Kylie Jenner Zwanger | Kylie Kristen Jenner is een Amerikaanse media-persoonlijkheid, socialite, model en zakenvrouw die werd geboren in Los Angeles, Californië. Ze was een cast lid van de E! reality-tv-serie Keeping Up with the Kardashians van 2007 tot 2021, en ze is de oprichter en eigenaar van het cosmeticabedrijf Kylie Cosmetics, dat ze in 2009 oprichtte.

Kylie Jenner Zwanger
Kylie Jenner Zwanger

Ze is momenteel de meest gevolgde vrouw op Instagram, evenals de op één na meest gevolgde persoon in het algemeen.Kylie Jenner is inderdaad in verwachting van haar tweede kind, dat in mei wordt verwacht. Dat bevestigt de cosmetica-ondernemer in een video die ze eergisteren op Instagram deelde.

Ze onthult hoe zij met haar dochter Stormi naar de dokter gaat voor een echo, en hoe ze even later de echo laat zien aan haar moeder Kris Jenner in een video gedeeld op sociale media.

Later in de video pronkt ze met haar toch al behoorlijk grote buik, evenals een clip van een later bezoek aan de dokter, waarin zij en Stormi luisteren naar de hartslag van haar tweede kind, dat nu elke dag verwacht kan worden.

Verschillende Amerikaanse showbizzwebsites hadden eerder deze maand al gemeld dat Kylie opnieuw zwanger was, maar de voormalige realityster reageerde niet op berichten die op haar antwoordapparaat waren achtergelaten.

Ze slaagde er zelfs in om haar eerste zwangerschap geheim te houden voor de rest van de wereld. Slechts een paar dagen na de geboorte van Stormi op 1 februari 2018 maakten Kylie en Travis officieel bekend dat ze een kind verwachtten.

Kylie, die 19 was op het moment van haar conceptie, werd door Stormi’s zwangerschap voor de rest van de wereld verborgen gehouden. In september onthulde ze dat ze samen met haar man haar tweede kind verwachtte. Ze heeft de naam van haar jongste kind nog niet bekendgemaakt.

Kylie lijkt ook in deze situatie haar eigen strategie te bedenken. Hoewel ze meer privé is dan haar zussen, doet ze haar best om zoveel mogelijk details over haar leven verborgen te houden.

Als gevolg van hun aanzienlijke invloed onder jongeren op sociale media, noemde Time magazine de Jenner-zussen in 2014 en 2015 op de lijst van ‘s werelds meest invloedrijke tieners.

Jenner was de jongste persoon die op de Forbes Celebrity 100-lijst verscheen toen deze in 2017 werd gepubliceerd, waarmee ze de jongste persoon was die op de lijst verscheen.

Kylie Jenner Zwanger

Jennifer Jenner speelde in haar eigen spin-off serie, Life of Kylie, die in première ging op E! op 6 augustus 2017. Jenner is de jongste van de Kardashian-zussen. In november 2018 noemde de New York Post haar de meest invloedrijke beroemdheid in de mode-industrie, en ze nam de eer in ontvangst.

Volgens Forbes werd het vermogen van Jenner in 2019 geschat op 1 miljard dollar, waarmee ze in maart 2019 de jongste zelfgemaakte miljardair ter wereld was, ondanks het feit dat het idee dat Jenner zelfgemaakt is is een bron van discussie vanwege haar bevoorrechte opvoeding. Jenner is de dochter van Bruce Jenner en Kris Jenner.

Het tijdschrift Forbes daarentegen heeft in mei 2020 een verklaring uitgegeven waarin Jenner wordt beschuldigd van het vervalsen van belastingdocumenten om als multimiljardair te verschijnen. Volgens de publicatie heeft ze ook omzetcijfers verzonnen voor haar cosmeticabedrijf Kylie Cosmetics.

De ondernemer plaatst een video waarin zij en haar vriend Travis Scott, evenals hun driejarige dochtertje Stormi, naar een dokter gaan voor een echo. Vervolgens laat ze haar moeder, Kris Jenner, de echografie zien die ze had gemaakt.

Iets later in de video pronkt ze met haar toch al behoorlijk grote buik, en ze neemt ook een clip op van een ander doktersbezoek, waarin zij en Stormi samen naar het hartje van haar tweede kind luisteren.

Meerdere Amerikaanse websites hadden eerder deze maand al gemeld dat Jenner zwanger was van haar tweede kind, maar de realityster reageerde niet op de berichten. Ze slaagde er zelfs in om haar eerste zwangerschap geheim te houden voor de rest van de wereld.

Na de geboorte van Stormi op 1 februari 2018 maakten Jenner en Scott pas een paar dagen later publiekelijk bekend dat ze ouders waren geworden.

Life of Kylie, een realityshow waarin het leven van Jenner centraal staat, ging in première in augustus 2017 en is sindsdien enorm populair geworden. Tijdens Moederdag 2018 kondigde Kylie Cosmetics de lancering aan van een make-uplijn genaamd Kris Cosmetics, die is gemaakt in samenwerking met haar moeder Kris Jenner.

Kylie Jenner Zwanger
Kylie Jenner Zwanger

Kylie Jenner en haar halfzus Kim Kardashian lanceerden hun tweede samenwerkingscollectie, KKW x Kylie Cosmetics, op Black Friday 2018, na het succes van hun eerste collectie, die in 2017 werd gelanceerd.De mobiele applicatie van Kylie Cosmetics dezelfde maand gelanceerd.

You may also like...