Kelly De Vries Leeftijd | Kelly is niet bang om haar dromen na te jagen. Kelly de Vries nam op negentienjarige leeftijd het besluit om een ​​stichting op te richten ten behoeve van kinderen in Afrika. In Ghana heeft haar goede doel, Meet Kate, al veel bereikt.

Kelly De Vries Leeftijd
Kelly De Vries Leeftijd

Maar hoe denk je dat Peter R. de Vries het vindt dat zijn dochter zo vaak van huis is? Dat het daar zo goed gaat, maakt het voor mij een stuk eenvoudiger. Kelly de Vries is de dochter van de schandalige misdaadcolumnist Peter R de Vries, die getrouwd is met haar vader.

Kelly houdt, in tegenstelling tot zijn vader en broer, zijn persoonlijke leven liever op een laag pitje. Hierdoor denkt ze voorlopig niet aan haar eigen leven.

Kelly’s moeder is bekend onder de naam Jacqueline de Vries, evenals onder haar meisjesnaam Kelly. Royce de Vries, haar broer, werkt als juridisch adviseur en medeplichtige bij De Vries en Kasem juridisch adviseurs in Amsterdam.

Kelly de Vries is een vrouw die tussen de 25 en 35 jaar oud is. Haar ware leeftijd daarentegen kon op dit moment niet worden vastgesteld.Haar vader, Peter R de Vries, is 64 jaar en heeft dus veel tijd. Hij werd geboren op 14 november 1956, in het jaar 1956.

Bovendien is haar broer Royce op het moment van schrijven 32 jaar oud. Op dit moment zijn er geen online bronnen die informatie geven over de betere helft of het huwelijksleven van Kelly de Vries.

Het feit dat ze ervoor heeft gekozen anoniem te blijven, roept vragen op over haar huidige status als single, in een relatie of getrouwd met een echtgenoot. Er is nog geen taxatie afgerond van het gehele vermogen van Kelly de Vries zoals gecontroleerd.

Kelly De Vries Leeftijd

Het was de eerste keer dat de kinderen van Peter R. de Vries maandagavond, maanden na de moord op de misdaadschrijver, in het openbaar spraken over het overlijden van hun vader.

In de RTL 4-documentaire Standing beyond life zie je hoe ze, ondanks hun verdriet, de klus gingen klaren waar hij in zijn leven voor zijn overlijden aan begonnen was. Maker Ewout Genemans herkende veel van zichzelf en zijn overleden collega in de twee films en ontdekte een voorheen onzichtbare kant van zichzelf.

Royce en Kelly nemen het op tegen de vermoedelijke moordenaar van hun vader. Ze constateren dat hij een kleine man is tijdens de eerste sessie, die werd opgenomen voor de documentaire en plaatsvond rond het moment van zijn overlijden.

Als het een vuistgevecht was geweest, had Peter hem volgens de getuigen gemakkelijk met een enkele tik kunnen verslaan. Op 6 juli trok de verdachte echter midden op straat in Amsterdam een ​​pistool.

Royce staat, net als zijn vader voor hem, de familie Verstappen bij in de zaak Nicky Verstappen. Kelly werd benoemd tot voorzitter van de liefdadigheidsinstelling. De gouden tip, die Peter vlak voor zijn dood had gesticht, heeft hetzelfde rechtvaardigheidsgevoel en dezelfde zorg voor de zwakken als Peter had.

Ik herken in hen hetzelfde rechtvaardigheidsgevoel en dezelfde zorg voor de kwetsbaren die Peter had. Na de klap merkte ik dat ze overeind kwamen. In de geest van hun vader verrichten ze een mooie daad voor anderen. Volgens Genemans helpt dit ook bij de verwerking van de informatie.

Aan het einde van haar opmerkingen stortte ze in. “Mijn vader had hier vandaag moeten zijn”, zegt de auteur. Maar ze stond op, keek recht in de camera en riep iedereen op haar de gouden fooi te geven die ze zo hard nodig had.

‘We zijn verheugd om dat miljoen dollar uit te geven. Het liefst nu. We zijn op zoek naar die ene magische aanwijzing die zal leiden tot Tanja’s terugkeer.’ En toen deed ze de deur dicht. “Er bestaat niet zoiets als een alibi om stom te blijven.”

Kelly De Vries Leeftijd
Kelly De Vries Leeftijd

Peter R. de Vries heeft tijdens zijn leven veel bijgedragen aan de samenleving. Ons achterlaten met een dochter zoals zij staat bovenaan de lijst, en helemaal bovenaan de lijst.

Kelly De Vries Leeftijd

34 years