. Darcey en Stacey zijn allebei geboren op 23 september 1974, volgens de website Famous Birthdays.

Met andere woorden, de tweeling staat op het punt om samen hun 46e verjaardag te vieren. Het is onmogelijk om het verschil tussen de leeftijden van de twee vrouwen te zien door alleen maar naar hen te kijken, omdat ze allebei veel werk hebben verzet.

Als Darcey en Stacey worden gefotografeerd voor hun plastische chirurgie, kunnen veel bewonderaars het verschil zelfs niet zien.

Beide vrouwen hebben ongetwijfeld lipfillers en Botox-injecties gehad, evenals andere cosmetische operaties, die hun uiterlijk en persoonlijkheid volledig hebben veranderd. Toch kunnen ze zeggen dat hun huid op 46-jarige leeftijd volledig rimpelvrij is.

Volgens een aankondiging van Entertainment Weekly op 29 juni 2020, zullen Darcey Silva en haar tweelingzus Stacey hun eigen realityprogramma Darcey & Stacey hebben, dat in 2020 in première gaat.

Toen ze hun nieuwe show voor het eerst aankondigden, werden de zussen en hun familie uitgenodigd om deel te nemen aan een exclusief interview en een fotosessie voor Entertainment Weekly.Op 21 juli 2020 bracht TLC een trailer van twee minuten uit voor de aankomende show

Darcey Silva speelde samen met haar zus Stacey vier seizoenen van 2017 tot 2020 in de reality-tv-serie 90 Day Fiancé: Before the 90 Days.

90 dagen verloofde: Darcey’s relaties met Jesse en later met Tom werden gedocumenteerd voorafgaand aan de 90 dagen, hoewel beide relaties eindigden in een scheiding.

Naast het feit dat ze met hun kinderen in hetzelfde huis woonden, waren Darcey en Stacey op dezelfde dag gescheiden van hun eerdere echtgenoten, wat zelden voorkomt.

De serie volgt het leven van een identieke tweeling Darcey en Stacey Silva, die in de stad Middletown in de Verenigde Staten wonen.

Stacey heeft twee adolescente zonen, en Darcey heeft twee adolescente dochters, Aniko en Aspen, die beiden op de show verschijnen.

De gescheiden ouders van Darcey en Stacey, Mike en Nancy, waren vaste gasten in de show, waarin regelmatig leden van hun familie te zien waren.

Het volgt Stacey’s vijfjarige relatie met haar Albanese verloofde, Florian Sukaj, en Darcey’s nieuwe Bulgaarse minnaar, Georgi Rusev, terwijl ze samen hun weg door het leven banen.

Florian’s K-1 visum is goedgekeurd, en hij reist naar New York City om Stacey te zien. Het feit dat Florian is gefotografeerd met een andere vrouw heeft geleid tot beweringen dat hij vreemdgaat.

Leeftijd Darcey En Stacey
Leeftijd Darcey En Stacey

Darcey en Georgi, haar nieuwe vriend, communiceerden eerst via internet en de twee ontmoetten elkaar uiteindelijk in Miami. Darcey zegt tegen de camera dat Georgi een Bulgaarse masseuse is die nu in Arlington, Virginia woont