Kjeld Nuis Relatie | Kjeld Nuis geboren is een Nederlandse schaatser die internationaal concurreert. Nuis is gespecialiseerd in halve fondvluchten tussen de 1000 en 1500 meter lengte. De races van 1500 m en 1000 m op de Olympische Winterspelen van 2018 in Pyeongchang waren zijn beste prestaties, waarmee hij gouden medailles opleverde. Hij is de huidige houder van het wereldrecord over de afstand van meer dan 1500 meter.

Kjeld Nuis Relatie
Kjeld Nuis Relatie

Kjeld Nuis is niet geïnteresseerd in het trouwen met zijn verloofde, maar zij is geïnteresseerd in hem.
Op één knie gaan zitten voor zijn verloofde Joy Beune is volgens Kjeld Nuis nooit een goed idee.

Het stel sprak met het blad ‘Helden’ over hun toekomstplannen, waarin de schaatser liet weten niet te willen trouwen. Kjeld stemt in met een huis, een boom en een dier, maar hij weigert een huwelijksreceptie te organiseren. De schaatser wil de rest van zijn leven met Joy doorbrengen, maar dat wil hij niet doen met een trouwring aan zijn vinger.

Tijdens een dubbelinterview voor Helden grapt hij: “Bij elk trouwprogramma heb je de droom dat op een dag…”, zegt hij. ‘Ik vraag altijd of iemand kan tellen. Geloof er niet in. Trouwen vind ik tijdverspilling.’

Joy Beune en Kjeld Nuis zijn schaatscollega’s die toevallig ook een relatie hebben. Er was veel discussie over hun relatie. Ter voorbereiding op het WK afstanden in Heerenveen, waarvoor ze zich beiden hebben gekwalificeerd, vertellen ze voor het eerst in hun loopbaan op een gezamenlijke persconferentie hun verhaal.

Hoewel Kjeld Nuis in het openbaar consequent heeft verklaard dat hij zijn ex-vriendin Jill de Robles niet heeft bedrogen, is ze nu tegen deze bewering. De volgende dag plaatste De Robles op Instagram dat hij de taak had volbracht.

Kjeld Nuis Relatie
Kjeld Nuis Relatie

Kjeld Nuis, met wie De Robles een zoon heeft die Jax heet, stelt in een Shownieuws-kop: “Ik heb niemand bedrogen.” De Robles schrijft dat dit in tegenstelling is tot wat de skater, met wie ze een kind heeft genaamd Jax, beweert.

“Dat heb je, maar dat is op dit moment oud nieuws. Ik heb je al ‘vergeven’ omwille van Jax, dus maak je geen zorgen. Hij is belangrijk, hoewel de excursies dat niet zijn. Maar na al die tijd, Ik ben de geruchten beu en alles wat daarover in de media is geschreven.

Dat is persoonlijk en kriebelt, en “De Robles uitte dit in haar Instagramverhalen, die verborgen zijn voor personen die haar niet volgen op de sociale media platform.

“Net zoals ik Brechtje – de zus van Sven Kramer – nooit voor Jill in de steek zou hebben gelaten, zou ik Jill nooit hebben verraden door een affaire met Joy te hebben. Er is absoluut niets dat klopt en ik heb op geen enkel moment iemand bedrogen ” deze verklaring tijdens een interview met LINDA dat maandag werd uitgezonden.

Nuis is tweevoudig Olympisch kampioen, met gouden medailles op de 1000 en 1500 meter op de Olympische Winterspelen van 2018 in Pyeongchang, en tweevoudig wereldkampioen enkele afstanden, met titels op de 1000 en 1500 meter in de loop van twee seizoenen.

Over de 1000 en 1500 meter heeft hij vele wereldwijde medailles op een enkele afstand gewonnen. Hij heeft ook vier keer de Wereldbeker op de 1000 en 1500 meter gewonnen, evenals de seizoenslange Wereldbeker op de 1500 meter op twee verschillende gelegenheden.

Kjeld Nuis Relatie
Kjeld Nuis Relatie

Nuis had een relatie met Jill Lauren de Robles, die in 2011 werd gekroond tot Miss Nederland Wereld [nl]. De relatie duurde van 2014 tot 2018. Zij zijn de ouders van een zoon.

You may also like...