Kelly Piquet Leeftijd | Het Braziliaanse model, journaliste, blogger en public relations-specialist Kelly Tamsma Piquet Souto Maior staat bekend om haar zwoele optredens.Dit is alles wat we weten over Kelly Piquet, de beeldschone vriendin van Formule 1-coureur Max Verstappen.

Kelly Piquet Leeftijd
Kelly Piquet Leeftijd

Ze is geen onbekende in de Formule 1-scene, aangezien haar vader, Nelson Piquet. Ze is ook betrokken bij de race-industrie via haar ex-man, de Russische racer Daniil Kyvat.

Ze begonnen te daten in 2017 en werden gezegend met de geboorte van een dochter genaamd Penélope in de zomer van 2019. Ook opmerkelijk is het feit dat Kelly’s moeder het Nederlandse model Sylvia Tamsma is. We weten niet of Kelly de Nederlandse taal vloeiend spreekt.

Kelly Piquet werd geboren in de Duitse stad Homburg. Ze is de dochter van Nelson Piquet, een Braziliaanse coureur die drie wereldkampioenschappen Formule 1 heeft gewonnen, en Sylvia Tamsma, een Nederlands model dat in de mode-industrie heeft gewerkt.

Ze groeide op in het zuiden van Frankrijk, waar ze het grootste deel van haar jeugd doorbracht. Als kind van twaalf verhuisde ze naar Brazilië, waar ze bleef tot ze vijftien jaar oud was.

Daarna keerde Piquet terug naar Frankrijk, waar hij nog een jaar bleef voordat hij naar Engeland verhuisde om een ​​jaar naar een kostschool te gaan. Ze keerde terug naar Brazilië om haar laatste jaar van de middelbare school af te maken toen ze zeventien jaar oud was.

Aan het Marymount Manhattan College in New York studeerde Piquet in Internationale Betrekkingen, met een focus op politieke wetenschappen en economie, en studeerde cum laude af. Tijdens haar studie liep ze stage in de mode-industrie en koos ervoor om na haar afstuderen in de industrie te blijven.

Daarnaast werkte ze als moderedacteur voor het tijdschrift Marie Claire en als publicist voor Bergdorf Goodman en het KCD Public Relations-bureau.

Kelly en Max zijn sinds het begin van het jaar 2020 aan het daten. Het is niet precies duidelijk hoe het aantrekkelijke stel bij elkaar is gekomen. Ze hadden elkaar kunnen ontmoeten op de baan, waar de vonk hun relatie onmiddellijk had kunnen doen ontbranden.

Kelly Piquet Leeftijd
Kelly Piquet Leeftijd

Het was al een tijdje geleden dat de twee op elkaars beelden hadden gereageerd en ze verwachtten aan het einde van de races “veel om elkaar heen te zijn”. Het is nog onduidelijk wie als eerste een zet deed.

Hij was een van de eersten die om haar nek vloog nadat hij het Formule 1-wereldkampioenschap in Abu Dhabi had gewonnen, en het was toevallig de vriendin van haar vriend, die vanaf de zijlijn had toegekeken en aan haar nagels had geknabbeld. Kelly Piquet, een Braziliaanse sprinter, is een van de nieuwe motoren die hebben bijgedragen aan het opmerkelijke succes van Max.

Ze was tijdens de race meerdere keren op de foto, maar de enige keer dat ze me huiverde, was toen Max – nog steeds met zijn helm op – me omhelsde nadat hij uit zijn Carrera was gestapt.

Instinctief rende hij naar zijn vader, Jos Verstappen, en naar zijn zus, Kelly, die in het publiek zat, ondanks de spanning in zijn benen op dat moment. De tranen sprongen haar in de ogen terwijl Max luisterde naar het Nederlandse volkslied, dat ze met hem deelde.

Uit het uiterlijk van Kelly Piquet blijkt al dat de 33-jarige brunette model in opleiding is. Kelly Tamsma Piquet Souto Maior is haar volledige naam, die voornamelijk is afgeleid van haar Braziliaanse voorouders, ondanks het feit dat ze niet in Brazilië is geboren.

Naast haar geboorteplaats in de Duitse stad Homburg, bracht Kelly haar jeugd door in het zuiden van Frankrijk voordat ze op twaalfjarige leeftijd naar Brazilië verhuisde. Ze bleef daar tot ze vijftien jaar oud was.

Haar studie aan een Britse kostschool ging door nadat ze terugkeerde naar Frankrijk, en ze studeerde op zeventienjarige leeftijd af van de middelbare school in Brazilië.

Kelly Piquet Leeftijd
Kelly Piquet Leeftijd

Piquet heeft in januari 2017 een relatie opgebouwd met Daniil Kvyat, een Russische Formule 1-coureur.
Zij en Kvyat zijn de ouders van een meisje, Penelope, geboren op 27 juli 2019. De samenwerking eindigde officieel in december van hetzelfde jaar.

You may also like...