Koen Wauters Leeftijd | Wauters is een Vlaamse zanger die vooral bekend is door zijn werk met de band Clouseau. Hij is ook een televisiepresentator en treedt af en toe op als acteur of autocoureur.

Koen Wauters Leeftijd
Koen Wauters Leeftijd

In een interview met Dag Allemaal slaat zanger en presentator Koen Wauters een boek open over zijn verleden en deelt hij zijn mening erover.

“Ik wist meteen toen ik de kleuterklas binnenliep dat ik de meisjes ging zien”, zegt Clouseau’s frontman Aldus. Hij was echter geen romantisch gezind etablissement.

Om het met de woorden van Wauters te zeggen: “Romantiek, daar ben je als veertienjarige niet mee bezig.” “Op deze dag in je leven denk je maar aan één ding: seks. Je hormonen zijn helemaal van slag.

“Ik gebruikte mijn charmes alleen om te komen waar ik heen moest omdat ik in een slecht humeur was”Koen Wauters werd tijdens zijn negentiende geconfronteerd met “zijn eerste echte daad van liefdeloosheid”.

“Ik was toen al intensief bezig met mijn muzikale inspanningen. Een van de redenen dat meisje me had bedrogen, was volgens haar dat ik nog maar een relatief korte tijd in onze relatie zat.

Koen Wauters Leeftijd
Koen Wauters Leeftijd

Hij had een goede reden, maar volgens mij was dat niet de reden voor hem om mij te bedreigen. Bovendien ging het om een ​​wederzijdse vriend van mij. Ik dacht toen bij mezelf: ik ga niemand teleurstellen.

Want het veroorzaakt een grote veel ellende.”In de zomer van 1987 werden Koen en zijn broer Kris lid van de lokale band Clouseau. Koen klom op tot frontman en leadzanger van de band.

Toen de single Anne in 1989 een enorme hit werd, werden de band en hun leadzanger, Koen, een begrip in Vlaanderen. Clouseau kreeg in de loop van de volgende twee decennia bekendheid in Vlaanderen en werd de populairste band van het land.

Begin 2020 werd bekend dat Wauters en De Booser na 16 jaar huwelijk gingen scheiden. Desondanks herinnert de zanger zich met genegenheid aan de periode: “Wat we al die jaren hebben meegemaakt, was ongetwijfeld ware liefde”, zegt hij in een interview met Story.

“We kunnen niet doen alsof het allemaal slecht was, want dat zou betekenen dat we alle goede momenten zouden ontkennen.” Weet je, we wilden niets liever dan de rest van ons leven samen kunnen zijn.

Dat was al die tijd het plan. We hebben er tot het bittere einde voor gevochten. Pas daarna moesten we eerlijk zijn tegen onszelf en erkennen dat we in de loop der jaren uit elkaar waren gegroeid.”

Wauters heeft sindsdien geen relatie meer gehad en is de afgelopen twee jaar vrijgezel geweest. “Dat is iets wat ik heel leuk vind. Je kunt altijd dingen op jouw manier doen omdat je niet verplicht bent om de mening van iemand anders in overweging te nemen.

Koen Wauters Leeftijd
Koen Wauters Leeftijd

Comfortabel! Ook al ben ik alleen, ik ervaar geen gevoelens van eenzaamheid. Ik heb er zelfs nooit over nagedacht. Ik heb twee kinderen, drie honden en een breed scala aan interesses en bezigheden. Ik verveel me niet eens een beetje. “Ik ben eigenlijk een behoorlijk tevreden persoon.”